• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.
Kadın doğumcudan randevu alıp ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200512-235347_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200512-235347_Samsung Internet.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 47
Canlar bu vitamin omega olayina ben çok inanıyorum oğluma gebeyken multivitamin yaninda omega 3 6 9 içtim hiç birakmadan bana enerji bebeğe et but oldu resmen 40+2 de 4kg tartiyla normal doğdu🐣

Bende aldım bugün adet bitti sabah başlıcam
Testere dişli aslan pençesi kürü yapmış
Dhea nın markasını adını bilmiyorum yazmamış
Aktardan mı alıyorsun canım . Nasıl içiliyor nasıl demliyorsunuz. Bende şuanda b12 vitamini d vitamini günlük 10 damla,magnezyum,omega 3 , p5p6 (b6 vitamini) çinko ,folik asit 400 ve biotin kullanıyorum.

Aybush Aybush canım testeredişli aslan pençesi ile hayıtı aynı anda kullanabilirmiyiz hayıt suyu mu iyidir sizce çayı mı

Canım hangi marka aldın teşekkür Ederim kür için
Iherb ten aldım organik şeyler vitamin satan Amarika merkezli bir site
Çok acil değilse biz vitamin incik cincik burdan toplu aliyoruz kargo belli bir miktar üstü bedavaya geliyor
Çok güvenilir gönderim teslimat hiç şaşmaz

Eklentiler

• Screenshot_20200513-001902_iHerb.webp
    Screenshot_20200513-001902_iHerb.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 36
Back
X