- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
Slm kızlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim 13 aylık bi oğlum var rabbim bağışlasın benimkiyle beraber cümleninkini inşallah... Benim oğlum uyku yönğnde çok çok zor bi bebek 13 aydır deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum sorun o da değil sağlıklı olsunda hiç uyumayayım ama onun için üzülüyorum uyku gelişimi için çok önemli bi iki aydır şükğr gene gece mızıldanıyodu emziriyodum uyuyodu bu arada yanıma aldım beraber yatoyoruz gene uyuyodu ama şu 5 gündür bittik ikimizde sebebini bilmşyorum uyuyamıyo gözleri kapalı ağlıyo sağa sola dönüyo kalkıp oturuyo ama bu arada gözleri kapalı yeni yürümeye başladı diş olabilir diyorum ama bu kadar yaparmı diş bilemiyorum resmen günlerdir uyuyamıyo geceleri perişan olduk gündüz bişeyi yok ne oluyosa gece uyutunca bi iki saat sonra başlıyo oraya dönüyo buraya dönüyo yuvarlanıyo ağlıyo resmen 1.80 lik yatağa sığamıyoruz dengemi kaybettim uykusuzluktan bende tam dalıcam uykuya başlıyo kaç defa kalkayım derken sersemlikle kafamı duvara çarptım sağlıklı olsun da keşke düzene sokabilsem o da rahat etse üzülüyorum bı haline insan anne olmadan anlamıyomuş annelere öf denmez derker ya aynen öyle rezilliğimi perişanlığımı görünce böyle düşünüyorum sadece yazmak istedim uzun olduysa affola şimdi uyuyo uyanmazsa bende uyuyayım bari birazcık