• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde Sinir Olma......

maviboncuk87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
52
4
86
35
Aksaray
Slm Kizlar,

Ben yurt disinda yasayan bir bayanim ve evliyim ve birde oglum var 1.5 yasinda. Burda cok turk yok. Neyse konuya geciyim.

Benim iki tane komsum var burda. Dun bir tanesi bana msj atiyor. Yarin bende kahvaltiya gel diye. Neyse benimde bugun icin yapmam gereken islerim vardi arabamla ilgili onlari halledecektim. Gelemigcegimi soyledim. Neyse en sonunda agzindaki baklayi cikardi. Ben aslinda kahvaltidan sonra hep beraber alis-veris yapariz diye dusunmustum dedi. Efendim???

Terbiyesiz durust bir insan gibi soylesene. Ne diye kivirtiyosun. Ben acayip sinir oldum ikisinede cunku birinci gerizekali obur gerizekalinin akliyla yuruyor. Birisinin ehliyeti var, hanim efendi araba kullanamiyormus. O nasil oluyorsa artik.

Bir defasinda eve yemege davet ettim bunlari, aksam saat 7de geliceklerdi. Hanim efendiler bana msj atiyor musaitsen biz erken gelmek istiyoruz diye. Bende cevap vermedim cunku musait degildim. 5 dakika sonra birde baktimki ikiside kapida. Allahim ya Rabbim.

Benim evime gelince her yeri incelerler. Buzluguma kadar acip bakarlar.

Neyse Kizlar sizinde kafanisi sisirim. Kusura bakmayin.

Slm Kizlar,

Ben yurt disinda yasayan bir bayanim ve evliyim ve birde oglum var 1.5 yasinda. Burda cok turk yok. Neyse konuya geciyim.

Benim iki tane komsum var burda. Dun bir tanesi bana msj atiyor. Yarin bende kahvaltiya gel diye. Neyse benimde bugun icin yapmam gereken islerim vardi arabamla ilgili onlari halledecektim. Gelemigcegimi soyledim. Neyse en sonunda agzindaki baklayi cikardi. Ben aslinda kahvaltidan sonra hep beraber alis-veris yapariz diye dusunmustum dedi. Efendim???

Terbiyesiz durust bir insan gibi soylesene. Ne diye kivirtiyosun. Ben acayip sinir oldum ikisinede cunku birinci gerizekali obur gerizekalinin akliyla yuruyor. Birisinin ehliyeti var, hanim efendi araba kullanamiyormus. O nasil oluyorsa artik.

Bir defasinda eve yemege davet ettim bunlari, aksam saat 7de geliceklerdi. Hanim efendiler bana msj atiyor musaitsen biz erken gelmek istiyoruz diye. Bende cevap vermedim cunku musait degildim. 5 dakika sonra birde baktimki ikiside kapida. Allahim ya Rabbim.

Benim evime gelince her yeri incelerler. Buzluguma kadar acip bakarlar.

Neyse Kizlar sizinde kafanisi sisirim. Kusura bakmayin.

Problem nedir tam olarak anlayamadım ?

Komşularınızın bu şekilde davranmasından rahatsızlık duyuyorsanız uygun bir dille görüşmek istemediğinizi söyleyin olsun bitsin eğer bu kadar sorun ise. Görüşmek istiyorsanız da dolap karıştırmak v.s. gibi davranışlardan hoşlanmadığınızı dile getirerek uyarabilirsiniz. Evli ve çocuklu bir bayansınız sonuçta buzluğunuza kadar karışılmasına nasıl müsade ediyorsunuz anlam veremedim? Yarın öbür gün yatak odanızada girilse bu şekilde mi olacaksınız?

Konuyu okudum ama komşularınızın söylediği söz de bir art niyet görmedim.:26:
Neden bu kadar sinirlendiniz ki?:26:

Komşularınıza bu hareketlerinden rahatsız olduğunuzu söyleseniz nasıl olur?

Problem bu iki kadinin yaptigi terbiyesizlikler.

Misafir diye seslenmedim.

Yatak odamada bebek emzirme mahnasiyla girdi bir tanesi.

Bu şekilde davranışlardan rahatsız olduğunuzu dile getirin aksi halde sinirlenerek sadece kendinize zarar verirsiniz :26:

Konuyu okudum ama komşularınızın söylediği söz de bir art niyet görmedim.:26:
Neden bu kadar sinirlendiniz ki?:26:

Bu yeni bir olay degil. Onceden yaptiklari terbiyesizlikler artik ve bu olay bardagi tasiran son damla oldu. Beni kahvaltiya diye cagiriyolar ama asil sebeb ben onlarin soforlugunu yapicam ve alisverise goturucem. Benim cocugum durmuyo zaten arabanin icinde onlarla beraber cok agliyor ve onlarda bunu cok iyi biliyorlar. Herkes kendi keyfini dusunuyor.

Bu yeni bir olay degil. Onceden yaptiklari terbiyesizlikler artik ve bu olay bardagi tasiran son damla oldu. Beni kahvaltiya diye cagiriyolar ama asil sebeb ben onlarin soforlugunu yapicam ve alisverise goturucem. Benim cocugum durmuyo zaten arabanin icinde onlarla beraber cok agliyor ve onlarda bunu cok iyi biliyorlar. Herkes kendi keyfini dusunuyor.

Şimdi anladım ve haklısınız.
Bence alın karşınıza(laftan anlayan insanlarsa) rahatsızlığınızı belirtin.
En nefret ettiğim şeydir kullanılmak.
Haa baktınız anlamıyorlar,ya görüşmeyi en aza indirin yada kesin.
Çok sinir bozucu bir durum.

yani buzdolabınıza kadar karıştırmaları çok ilginç..

acaba biraz sizi kıskanıyorlar mı ondan mı böyleler...

ilk önce uygun bir dille uyarırsınız canım odam müsait değil başka oda da emzir diye (odanın kapısını da kitleyebilirsiniz bu durum da)

baktınız olmuyor 2. yol olarak güzelce uyarırsınız..

insan kardeşinin evinde bile odasına girerken izin istiyor bu ne canım özel hayat diye bişey var...

Son düzenleme:
Ben abartılacak bişi görmedim komşuysanız ve yakınsanız bu şekilde davranmaları bence art niyetli değildir. Siz fazla abartıyo olabilir misiniz? Sonuçta benim yakın görüştüğüm, kahvaltı organizasyonu vs yaptığım arkadaşlarımın odama girip bebek emzirmesi ya da arabayla beraber alış verişe gidelim demesi bana batmaz yani.

Şimdi anladım ve haklısınız.
Bence alın karşınıza(laftan anlayan insanlarsa) rahatsızlığınızı belirtin.
En nefret ettiğim şeydir kullanılmak.
Haa baktınız anlamıyorlar,ya görüşmeyi en aza indirin yada kesin.
Çok sinir bozucu bir durum.

Evet iki karis akillariyla beni kullanmaya calisiyorlar. Sirf araba kullaniyorum diye ve ingilizcem var diye. Gecen bir tanesi beni aramis cocugunun doktor randevusuna goturebilirmiymisim. Kocan ne gune duruyor??

yani buzdolabınıza kadar karıştırmaları çok ilginç..

acaba biraz sizi kıskanıyorlar mı ondan mı böyleler...

ilk önce uygun bir dille uyarırsınız canım odam müsait değil başka oda da emzir diye (odanın kapısını da kitleyebilirsiniz bu durum da)

baktınız olmuyor 2. yol olarak güzelce uyarırsınız..

insan kardeşinin evinde bile odasına girerken izin istiyor bu ne canım özel hayat diye bişey var...

Bir tanesinin kiskandigi kesin. Surekli benimle yarismaya calisiyor. Denicem tsk. ederim.

Ben abartılacak bişi görmedim komşuysanız ve yakınsanız bu şekilde davranmaları bence art niyetli değildir. Siz fazla abartıyo olabilir misiniz? Sonuçta benim yakın görüştüğüm, kahvaltı organizasyonu vs yaptığım arkadaşlarımın odama girip bebek emzirmesi ya da arabayla beraber alış verişe gidelim demesi bana batmaz yani.

Fazla abarttigimi dusune bilirsiniz ama sizde bu kisileri tanisaniz bana hak vericeksiniz. Surekli kullanilmaya calisiyorlar beni. Evet ama birde kahvaltiya cagirip arkasindan bizi gezmeye gotur var.

Madem oyle basit insanlar bunu hak ediyorlar ozaman
Aradiklarinda acmayin msj atarsa msj atin arkadasimla disarda buluscam esimle veya ne bileyim cekemiyolar besbelli
catlat gitsin yahu :27:

Boyle gerizekali hakaretlerinin havada ucustugu arkadasliklari neden yurutuyorsunuz ki?
Sizi menfaat icin kullandiklarini dusunuyorsunuz...
Evinize geldiklerinde sizi rahatsiz ettiklerini soyluyorsunuz...
Ve belli ki haz etmiyorsunuz...
Gorusmeyin olsun, bitsin...

İnsan kullanıldığını bile,bile neden hala görüşme ihtiyacı duyar ki?
Başka arkadaşınız yok diye bence bu yaptıklarına sessiz kalıyosunuz.
Yaptıkları şeyler sizi yakında sinir hastası yapar haberiniz ola.

Benimde burda sadece ev sahibim var hatta ben yabancı dil dahi bilmiyorum.
Eşimin arkadaşının eşiyle bütün bağlarımı kopardım buraya geldiğimde bir hafta sonra.
Beni kullanmaya çalışacağını düşündü ve kendini fazla zeki sanıyordu.

Kimse için kendinizi boşa yıpratmayın,ikisinede yol verin gitsin.
Göreceksiniz ne sinir kalacak,nede beyin yorgunluğu

Back
X