Gelde delirme

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.046
Kafayi yemek uzereyim suan biraz once marketden gelirken kadinin biri onumu kesti gel iki dakika konusalim seninle dedi ...Sasirdim ama tamam ne konuscaksiniz dedim

Kac aydir dikkat ediyorum kocam ne zaman balkona ciksa sende balkona damliyorsun ya cop bahanesiyle yada perde kapatma bahanrsiyle dedi.... Ben sok oldum kanim butun damarlarimdan cekiliyormus gibi hissettim... Sizin eviniz neresi ki diyebildim... karsi apartmanda oturuyormus aramizdada baya mesafe var ne kocasini gorurum o mesafede ne kendisini...
Siz kesinlikle yanlis anlamissiniz hata yapiyosunuz dedim .. ben anliyorum hissediyorum dedi ...Bayilmamak icin zor durdum ayakta gozlerim karardi Allahim ruya olsun diye dua ediyorum ama kadin soyleniyo daha ...Siz manyakmisiniz ya cekilin yolumdan dedim ittim arkamdan soyleniyo bir daha balkonda gorursem seni ortaligi basina yikarim diye ... delinin zoruna bak ya eve hapsetcem kendimi o manyak yuzunden ...Ama korkmadimda degil balkona cikmaya korkuyorum simdi bagirip rezil eder diye ... evdekilerede anlatamadim mideme agrilar girdi ne yapcam ben bu deli kadinla ya

Bence anlat evdekilere. Bu tür hasta ruhluların sağı solu belli olmaz. Ben daha önce uyarmıştım vs der millette bişey var sanır

Bende bundan korkuyorum anlatayim hic olmazda onlarin haberi olsun yarin obur gun sacmalarsa hic olmazsa akillarina suphe gelmesin ...Gerci gelmez ailem tanir beni ama ne olur ne olmaz

Bende bundan korkuyorum anlatayim hic olmazda onlarin haberi olsun yarin obur gun sacmalarsa hic olmazsa akillarina suphe gelmesin ...Gerci gelmez ailem tanir beni ama ne olur ne olmaz
En güzelini yaparsınız. Ailenizin şüphesi olmasa bile komşulara esnafa kadar gider bu manyaklar yani sadece siz değil aileniz de üzülür :KK66:

Kafayi yemek uzereyim suan biraz once marketden gelirken kadinin biri onumu kesti gel iki dakika konusalim seninle dedi ...Sasirdim ama tamam ne konuscaksiniz dedim

Kac aydir dikkat ediyorum kocam ne zaman balkona ciksa sende balkona damliyorsun ya cop bahanesiyle yada perde kapatma bahanrsiyle dedi.... Ben sok oldum kanim butun damarlarimdan cekiliyormus gibi hissettim... Sizin eviniz neresi ki diyebildim... karsi apartmanda oturuyormus aramizdada baya mesafe var ne kocasini gorurum o mesafede ne kendisini...
Siz kesinlikle yanlis anlamissiniz hata yapiyosunuz dedim .. ben anliyorum hissediyorum dedi ...Bayilmamak icin zor durdum ayakta gozlerim karardi Allahim ruya olsun diye dua ediyorum ama kadin soyleniyo daha ...Siz manyakmisiniz ya cekilin yolumdan dedim ittim arkamdan soyleniyo bir daha balkonda gorursem seni ortaligi basina yikarim diye ... delinin zoruna bak ya eve hapsetcem kendimi o manyak yuzunden ...Ama korkmadimda degil balkona cikmaya korkuyorum simdi bagirip rezil eder diye ... evdekilerede anlatamadim mideme agrilar girdi ne yapcam ben bu deli kadinla ya

başınıza gelen olay üzücü tabi ama
valla burada okuduğum bazı konular yüzünden şu duruma hiç şaşır-a-madım
burada da bazı kadınlar, kendi eşlerinin asıldığı kadınlardan hesap sorulması gerektiğini düşünüyorlar ya
gidip konuşacağım, rezil edeceğim vs
adam size bakmıştır, kadın da evdekine birşey diyemeyip size çırlamıştır
zihniyet işte!:KK12:

bu arada mutlaka anlatın evdekilere!

bakan kocaya çemkirceğine yememiş içmemiş
senin yolunu kesiyor yuh...

Valla ne kadini taniyorum ne kocasini ... İlk defa gordum yuzunu kocasi kim hala bilmiyorum ..Nasil bir manyak kocasinada soylediyse kocasida bunun gibi manyaksa musallat olur bana bakiyomus bu kiz bi takilayim dermi diyorum simdide

başınıza gelen olay üzücü tabi ama
valla burada okuduğum bazı konular yüzünden şu duruma hiç şaşır-a-madım
burada da bazı kadınlar, kendi eşlerinin asıldığı kadınlardan hesap sorulması gerektiğini düşünüyorlar ya
gidip konuşacağım, rezil edeceğim vs
adam size bakmıştır, kadın da evdekine birşey diyemeyip size çırlamıştır
zihniyet işte!:KK12:

bu arada mutlaka anlatın evdekilere!

Anlaticam ama abim evde o gitsin oyke konusucam abim sinirlidir gider catar adama yada kadina babam daha sakin mantikli adamdir

Ne manyak kadinmis be
Ben bile okurken korktum
insan balkona cikmayi korkacak ..
ailene anlatmalisin kesinlikle

Demek ki neymiş? "Kadın hisseder" düz mantığı paranoyaklık da olabilirmiş.
Demek ki neymiş? Karşı tarafa da sormadan, onunla konuşmadan öteki tarafa "atarlanmak, had bildirmek" pek doğru değilmiş.
Konu sahibi delinin tekine çatmışsınız belli ki, durumu ailenizle paylaşmalısınız bence. Zira kadınların coşma potansiyelini buralarda görüyoruz.

Zorla dayak nasıl yenir? konulu sosyal test yapıyor olabilir. anti depresan 'a katılıyorum.

anlatın böyle şey saklanmaz.
tekrar ederse de sizi taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi olun, kapısında polis görüp karakola çekilince anlar dünyanın kaç bucak olduğunu kocamı kapı verecekler kafalı küçük kadın.
öyle tiksiniyorum ki şöyle kadınlardan, tavrına baksan sanırsın David Gandy'le evli gitsen baksan g.tlü göbekli, elinde kumanda osuran bir tiptir. ha diceniz öyle olmasa yaptığı kabul edilir mi edilmez tabi de anlaşılır, benim evde de bir David Gandy olsa sokağa çıkarmam yeminle. David bu perdeler açılmayacak annadın mı diye saykoya bağlarım :KK70:
şaka bir yana konu sahibi, kadın şirretlik yaparsa şikayetçi ol, sesi kesilir.

Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir, bizim okulda bir veli vardı, kendi gözlerimle gördüm öğretmen çocuğumu duvardan duvara atıyor diyordu, çocugun sınıfını değiştirdiler yeni öğretmen içinde aynı şeylerş söylemeye başladı, meger kadın agır psikolojik hastaymış, bi gözünü korkutun bakalım , bir daha karşıma çıkarsanız şikayetçi olacagım diye

X