gel artık bebegım annen senı cok özlüyor :( yasemin&emine

yasemnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
1.949
5
88
33
bebeğimm nolur bekletme anneyi babayı gelde güldür yüzümüzü seni cok sevicez....seni çok özlüyoruz:14:

arkadaşlar bugn adet olmam lazımdı mam olmaım . geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam olmuş... çok merak ediyorum. acabaaaa diye. ta da yarın hüsran mı olacak.

:( biliyorum yasom biz cok üzülüyoruz ama bebişlerimiz gelecek yakın zamanda üzmüycekler bizi :50:

arkadaşlar bugn adet olmam lazımdı mam olmaım . geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam olmuş... çok merak ediyorum. acabaaaa diye. ta da yarın hüsran mı olacak.

hoşgeldin canımm ne güzelll ınsallah olmazsınnn ama simdi stress yapma kendıne :) test yaptın mı ?

cnm naberrrr bebek calısmalarına basladınmııı :26:

canım ben senı arıyorum ne zamandır ya :)) ıyıdır valla bende kımyasal gebelık gecirdim hüsran oldu :( kanamayla birlikte gitti 11 gun surdu kanamam ve calısmalara hiç ara vermedim valla :) sen napıyosun

topıgınız hayırlı olsun....... :nazar: benımde 2 gun sonra adet günümm :18::18::18: dün test yaptım negatiftiii yani 3 gün önce yapmıs oluyorum bıraz erken oldu sanırımm :1::1:

yAPMADIM .KORKUYORUMM YA ÇIKMAZSA DİYE .. BİR DE ÇATLATMA İĞNESİ FALAN GECİKTİRİYORMUŞ YAAA. OYÜZDEN BEKLİORUM.
çatlatma iğnesi geciktirmez cnm iğneyi vurulduktan 14 gun sonra eger gebelik yoksa adet olursun...senın o kadar oldu mu??

canım ben senı arıyorum ne zamandır ya :)) ıyıdır valla bende kımyasal gebelık gecirdim hüsran oldu :( kanamayla birlikte gitti 11 gun surdu kanamam ve calısmalara hiç ara vermedim valla :) sen napıyosun

bılıyorumm tatlım kımyasal gecırdıgınııı benden sonra senın kanaman baslamıstıı degerlerımız bıraz dusuktu yaa :5::5: bende aynen devamm :23: gecen ayda kımyasal gecırdım ben pozıtıf gordum 2 gun sonra yıne kanamaaa basladıııı sımdıde buna alıstııı benımkııı :9::9::9:

topıgınız hayırlı olsun....... :nazar: benımde 2 gun sonra adet günümm :18::18::18: dün test yaptım negatiftiii yani 3 gün önce yapmıs oluyorum bıraz erken oldu sanırımm :1:
bekle bakalım bır ıkı gun kız erken olmus sanki:1:

topıgınız hayırlı olsun....... :nazar: benımde 2 gun sonra adet günümm :18::18::18: dün test yaptım negatiftiii yani 3 gün önce yapmıs oluyorum bıraz erken oldu sanırımm :1::1:

hepimizin topigi :)) erken degıl aslında ya gecen ay bende 3 gun varken yapmıstım silik cıkmıstı

ARKADAŞLAR ben 4.5 yıldır evlyim ve hiç korunmadım. 2012 ocakta ilk hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi. şimdi sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum. umarım hepimiz o günü yaşarız.

Back
X