• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah en hayırlı ve en yakın vakitte bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim yengem benzer bir durum yaşamıştı. İlk gebeliği 38 haftada kalbi durdu normal doğumla aldılar. Cok zordu.. Sonra 8 haftalık bebeği kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar. Korunma döneminden sonra gebe kaldı ve şimdi 10 yaşında ve 6 yaşında çok akıllı çok güzel iki oğlu var. Siz de evlatlarınıza kavuşursunuz ins çabucak.. Bir de yengemin tiroid hormonlarında sıkıntı vardı. İlaç kullandı sonraki gebeliklerde. Siz baktirdiniz mi?
Evet cok şükür bende troid yok rabbim banada nasıp etsin inşallah 🙏

Doktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi😊😊

Doktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi😊😊
Kesinlikle

Çok doğru.. Rabbim bizim dua etmemizi istiyor.
Dua etmeyen insanı kendi kendine bırakırmış.
Allahtan umut larımızı kesmeyelim 😍

Ağzına yüreğine sağlık canım çok doğru gerçekten ve umutluyum müjde vercem bende burdan inşallah Allah bu topikteki arkadaslarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana da Rabbim Amin 🙏

Dr Banu Çiftçi nin bir yazısı, bu strese ben bebek olsam gelmezdim diyor 😊

Eklentiler

• Screenshot_20200501-235712.webp
    Screenshot_20200501-235712.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 39
Dr Banu Çiftçi nin bir yazısı, bu strese ben bebek olsam gelmezdim diyor 😊
6 gün toplam diyo ayda ilişki sonrada haftada iki gün üstüne gün aşırı
Beyin eror verdi benim
Stres oluyommmm şu anda

Bakın Doktor banu Çiftci nin bizden daha büyük imtihanı. Kendisi Op Dr Ken Genç yaşta menopoz olmuş...

Eklentiler

• Screenshot_20200502-002356.webp
    Screenshot_20200502-002356.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 39
6 gün toplam diyo ayda ilişki sonrada haftada iki gün üstüne gün aşırı
Beyin eror verdi benim
Stres oluyommmm şu anda
Ayda demiyor kuzum ennn fazla 6 gün arayla ilişki olsun diyor. Haftada iki-üç ilişki ile yumurtlama günleri yakalanır diyor

Back
X