- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Allahım ol derse olur Sağlıkla inşallah kucağına alırsın biliyorum bu acıyı o yüzden kim hamile kalsa brnim olmuş gibi srviniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim eşimdede varikosel çıkmıştı ama değerlerini etkilemediği için ameliyat önermediler sonra baktık ileri hareketi yavaşlatmış 6 ayda. Ameliyat olmalımı bilmiyorum henüz doktora gitmedik.ama yazdıkların bana umut oldu inşallah bende mucizeyle karşılaşırımCanım bak anlıyorum seni sana eşimden örnek vereyim iki taraflı varikiosel biri çok ilerlemiş ve mümkün değil olmaz bu şekilde dediler değer %5 allah istedikten sonra ve sonra da ameliyat vesile oldu %73 çıktı değer doktor bile şaşırdı tamam benim yaşım 25 ama 6 yıldır istiyoruz herkesin çektiği kendine tabi ama umutsuz olma ben gebe kaldığım da dedim ki tamam oldu ben anne olucam çocuğumu sevicem artık kimse çocuğu yok demiycek dedim sonra nasip molmadı biliyorsun ama ben inanıyordum o bana açılmış bir kapıydı artık olmayacak diye bişey yoktu bende korktum kaç ay geçince üstünden olmayacak yine diye ama bak allah nasip etti inşallah üzülme lütfen rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize♥