- Konu Sahibi buzprensesy
-
oh ne ala memleket.canım sevgilin bence bi an önce kendini toparlamalı parayı ona ver buna ver sonra geri isteme.üstüne annene ev yap sıfırdan.bi kere neden o yapıyor onu da anlamış değilim.bu kadar borç harç varken sakın evlenmeyi düşünmeyin bence.çünkü iki gönül bir olunca samanlık seyran olun hikayesi komple yalan. parasız olmuyor.heleki evliliğin ilk dönemleri canım cicim ayları parasız geçmeye başlayınca insanın huzuru olmuoyr. limse beni yanlış anlamasın paragöz bi insan değilim ama buzdolabı parayla doluyor, ilaç parayla alınıyor. al karşına durumunuzu konuşun açık açık ve borçtur evdir bitmeden sakın evlenmeyin.tabiki bu benim fikrim yanlış anlaşılmak istemem.
canım düğün yapmak yeni bi ev kurmak zaten çok zorken sevgilinin üstüne bu kadar ağır bi yüklenmesine pek anlam veremedim.şimdiki evleri kendilerinin demiştin sanırım onu satma gibi bi planları var mı?
ya ne kadar merakli yeni evde oturmaya. Sanki yeni gelin.
Canim yazdiklarim annesine karsi olan düsüncelerini etkilemesin, sadece anlayamadim ben bu anneyi, yeni evden önce, aslinda herseyden önce HUZUR istemek lazim. oglunu neden böyle bir yükün altina sokuyor, oglunu bu yükle ne kadar huzursuz etdigini acaba düsünemiyormu?
Ne kadar rahat bir aile anlayamadim... Allah sabir versin canim, insAllah erkek arkadasinin gözü acilir da yanlis yaptiginin farkina varir...
erkek arkadaşının yaşı bence flört etmek için uygun ama evlilik yoluna girmek için çoook erken....22 yaş nedir ki senin yaşını bilemem ama 22 yaş ne nişan için ne söz için nede evlilik için çok erken....onun büyümesi lazım..annesinin evi,borç harç teferruat....tabii bana göre....
3 yıldır bırlıkteyz.ve daha 5 yıl beklersek işin tadının kacmasından korkuyorum. sevgilmin ailesinin durumu orta. annesı de babası da calısıyo. zaten ablası da baska bı yerde calısıyo.ama sureklı kredi kartı brcları var ve bunları da erkek arkadasım ustlenmıs durumda. evde tadilat da yapılmayacak annesi kesın olarak yenı bır ev ıstıyomus. tek hayalı buymus. ama bı yandan da yaza ısteye gidelm diyomus. ama hiç dusunmuyo bu kadar borc yapıcak bu cocuk nasıl evlencek ev kurcak dıye. ailesine destek olması onları dusunmesı güzel ama bu kadarı cok fazla gelıyo bana. bizi tamemen ikinci plana atmıs durumda
erkek arkadaşının yaşı bence flört etmek için uygun ama evlilik yoluna girmek için çoook erken....22 yaş nedir ki senin yaşını bilemem ama 22 yaş ne nişan için ne söz için nede evlilik için çok erken....onun büyümesi lazım..annesinin evi,borç harç teferruat....tabii bana göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?