Gel de anaların hakkını öde... Anne olunca anladım

Canım biz yurtdışında yaşıyoruz ve buraya kış geldi diyebilirim çok çok soğuk dışarısı sıcaktan olamaz haklısın bugün rezene vereyim bide aslında veriyorum arada ama hiç sevmiyo papatya çayı iui gelirmi acaba
Daha acemi anne adayıyım canım ben :)))rezene ve anason bebekler için varda diğer çaylarda verilebiliyorsa melisa papatya falan çok gevşetir tabi.

Anne hakkı ödenmez tabikide
Dişte bu kadar mızmızlanıyorlar mı bilmiyorum.

Bence öncelikle cocugun yatagini odasini ayirmalisin belki bir hafta sürecektir uyku düzeni oturmasi ama alisacak odasina ..
Benin kizim 6 aylik ve 3 aydan beri kendi odasinda uyuyor asla yanima almiyorum , doktorumuzda en iyisi böyle demisti.

Benim kızım ilk doğduğunda günde 3 saat ancak uyuyordu o da akşam üstü.Gece hic uyumuyordu.İki hafta kadar böyle devam etti.Uykusuzluk ,sezaryenin etkisi derken sinirlerim harap olmuştu.Bebeğimi alıp annemin yanina gittim.Annem kızım fark edemedin mi hiç,çişini yapacağı zaman daha çok ağlıyor dedi.Takip etmeye başladı annem.O kadar doktora götürdüm bilemediler derdini,arabayla gezdirin diyen doktor bile olmuştu yani..Canım annem anladı,doktora söyledi,test yap diye.Meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş.Bir haftalık tedaviden sonra mışıl mışıl uyumaya başladı yavrum.
Demek istiyorum ki bebeğinizi gözleyin,muhakkak bir derdi var yavrucağın.Diş sorunuysa krem vb. Şeyler var bebekleri rahatlatan.Benim kızım da diş çıkarıyor su an.Allah kolaylık versin tüm annelere..İşimiz zor :)

Nerdeyse 6 senedir bir gece bile deliksiz uyumayan anne olarak koştum geldim ;)
Çocukluk çağında olan gece terörü diye birşey vardır. Böyle ağlarlar ama uyurlar,kendilerini ordan oraya atarlar. Büyükçe kendi kendine geçer. Bana öyle gibi geldi ufaklık. Benim kızım da vardı büyükçe kayboldu. Net ten okuyun gece terörünü fikriniz olur acaba olabilir mi diye

Ahhh cnm oglum 7aylik aynen gunduz guluyoruz oynuyoruz hersey guzel. Gece uyumuyor cok uyaniyor agliyor. Allah saglik sihhat versin de tek uyumiyim. Yeni surunmeye basladi yanima alsam uyuyamiyorum surunur duser bisey olur diye. Seni cok iyi anliyorum ayni durumdayim. Insallah duzene girer uykulari. Allah evlatlarimizi korusun saglikli hayirli evlat olsunlarda hersey duzelir.

Back
X