• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🍀

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-04-15-55-34.webp
    Screenshot_2020-05-04-15-55-34.webp
    36 KB · Görüntüleme: 14
Canım benimde hep doğru çıkardı ama neoldu anlamadım geçen ayda aynı testlerle denedim...
Bak geçen ayın testleri demekki herzamanda çok güvenmemk lazım benim akıntım vardı ama her yumurtladığım zamnki gibi olmadı bugün daha çok var mesela
Testleri aldığım bayana sordum oda ilaç kullanıyor mu dedi ben söylemeden aldığın antibiyotik ten olmuş öyle

Kızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamış😢bu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı
canım üzülme vardr bunda da bı hayır enfeksiyon vardı diyorsun Rabb'im neyden sakındiğini bilemeyiz biz şer görüyorz ama insAllah enfeksiyon geçince sağlıkla degerlendiririsinz
Kocaman şişi sapladılar rahime sonra yumurtalığa sonra şişirdiler yumurtalığı bir sıvıyla yakalayıp aldılar tüpe koydular
Ben çok dayanıklıyım kendim istedim
Polip ameliyatını da canlı yaptırdım
Narkoz sevmiyorum gerekmedikçe
ayyy cnm Rabb'im çektiklerinn mükâfatını veriir insAllah 🤲

Kızlar ben yemek yapayım iftara sonra spor var duş vs derken çok iş var çok:bicak:öpüyorum hepinizi:KK36: dikkatli olun karışmayın kimseye uslu uslu yumurtlamayı bekleyin :halay:
kolay gelisn cnm
Amin insAllah canım

Slm kızlar mutfak temizliğinin kalanını yaptım şükür bitti ikindi namazını da kilarsam insAllah uzanirim biraz muhtemelen için geçer yoruldum az yemeğim vardı biraz ıspanak yeşil fasulye yemegi yanına çorba salata tamamdr sizler napiosnz

Slm kızlar mutfak temizliğinin kalanını yaptım şükür bitti ikindi namazını da kilarsam insAllah uzanirim biraz muhtemelen için geçer yoruldum az yemeğim vardı biraz ıspanak yeşil fasulye yemegi yanına çorba salata tamamdr sizler napiosnz
Oh daha ne olsun afiyet bal şeker olsun allah olmayanlara da versin inşallah bende hamur yoğurdum bizimki piza istedi yapam dedim yanına çorba salata bu günde böyle olsun 🥰😍

Çok yorma kendini amaaa
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🍀

Oh daha ne olsun afiyet bal şeker olsun allah olmayanlara da versin inşallah bende hamur yoğurdum bizimki piza istedi yapam dedim yanına çorba salata bu günde böyle olsun 🥰😍
saol kuzum size de afiyet olsun pizza benim kız da istiyordu bı ara hep unutuyorum 😄🤦
Çok yorma kendini amaaa
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🍀
Yok cnm dinlene dinlene yapıyorum zaten saolaisn amin insAllah 🤲🤗

İşte gerçekten vücudumuzu tanıyınca her şey daha kolay ben catladigini bile akıntı ile seviyorum artık ovu testi yapa yapa öğrendim

Kuzum sizin eğer sperm sorununuz yoksa neden aşılama denemiyorsunuz? Veya yumurta geliştirici hap, iğne vs?
eşim hiç tüp bebeğe yanaşmıyor ianiyorum doğal yolla olacak diyor bı kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı sonra zaten eşim moane oldu sperm hızı düşükmüş ama doktor olumsuz konuşmadı bir kez daha kontrole gidemedik bu coronadan dolayı

eşim hiç tüp bebeğe yanaşmıyor ianiyorum doğal yolla olacak diyor bı kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı sonra zaten eşim moane oldu sperm hızı düşükmüş ama doktor olumsuz konuşmadı bir kez daha kontrole gidemedik bu coronadan dolayı
Takviye alıyor mu peki eşin? Canım elbette doğal yolla olmasını hepimiz isteriz, ama bazen sebepler vardır ve o sebepleri kaldırmak gerekir. Kimse hastaneye gitmeye muayene olmaya iğne vurulmaya bayılmıyor keske bunlara hiç gerek kalmasa 🙁

Takviye alıyor mu peki eşin? Canım elbette doğal yolla olmasını hepimiz isteriz, ama bazen sebepler vardır ve o sebepleri kaldırmak gerekir. Kimse hastaneye gitmeye muayene olmaya iğne vurulmaya bayılmıyor keske bunlara hiç gerek kalmasa 🙁
Yok ne tek e vitamini kullandı ben istiyorum iğneye de her şeye de razıyım yeter ki bebeğim olsun ama eşim çok inat okadar inanıyor ki olacağına ben ne yapacağım i bilmiyorum

Yok ne tek e vitamini kullandı ben istiyorum iğneye de her şeye de razıyım yeter ki bebeğim olsun ama eşim çok inat okadar inanıyor ki olacağına ben ne yapacağım i bilmiyorum
insAllah sağlıkla olur cnm tedavisiz o zmn eşler aynı fikirde değilse de zor durum

Back
X