- 30 Mart 2020
- 323
- 402
- 53
Ya ben de geç yumurtladigimdan şüpheleniyorum. Döngüm 31-32 gün 18. Gün civarında yumurtlama oluyordur diye o tarihlerde ilişki olmasına dikkat ettim ama sonrasını pek onemsemedim. Adetten bir hafta önce yumurtaliklarda ağrım oldu. Acaba yerleşme ağrısı mı diye düşündüm. Sonra adet olunca belki de yumurtlama sancısıydi o diye düşündüm. Benim de bi kızım var 3. Ay gebe kalmıştım ona bu öyle olmadı..Amin insAllah canımtedavi şöyle 18 Ağustostayken doktora gittim ilk kez tedavi için klomen+çatlatma iğnesi kullandm ama olmadı Dr adetin üçüncü günü gel dedi 20 Eylül de adet oldum ama gitmedim moralim bozuldu o ay evde bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofen kullandım ekstra olarak onlara devam etmemiz gerektiğini söylemişti zaten iki üç ay o ay ovulasyon takibi de yaptım çok erken yumurtlama oldu kür sayesinde bence 10 Ekim de adet olunca hepsini bıraktım artık olmuyor diye zaten fazla kilom var olmayacak da kilo vermeye devam edeyim dedim spora yazıldım baya tempolu geçti günler adet günümü bile takip edemedim bu arada eşim yola gitti geldi ay içerisinde sürekli düzenli ilişki olmadı olduğunda da hemen kalktım tuvalete gittim duşumu aldım beklemedim önceki aylar neler yaptım olmadı zaten diye adete bı hafta kaldığını fark ettiğimde ovulasyon yaptım koyulaşma oldu ama pik değildi acaba yeni mi yumurtlama olacak ki dedim baktım iki gün üst üste aynı koyulukta olunca adete iki kala gebelik yaptım tamamen umutsuz bı şekilde hatta akşam üzeriydi öylesineydi çok silik çıktı 9 Kasım mujdemi almış oldum biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatayım dedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
![]()
![]()