• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelde delirme !

Annenizin sizi erkek arkadaşınızdan ayırdığı gibi mi?

annem ayirmadi beni erkek arkadasimdan. lütfen bu konuyu acmayalim bu tür konular yasak oldugunu bilmiyordum. tekrar acilmasin bu konu, okadar merak ediyorsan özel mesaj atarsin ama burda acma bu konuyu lütfen.

aynen valla birakim bu bekarlari herkes kendi istedigi sevdigi kisiyle evlensin. neymis efendim koca bulacammis, ben tanimadigim sevmedigim bi adamla niye evlenim yaa:20:

biz böyle diyoruz ama bide sana öyle birini buluyomuşki sen aşık olup işte bu adam diyormuşsun :D :D olabilirmi kardeşim :D

kesinlikle hayir:113::9:

hahhah :D kıyamam ya.şaka bi yana aldırış etme sen bu tarz olaylara.bak bende aynı aptallıkları yaşadım.ama şuan 2 yıllık ewliyim ve 1 oğlum var allah bağışlarsa.ve eşimide kendim buldum yani öyle bişey olduki allahım karşıma çıkardı ve eşim oldu.seninde karşına zamanı gelince çıkacaktır zaten.bırak onlar kendi kendine oyanlansınlar ;)

kadın sana koca buldu. sen de evlendin de kızıyorsun. gül geç diyeceğim ama rahatsız oluyorsun sen o kadının yaşında olmadığından ancak kibarca cevap verebilirsin ama annene söyle gerekli cevabı versin madem.

icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyim :( annemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak :20: ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor:19:

sinir oluyorum öyle tiplere.sanki istesen evlenemeyeceksin koca arıyorsun da bulamıyorsun muamelesi yapıyorlar.insana emrivaki yapmak en nefret ettiğim şeydir.

Insanlarin isi gucu yok baskalarinin ozel hayatiyla ugrasiyo.bosverin o kadini.size boyle bisey soylerse de net bi sekilde istemiyorum dersiniz olur biter.caninizi siktiginiza degmez onun icin

annem ayirmadi beni erkek arkadasimdan. lütfen bu konuyu acmayalim bu tür konular yasak oldugunu bilmiyordum. tekrar acilmasin bu konu, okadar merak ediyorsan özel mesaj atarsin ama burda acma bu konuyu lütfen.

Merak ettiğimden değil sadece dikkat edin diye söyledim.

hahhah :D kıyamam ya.şaka bi yana aldırış etme sen bu tarz olaylara.bak bende aynı aptallıkları yaşadım.ama şuan 2 yıllık ewliyim ve 1 oğlum var allah bağışlarsa.ve eşimide kendim buldum yani öyle bişey olduki allahım karşıma çıkardı ve eşim oldu.seninde karşına zamanı gelince çıkacaktır zaten.bırak onlar kendi kendine oyanlansınlar ;)
allah bagislasin :)) ne mutlu sana valla en güzeli kendi istediginle severek evlenmek:123:
insallah. dogru dedin:34:

kadın sana koca buldu. sen de evlendin de kızıyorsun. gül geç diyeceğim ama rahatsız oluyorsun sen o kadının yaşında olmadığından ancak kibarca cevap verebilirsin ama annene söyle gerekli cevabı versin madem.

malesef kibar cevaptanda anlamiyor ki daha öncede acti bu konuyu kibarca cevap verdim yine acti ayni konuyu. hayir yani ailemden önce o kadina noluyo

Taviz vermeden kastettiğimle sizin anladığınız nedir acaba ?

Annesini smaimi bulmuş ki bunu demiş yani annesiyle böyle şeyler konuşulmuş belli ki. Bu demek değil ki insanlara soğuk durup ,terslemek ya da burnu Kaf dağında gibi davranmak.

Kasedilen : Kişiliği,duruşu bozmamak.:77:

bu söylem yıkıcı ise buyrun yapıcı siz konuşun.:ssz:

Ben o yorumu sizin icin yapmadim hemn atarlanmayin.sizden once yapilan yorumlar bakarsaniz hemen tersle gibi bi yorum yapilmis.sizin yorumunuzu okumadim bile.simdi baktim sizde taviz kelumesini kullanmissiniz ama olumsuz bi sekilde degil.hatta ayni fikirdeyiz o tavizi annesi vermis annesiyle konussun.kadin iftira atmamis laf cakmamis.cevresinde iyi birileri vardir konu sahibinelayik gormustur boyle birsey demis iyi niyetiyle.sakin taviz verme tersle mesafeni koru diyenlere lafim

sinir oluyorum öyle tiplere.sanki istesen evlenemeyeceksin koca arıyorsun da bulamıyorsun muamelesi yapıyorlar.insana emrivaki yapmak en nefret ettiğim şeydir.

daha 20 yasindayim evdede kalmadim ki:9: ne aceleleri var pek bi merakliymis beni evlendirmeye.

Insanlarin isi gucu yok baskalarinin ozel hayatiyla ugrasiyo.bosverin o kadini.size boyle bisey soylerse de net bi sekilde istemiyorum dersiniz olur biter.caninizi siktiginiza degmez onun icin

haklisin, hayir dedigimde zorla evlendirecek degil ya:20:

Merak ettiğimden değil sadece dikkat edin diye söyledim.

saol ozamanlar güvendigim biriydi ama o hatayi tekrarlamam

Delirme kuzum delirme.
Zorla evlendirecek değiller ya.

Bende bizim mahalledekilere göre evde kalmıştım. :D (22 yaşında)
Herkes derdine düşmüş laf yapıyodu.
İstemeye geldiler 'bak bakk demekki sevgilisi varmış' dediler.
Evlendim anneme kalmaya geldim 'geri geldi' dediler. (Ki eşimde benimle bi gece kaldı.)
Eşim almaya geldi arabada öptü diye 'kız ayten kızz koş koş barışmışlar' dediler.
Olmadık ne varsa dediler durdular.
İt ürür kervan yürür.
Ne dedilerse başlarına geldi hala dilleri susmadı.

Umrumda mı?
I ıh. :))

Üzme tatlı canını.
Tepki falanda gösterme şimdiden. Öyle bişeyi sana söylerse ver cevabını.

Bu karikatür de benim yaşadıklarımı yaşayanlara gelsin :))
$image.webp

Delirme kuzum delirme.
Zorla evlendirecek değiller ya.

Bende bizim mahalledekilere göre evde kalmıştım. :D (22 yaşında)
Herkes derdine düşmüş laf yapıyodu.
İstemeye geldiler 'bak bakk demekki sevgilisi varmış' dediler.
Evlendim anneme kalmaya geldim 'geri geldi' dediler. (Ki eşimde benimle bi gece kaldı.)
Eşim almaya geldi arabada öptü diye 'kız ayten kızz koş koş barışmışlar' dediler.
Olmadık ne varsa dediler durdular.
İt ürür kervan yürür.
Ne dedilerse başlarına geldi hala dilleri susmadı.

Umrumda mı?
I ıh. :))

Üzme tatlı canını.
Tepki falanda gösterme şimdiden. Öyle bişeyi sana söylerse ver cevabını.

Bu karikatür de benim yaşadıklarımı yaşayanlara gelsin :))
Eki Görüntüle 972493

hahah karikatür harikaymis gercekten:9: haklisin tabi beni zorla kendi buldugu tanimadigim biriyle evlendiremez.
ay ne giciklarmis sizin mahalledekilerde herseyi takip edin zaten kacirmayin birseyi sonra dedikodusunu yapin allahim ya.
isleri gücleri yokmuymus :)

allah bagislasin :)) ne mutlu sana valla en güzeli kendi istediginle severek evlenmek:123:
insallah. dogru dedin:34:

malesef kibar cevaptanda anlamiyor ki daha öncede acti bu konuyu kibarca cevap verdim yine acti ayni konuyu. hayir yani ailemden önce o kadina noluyo

kaç zamandır bunu diyor da kadın şu ana kadar birini bulamadı?
yani bana göre dert edilecek bir şey değil.
komedi yap geç

kaç zamandır bunu diyor da kadın şu ana kadar birini bulamadı?
yani bana göre dert edilecek bir şey değil.
komedi yap geç

yazdan beri diyor ben bulurum fln, ilerde evleneceksin ev islerini ögrenmen lazim yemek yapmasin ögrenmen lazim, misafirlere nasil davranacagini bilmen lazim fln akil vermeye calisiyor bana:19:
20 yaşında kıza koca arıyor ve bunu görevmiş gibide söylüyor, olaya gel :1:

rezillik ya bildigin:50:

Hiç o kadına kızma.. Annenin hatası.. Yüz vermiş, tepesine çıkarmış.. Yakın ya da uzak arkadaşa, aa sana mı kaldı kızıma koca bulmak diyebilmeli bir insan..

Hiç o kadına kızma.. Annenin hatası.. Yüz vermiş, tepesine çıkarmış.. Yakın ya da uzak arkadaşa, aa sana mı kaldı kızıma koca bulmak diyebilmeli bir insan..

annem acmadi ki bu bana koca bulma konusunu kadin gelmis kafasina göre zehraya koca bulacam bulunca söylerim fln fistan. ama eger gercekten zehraya koca buldum derse ve annem kabul ederse ikisinede tepkimi veririm, annem kabul etmezse tabi tepkimi sadece o arkadasina veririm.

Bazıları bunu görev sanıyo
Bu annenin arkadaşı da öyle galiba

Tek sana değil tüm mahalleye birilerini ayarlıyodur
Yıl olmuş 2014, bunlar hala kendi aday bulup milleti evlendirmeyi düşünüyo

Back
X