- 19 Kasım 2013
- 18.798
- 33.900
- 798
- Konu Sahibi maviboncuk87
Evet sizinle aramizdaki farkda bu. Siz bir muhtac teyzeye yardim ediyosunuz. Bunlar yalan soylerken yuzleri kizarmayan, haa bide bu yalanin gercegi ortaya iki dakika sonra cikinca yuzleri hic kizarmayan insanlar.
Benim arabamlada esim okula gidiyor. Onun cocugunu doktora goturmem icin ben sabah 6da kalkip cocumla birlikte o sogukta babasini ise birakip hanimefendinin cocugunu doktora goturmem lazim.
Kusura bakmayin bende kendi ailemi dusunurum.
Kocasi yeni sifir araba aldi ama ehliyetleri oldugu halde kocalari araba vermiyor. ben niye soforluklerini yapayim. Evet boyle komsu istemem.
Sizde bilip bilmeden yorum yapmayin bence.
Nerden bileceğim pardon!!!
İlk yazdığınız konuya bakın,şimdi söylediklerinize bakın.
Ben müneccim değilim,sizi tanımadan kafama görede uydurmadım yorumumu.
Siz derdinizi adam gibi anlatamazsanız,bizde bilip bilmeden yorum yaparız net yani.
Kötü niyetlisiniz buda uslubunuzdan belli zaten, insanlara gerizekalı vs.diyebiliyorsunuz rahatça.
Eleştiriye açık değilseniz konu açmazsınız olur biter, konu açıp derdinizi anlatabilecek kapasiteye sahip değilseniz de ben okuduğuma göre yorumumu yaparım siz karışamazsınız.
Lütfen bu uslupla benim yorumumu alıntılayıp, zahmet edip yorum yapmayın,bu saatten sonra sizin seviyenize inmeyi düşünmüyorum.