• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün olumlama yaparak uyuyalım mesela ben kadınım değerliyim anne olmayı hakediyorum zorluklarla mücadele etmeye kararlıyım anne olma sorumluluğunu almayı kabul ediyorum bedenimi kabul ediyorum hamileliğin ben de oluşturacağı sorunlarla basedebilirim daha önce yaşadığım ve gebe olmama engel olan tüm hatalarımı kabul ediyorum onlardan dersimi aldım ve onları geride bıraktım vs. Daha bir çok olumlama cümlesi eklenebilir bilinçaltı kayıtlarını olumlu fikirlerle değiştirmek iyi bir fikir olabilir 🤔😘
Aynı benim kafasın
Yazın çerçeve yapılacak kadar doğru 👍

Suan gözlerim yaşlı okudum bunları .. sürekli bir yıkım yaşıyoruz ondan bundan hiç tanımadığımız birilerinden bile seni o kadar iyi anlıyorum ki sabah regl olduğumda kac defa ağlama krizine girdim bilmiyorum ama cok zor ..
o duygu insanın içinden çıkmıyor ilk elitimin hamile olduğunu öğrendiğimde ki evlenmeden önce yapmışlar ve Allah nasip etmiş ablamı aradım hüngür hüngür ağlayarak ..
off cok zor bir durum yetersiz miyiz eksik mi bilmiyorum ama benim umudum bitmiş durumda ..

Artık hayal geliyor annelik ..
Bir sağlık probleminden ötürü mu olmuyor

Borç yiğidin kamçısıdır :KK70: ağız tadıyla kullanın da varsın borç olsun ödersiniz insAllah biz her borçsuz mal sahibi olabilen bı çift olamadık eşimle 😄 hala aynı düğün eşyalarımızı taksitle kendimiz aldık ödedik derin dondurucu aldık taksitle televizyon aldık taksitle eşim gülüyor borçsuz duramıyoruz diye 😄😄
Bizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan 😅😅
Biz düğün borcunu bitirdik , araba borcuna geçtik 😅😅
Allahtan benim bi kaç koyunum vardı ailemin verdiği onlar iyi geldi 😅😅😅😅

Kızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur 😄
Lpg mi hehh sonunda güldün işte bu gül gül botox yapcam sana devlette 5000 i buldu özel 30 bin istedi

Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun güzel gönlünüzün hatrına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize sonra bana olanlarıda sağlıcakla kavuştursun inşallah 🤲🙏🥰♥️

Bizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan 😅😅
Ah bizde de ev kıredisi borcu var 😄😄

sağlık olsun diyecez artık şöyle aileden bol kese destek yok ki ama bazen diyorum olmasın da kimsenin söz hakkı yok en azından vala şu an biz baya içerdeyiz 🤦 borçlar doldu şu korona da vurdu 😄
İyi kız bı kaç köyün da iyidir yürüyen para 🤩😄
Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun güzel gönlünüzün hatrına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize sonra bana olanlarıda sağlıcakla kavuştursun inşallah 🤲🙏🥰
amin canım insAllah 🤲🤗

Bugün psikoloji sayfasında okudum da insanın konuştuğu şeyler enerji olarak vücudu etkiliyormuş ve kişi sonunda o şeyleri yaşıyormuş başka bir bakış açısına göre buna kendini gerçekleştiren kehanet deniyor yani sürekli kötü şeyler düşünüyorsak kötüyü çağırmış oluyoruz farkında olmadan . Kardeşimin eşi hamile kalınca en son bana söyledi üzülürüm diye ama ben hamile kaldığına değil beni dışlayıp en son söylemesine üzüldüm kıskanmamdan korkmuş olabilir bilmiyorum ama çok geçmeden bebek düştü ben bebeğe değil acı çektiği için ona üzüldüm mesela yani insan dünyayı kendi dünyasına göre yorumluyor aslında

Benim sağ tüp kapalı çıktı ama tam belli de değil eşimde de sıkıntı yok ama olmadı daha bu ay yine rahim filmine giricem .. geçen sene bide kimyasal gebelik yaşadım
Hsg çekilirken açtılar benim tüpümü demekki spazm oldum o anda

Back
X