• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeklerim o konuda cahilim kuaföre sadece kaş bıyık ağda için gidiyorum ben😔 makyaj yapmayı bile bilmem düğün dernekte kuaför gene 🙄

Kısa ve net söyliyim sektörde olamama ragmen hiç o kokoş tiplerden olmadım sadece bu söylerim hep olunca değil olmadan önlem alın cicibakın kendinize olunca çok masraf çıkıyo eski halinede dönmüyo yani yalan yok
Canım o zaman alfa lipoik asit kullaniminin cilt yaşlanmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsun teşekkürler 😍

Canım o zaman alfa lipoik asit kullaniminin cilt yaşlanmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsun teşekkürler 😍
Faydası var zararı yok
Mesela düzgün cilde yaptık bakarsın etkisi yok gibi gelir ama var içerde çalışıyo
Kötü cilde yaparsın şaşırırsın bu ben miyim diye
O yüzden memnun değilim bişeye yaramadı derler

Okadar dadlunun içinde kala kala dadluya benzemiş gelmiş burda bana ne anlatıyor yok bilmemde etmemde bende yadim yav he he Aybush Aybush 🤪🤪

Faydası var zararı yok
Mesela düzgün cilde yaptık bakarsın etkisi yok gibi gelir ama var içerde çalışıyo
Kötü cilde yaparsın şaşırırsın bu ben miyim diye
O yüzden memnun değilim bişeye yaramadı derler
Kesin yaptiricam öyleyse tabi yaptirana kadar bebek beklemekten göçmezsem😅

Tüp bebiş te oluyo en çok yıkım transferde izliyorsun koyduklarını görüyorsun
12 gün sonra yok yok buharlaştı gitti sanki
Tahmin edebiliyorum canım,ben de aralikta bi kimyasal gecirdim tam dedik olmuş ama tutmamış öğrendik hcg 44 3 gün sonra kanama ile gitti inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bi dahakilere

Back
X