• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde Sinir Olma......

Boyle gerizekali hakaretlerinin havada ucustugu arkadasliklari neden yurutuyorsunuz ki?
Sizi menfaat icin kullandiklarini dusunuyorsunuz...
Evinize geldiklerinde sizi rahatsiz ettiklerini soyluyorsunuz...
Ve belli ki haz etmiyorsunuz...
Gorusmeyin olsun, bitsin...

Arkadasim degiller sadece taniyorum ve komsuyuz.

İnsan kullanıldığını bile,bile neden hala görüşme ihtiyacı duyar ki?
Başka arkadaşınız yok diye bence bu yaptıklarına sessiz kalıyosunuz.
Yaptıkları şeyler sizi yakında sinir hastası yapar haberiniz ola.

Benimde burda sadece ev sahibim var hatta ben yabancı dil dahi bilmiyorum.
Eşimin arkadaşının eşiyle bütün bağlarımı kopardım buraya geldiğimde bir hafta sonra.
Beni kullanmaya çalışacağını düşündü ve kendini fazla zeki sanıyordu.

Kimse için kendinizi boşa yıpratmayın,ikisinede yol verin gitsin.
Göreceksiniz ne sinir kalacak,nede beyin yorgunluğu

Kendimi kullandirmiyorum ama kullanmaya calisiyorlar. Sirf dilim ve araba kullaniyorum diye istekleri bitmiyor. Bu zamana kadar yapmadim ve yapmayida dusunmuyorum.

Onlar hayatimda olmasada olur. Yabancilarla daha iyi geciniyorum.

Burada okudugum en sacma konu bir an fake mi diye dusundum. Guldum hatta yazdiklariniza. Komsularinizin yaptiklari gayet normal bence.
Ne var yani 5 dakika erken geldilerse, bence siz yabancilarin arasinda yasaya yasaya onlara benzemissiniz. Bizim ulkede misafir isterse erken gelir, isterse 5 saat onceden gelir, her turlu misafirimizi bas taci ederiz. Arayip gelebilir miyiz dediklerinde kalplerini kirmayiz musait degilim diyip.
Bir arkadasimiz, benim cocugumu doktora gotur dediginde goturmemek ne kelime, hastanede yatsa teklifsiz refakatci bile oluruz. Sonucta kocasi da doktorun mesai saatlerinde calisiyor demek ki adam izin alamamis. Bence siz cok bencilsiniz. Arkadaslariniz sizden hemen uzaklasmali.
Cocuklu kadinlar arabasiz carsiya gidemiyor demek ki, araba alacak durumlari da yok belki.
Ehliyeti var ama araba kullanamiyor, demissiniz. Bu cumle sizin ne derece anlayissiz oldugunuzu acikliyor. Ehliyet alan herkes super araba kullanamaz. Bu zaman ve tecrube isidir, pratik yaparak ogrenilir trafikte araba kullanmak.
Komsulariniza acidim. Bence onlardan kendinizi mahrum edin.

Yillar önce benimde bir komsum vardi böyle..bende yurt disindayim..üstelik ben saat 2 ye kadar calisip eve geliyordum..evde temizlik vs. beni bekliyor hemen ev islerine ve iki cocugum gelmeden yemege koyulurdum..bu arkadas beni arayip resmen sülük gibi yapisirdi..illaa cay icmeye gelll...arkadasim cok yorgunum inan bir iki saat dinlenmek istiyorum inan cay icecek halim bile yok derdim.. ama anlamazki bi israr bi israr ...yorgun argin , zoraki cay icmeye giderdim cayi elime verir, beni suraya götür, beni buraya götür...ama bir iki derken cözdüm tabi bunu...cagirdigi zaman kestirip attim ve araya mesafe koydum...buradaki mevzu insani cocuk gibi kandirarak , uyaniklik yapmak..eger bir isi varsa deseki ; arkadasim surada bir isim var eger müsaitsen götürebilirmisin dese...amenna..ama yalan ve dolanla ve insani aptal yerine koyarak yapmak ....dürüstlük ve karsi tarafi aptal yerine koyarak kullanmak mevzu..

Son düzenleme:
Eee sorun nerde ???

Okadar saymissin ki bende kesin bisey oldu sandim...

Ben bir art niyet gormedim. Yemege cagirmissin ayrica
Erken gelmisler ne olcakki ...

Kim yanlis kim dogru bilemem ama gerizekali diye bahsettiginiz bu kisilerle neden gorusmeye devam ediyosunuz.cok ikiyuzlu bi iliski olmus karsilikli sizin iliskiniz.
Bitirin arkadasliginizi olsun bitsin.

Uslup olarak tasvip etmedim ama madem ki buzluğa kadar açıp bakan insanlar ve siz bu kadar rahatsızsınız ne diye hala evinize sokuyorsunuz?

Ben 3 yıldır kullanılıyormuşum haberim yokmuş, ufkum açıldı sayenizde. Benimle aynı apartmanda oturan teyzeyi 3 yıldır alışverişe, doktora aklınıza gelebilecek birçok yere ben götürüyorum hemde öyle haberli değil yani, teyze camda bekliyor ben kapıdan çıkınca camdan sesleniyor beni de şuraya bırakıver kızım diye. Ben çıkmazsam apartmanımızdaki başka birine söyleyebiliyor bunu. Ki benimde ufak bebeğim var onun uyku , yemek düzenine göre planlıyorum dışarda geçireceğim zamanı ama teyzeyede hayır demiyorum,içimdende sövmüyorum ne varki bunda , bunun adı yardımlaşmadır. Hiç gidip gelmediğim komşum gelse çocuğumu doktora götürebilirmiyiz dese onada tamam derim yani ne olacakki. Sorgulamam da babası nerde,niye götürmüyor diye.
Komşularınız dil bilmiyor, araba kullanamıyor yardımcı olabilirsiniz ne varki bunda.
Bir Türk atasözü derki KOMŞU KOMŞUNUN KÜLÜNE MUHTAÇTIR.
Ha ben komşu felan istemem, kendimi kullandırmam! Diyorsanız hiç görüşmezsiniz olur biter yani bu kadar basit.

Böyleleriyle ne kadar da 'İnsanca' konuşmaya çalışsanız anlamazlar. Her yeri karıştırıyorlarmış! Yok daha neler. Ayıp. 'Mahrem' diye bir şey var. Ne kadar terbiyesiz insanlar var şu dünyada Allah'ım Yarabbim. Bir daha mesaj atarlarsa ne cevap yazın, ararlarsa ne de telefonlarını açın. Gitmeyin de evlerine. Siz mesajlarına cevap yazmaz,telefonlarını açmazsanız onlar da belli bir süre sonra kendilerini geri çekerler. Yaşadığınız yerde çok Türk yok diye böyle karakterdeki kişileri çekmek zorunda değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır eleştiri var.
Arkasından böyle konuştuğunuz insanın yüzüne hiç gülmeyin bence de.
Bitirin ilişkiyi kesin gitsin.

Ben 3 yıldır kullanılıyormuşum haberim yokmuş, ufkum açıldı sayenizde. Benimle aynı apartmanda oturan teyzeyi 3 yıldır alışverişe, doktora aklınıza gelebilecek birçok yere ben götürüyorum hemde öyle haberli değil yani, teyze camda bekliyor ben kapıdan çıkınca camdan sesleniyor beni de şuraya bırakıver kızım diye. Ben çıkmazsam apartmanımızdaki başka birine söyleyebiliyor bunu. Ki benimde ufak bebeğim var onun uyku , yemek düzenine göre planlıyorum dışarda geçireceğim zamanı ama teyzeyede hayır demiyorum,içimdende sövmüyorum ne varki bunda , bunun adı yardımlaşmadır. Hiç gidip gelmediğim komşum gelse çocuğumu doktora götürebilirmiyiz dese onada tamam derim yani ne olacakki. Sorgulamam da babası nerde,niye götürmüyor diye.
Komşularınız dil bilmiyor, araba kullanamıyor yardımcı olabilirsiniz ne varki bunda.
Bir Türk atasözü derki KOMŞU KOMŞUNUN KÜLÜNE MUHTAÇTIR.
Ha ben komşu felan istemem, kendimi kullandırmam! Diyorsanız hiç görüşmezsiniz olur biter yani bu kadar basit.

Evet sizinle aramizdaki farkda bu. Siz bir muhtac teyzeye yardim ediyosunuz. Bunlar yalan soylerken yuzleri kizarmayan, haa bide bu yalanin gercegi ortaya iki dakika sonra cikinca yuzleri hic kizarmayan insanlar.

Benim arabamlada esim okula gidiyor. Onun cocugunu doktora goturmem icin ben sabah 6da kalkip cocumla birlikte o sogukta babasini ise birakip hanimefendinin cocugunu doktora goturmem lazim.
Kusura bakmayin bende kendi ailemi dusunurum.

Kocasi yeni sifir araba aldi ama ehliyetleri oldugu halde kocalari araba vermiyor. ben niye soforluklerini yapayim. Evet boyle komsu istemem.

Sizde bilip bilmeden yorum yapmayin bence.

Burada okudugum en sacma konu bir an fake mi diye dusundum. Guldum hatta yazdiklariniza. Komsularinizin yaptiklari gayet normal bence.
Ne var yani 5 dakika erken geldilerse, bence siz yabancilarin arasinda yasaya yasaya onlara benzemissiniz. Bizim ulkede misafir isterse erken gelir, isterse 5 saat onceden gelir, her turlu misafirimizi bas taci ederiz. Arayip gelebilir miyiz dediklerinde kalplerini kirmayiz musait degilim diyip.
Bir arkadasimiz, benim cocugumu doktora gotur dediginde goturmemek ne kelime, hastanede yatsa teklifsiz refakatci bile oluruz. Sonucta kocasi da doktorun mesai saatlerinde calisiyor demek ki adam izin alamamis. Bence siz cok bencilsiniz. Arkadaslariniz sizden hemen uzaklasmali.
Cocuklu kadinlar arabasiz carsiya gidemiyor demek ki, araba alacak durumlari da yok belki.
Ehliyeti var ama araba kullanamiyor, demissiniz. Bu cumle sizin ne derece anlayissiz oldugunuzu acikliyor. Ehliyet alan herkes super araba kullanamaz. Bu zaman ve tecrube isidir, pratik yaparak ogrenilir trafikte araba kullanmak.
Komsulariniza acidim. Bence onlardan kendinizi mahrum edin.

Okumasaydiniz o zaman. Bide yorum yazmissiniz.
Hayir efendim gelemez, musait degilim. Kendi kafalarina gore emir vaki yapamazlar. Bende kendimi ona gore hazirlarim.

Sizde bilip bilmeden yaptiginiz yorumlardan dolayi cok sacmaliyorsunuz.

Altlaarinda sifir araba var siz ne diyorsunuz.

O zaman araba surmesini ogrensin. Kendi ayaklarinin ustunde dursunlar. Bende anamin karninda ogrenmedim.

Benim arabamida esim ise gitmek icin kullaniyor. Sabahin sogugunda kalkipta cocugumla onu ise birakip hanimefendinin cocugunu doktor randevusuna goturemem.

Bilip bilmedende yorum yapmayin.

Aslında ben pek sinirlenicek birşey görmedim.
Alışveriş konusunda sizi arabanız var diyemi çağırdıklarını düşündünüz?
O yüzden mi sinirlendiniz?
Sanki biraz abartmışsınız gibi geldi bana :26:

Aslında ben pek sinirlenicek birşey görmedim.
Alışveriş konusunda sizi arabanız var diyemi çağırdıklarını düşündünüz?
O yüzden mi sinirlendiniz?
Sanki biraz abartmışsınız gibi geldi bana :26:

Beni masumca kahvaltiya cagiriyolar. Ben gelemem deyince aslinda biz seni alis verise gotur diye cagiriyruz diyolar. Adam gibi soyleyin sene alis verise gidelim diye.

Tek bu olay degil. Daha anlatmadigim bir suru terbiyesizlikler.

Açıkçası kardeş gibi gördüğüm çok yakın olduğum biri değilse, bende bozulurum böyle denmesine.
Ne yani araban olmasa, çağırmıcaklar mı? araban var diyemi değer veriyorlar sana?
Böyle demek yerine direk "eğer müsaitsen alışverişe gidelim mi, arabayla daha rahat olur vs" deseler zaten senin kızacağını sanmıyorum.
Bu şekilde demeleri biraz abes olmuş.

Açıkçası kardeş gibi gördüğüm çok yakın olduğum biri değilse, bende bozulurum böyle denmesine.
Ne yani araban olmasa, çağırmıcaklar mı? araban var diyemi değer veriyorlar sana?
Böyle demek yerine direk "eğer müsaitsen alışverişe gidelim mi, arabayla daha rahat olur vs" deseler zaten senin kızacağını sanmıyorum.
Bu şekilde demeleri biraz abes olmuş.

Evet aynen oyle. Kullanacak adam ariyolar.

Yeni tanistigimiz zamanlarda. Biz bunlari caya davet ettik. Bende ovunmek gibi olmasin ama evime misafir gelicegi zaman elimden ne gelirse yaparim. Eminim butun bayanlar boyledir.

Sonra onlar bizi davet ettiler caya. Pazar sabahi haber verdi esi bize buyurun diye. Neyse aksam oldu caya gittik. Yemin ederim cayin yaninda getirdi, cikolata, fistik, cips..bide hic asagida atmiyor. Esim bana haber vermedi sizin aksam bize caya geliceginizi diyor. Yaa bende salagim yedim. Acikca kendimi kimse icin yoramam desene. Iste ben o zaman notunu verdim orda. Bundan adam olmaz diye.

Bize misafir gelicekte esim bana haber vermicek. Ben sana deger verip elimden geleni hazirlamissam kucuk cocugum oldugu halde bende aynisini beklerim sende.

Back
X