• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gel de umutlanma!progestan beni mahvetti

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
merhaba arkadaşlar ben debebek sahibi olmak içim uğraşıyorum bu sefer çok umutluyum ama inanaın umutlanmaya bile korkuyorum .daha önce belimi çektirmiştim diye de bir topic açmıştım kim ne düşünürse düşünsün çaresizlik herşeyi yaptırıyor.bir iki gün sonra da çatlatma iğnesi vurldum ancak terslik o gece çok rahatsızlandım yani ilişkiye giremedik.bir hafta sonra tekrar doktora gittim yumurta çatlamıştı ve doktor bir ihtima hamile olabilirim diye progestan başlatttı.ben şimdi nasıl umutlanmayayım eşim karnımı sevip nolur bebeğim tutun diyor.ben de dua ediyorum hepimizi için hayırlısı olsun.bu arada bu progestan nasıl bir ilaç mahvetti beni mide bulantısı baş dönmesi çok fena bebişim olduğunu vbilsem inanın katlnarırım bunlara bu ilacı kullanan varmı

progestan bende kullandım ama baş dönmesi mide bulantısı falan olmadı.adet söktürücü diye yazmıştı doktor.

progestan yan etki yaparsa vajinal,fitil gibi kullanabilirsin demişti bana doktorum.sende öyle yapabilirsin.

merhaba arkadaşlar ben debebek sahibi olmak içim uğraşıyorum bu sefer çok umutluyum ama inanaın umutlanmaya bile korkuyorum .daha önce belimi çektirmiştim diye de bir topic açmıştım kim ne düşünürse düşünsün çaresizlik herşeyi yaptırıyor.bir iki gün sonra da çatlatma iğnesi vurldum ancak terslik o gece çok rahatsızlandım yani ilişkiye giremedik.bir hafta sonra tekrar doktora gittim yumurta çatlamıştı ve doktor bir ihtima hamile olabilirim diye progestan başlatttı.ben şimdi nasıl umutlanmayayım eşim karnımı sevip nolur bebeğim tutun diyor.ben de dua ediyorum hepimizi için hayırlısı olsun.bu arada bu progestan nasıl bir ilaç mahvetti beni mide bulantısı baş dönmesi çok fena bebişim olduğunu vbilsem inanın katlnarırım bunlara bu ilacı kullanan varmı

canım mrb... Bende şuanda progestan kullanıyorum ama vajinal yoldan fitil gibi...ilk tedavimde ağızdan almıştım ama 2 haptan sonra devam edemedim çok haklısın ben ölüyorum sandım şimdi vajinadan alıyorum çok etki etmiyor sadece iştah açıyor ve uyku yapıyor..dr. Danış istersen vajınadan alabilirmiyim diye?

canım ben de 3 aydır ade görmek için kullanıyorum hiç mide bulanım vs.olmadı kesin hamilesin...hayırlı olsun bize dua et canım darısı bizim başımıza

teşekkürler arkadaşlar progestan kullanımına hala devam ediyorum yan etkilerine biraz alıştım gibi ama ölüyorum meraktan ya hamile değilsem ve boşu boşuna umutlanıyosam yine çok üzülürüm.ayın 14 ünde çatlatma iğnesi olmuştum kan veriyim diyorum ama eşim kızıyor boşuna umutlanma diye napcam bilmiyorum bekliyorum

ben de bugün kullanmaya başladım bu ilacı henüz bir yan etkisi olmadı umarım olmaz da bir sey merak ediyorum ben de bu ilaç geçici bir süre mi yumurtlamayı arttırıyor. bunu kullanırken vakti iyi mi değerlendirmek lazım. progestanın yanında daha sonra bir de klomen kullanacağım...

yeniden merhaba arkadaşlar ben klomen falaln kullanmadım.çatlatma iğnesi oldum sonraki üç gün ilişkiye girkik ve sonra da doktor yumurta çatlamış her ihtimale karşı progestan kullanalım dedi ve bana bunun düşük önleyici olduğunu söyledi.yani biz bu arada hani olurya eğer bebek varsa zarar veririzi diy hiç bişey yapmadık.demekki farklı sebeplerden veriliyo bu ilaç.şu an bekleme sürecindeyiz.hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun

Back
X