• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İ
Bak özgeninde negatif çıktı Bugün çok şükür pozitf geldi sonucu bence şeninde öyle ♥ Nasıl sabrediyosun anlamıyorum 🙈
İnşallah canım 🙏 bilmiyorum ben de kendimi tanıyamıyorum aslında ama bu doktora gidip geleyim yoksa eğer evde test istifi yapicam andım olsun böylece bir kere toplu alınca istediğim zaman çıkarıp yapıcam :KK53: eskisi gibi

Ne yapayım bacılar gönül ister şimdi 10 20 test yapmayı ama herif beni yanlız bırakmıyor bıraksa kendimi eczanede bulucam da bu test konusu onu çok geriyor zalımın oğlu :sinirli:

Yaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandı :KK49: böyleyim şuan 😃

ayyy maşallah maşallah çok sevindim 😊 Rabbim sağlıkla değerini arttırsın 🙏 çok şükür darısı bizlere olsun🙏😁
2 3 gün sonra tekrarlarsın kan testini

Kızlar çalışmaktan ilgilenemiyorum 😔 kusuruma bakmayın nolursunuz. Ozge cim hayırlı olsun gebeliğin 😍

Back
X