Geleceği Görmek İstiyorum!

defnegulucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
20
26
24
Bu foruma kayıt amacım sadece bir soru sormak: Geleceği görebilir miyim?

15 yaşındayım. 4 yıl önce gayet masumca birine aşık oldum. Ya da olduğumu zannediyorum. İkimiz de muhafazakar ailelerin çocuklarıyız ve birbirimizle ders haricinde bir şey konuşmadan, daha doğrusu konuşamadan, iki yıl boyunca aynı sınıfta yaşadık. Sonra okullarımız ayrıldı, iki yıl geçti üzerinden, ama o hâlâ benim aklımda ve kalbimde.

Ben şanslı biriyim, kalbim mantığımla uyuşacak birini seçti. Çalışkan, zeki, kibar... Ama şanssızım, çünkü erken seçti.

Ondan bana hayalinden ve şans eseri duyduğum ve unutmadığım ev telefonundan başka hiçbir şey kalmadı. Daha fazlasına da ihtiyacım yok onu hatırlamak için.

Görüşmediğimiz 2 yıl boyunca ara sıra duygularımın geçici olduğu hissine kapıldım. Ama hiçbir zaman uzun sürmedi bu his.

Bir ay önce günde ortalama iki kez girdiğim markete girdiğimde acayip duygular hissetmeye başladım. Marketten hiç çıkmak istemiyordum. Bu duyguları klimanın rahatlatıcılığına bağladım. Ama bunun yanında 5 yaşındayken doktora gitmeme sebep olan hızlı kalp çarpıntım ilk defa on yıl sonra tekrar göründü. Ne olduğunu anlamadım tâ kî 10 dk sonra ailesiyle birlikte alışveriş yaparken görene kadar... Neden bildiğini bilmiyorum ama annesi benim adımı biliyordu ve beni görünce benimle muhabbet etmeye başladı. Normalde benim gibi aşırı heyecanlı bir insanın bu durumda kalp krizi geçirmesi gerekirken garip bir şekilde rahat rahat konuştum.

Ben bu insanı untmayı istersem başarabileceğimi biliyorum, zira bu güne kadar pek çok duygumu bastırabildim, ama ben "sevdim" dediğim bir kişiyi unutmak istemiyorum.

Onun beni sevdiği veya sevmediği hakkında hiçbir fikrim yok, ama iyi biri olduğumu düşünüyor.

Ben bu güzel insanı 2 yıl boyunca beklediysem, bir ömür boyu da beklerim. Ama beklememe değer mi? Bulduğum kişi o olacak mı? Zira tanıdığım şahsiyet 13 yaşındaydı.

Benim bu duygularımı paylaşacağım, akıl alabileceğim kimse olmadı. Şimdi sizden bir cevap alabilirsem gerçekten mutlu olurum. Ben ilkimin sonunun olmamasını istiyorum. Ve şu ana kadar gördüğüm en doğru kişi oydu. (Belki etrafım ergen kaynadığı içindir.)* Onu unutmayı denemeli miyim?

*Böyle diyince bahsetmeden edemedim, şu an tanıdığım, karakteri bahsettiğim insanın tıpkısınının aynısının kendisinin fotokopisinin biraz daha törpülenmiş hâli olan biri daha var. Diğerinden bariz bir şekilde daha yakışıklı. Beni sevmesi diğerinden daha mümkün. Daha doğrusu bu konuda gerçekliği meçhul söylentiler var. Ama bana onu o kadar hatırlatırken, onun yanında olmayı o kadar isterken nedensizce ondan uzak duruyorum. Sizce bu insana karşı duruşum ne olmalı?

Son düzenleme:
11 yasındayken bırıne asık oldun....
bekledın hala beklıyorsun ve beklıceksın?
bu arada okuyorsun guzel bı meslek ıcın mantıklı kararlar verıyorsun degılmı yavrucum?
cunku malum gercek yasam dıye bırsey var ...hayatın oncelıklerı var... cok mantıklı bırı oldugun ıcın benı rahat anlıyacagını dusunup acıklama yapmıyorum ayrıntılı;
hanı okul ,ısle ılgılı gelecek planı ,kendını gelıstırme cabası, ben ıyı bı ınsan nasıl olurum? öncelıklerınden sonra kucuk tatlı asktan bahsettın degılmı?

11 yasındayken bırıne asık oldun....
bekledın hala beklıyorsun ve beklıceksın?
bu arada okuyorsun guzel bı meslek ıcın mantıklı kararlar verıyorsun degılmı yavrucum?
cunku malum gercek yasam dıye bırsey var ...hayatın oncelıklerı var... cok mantıklı bırı oldugun ıcın benı rahat anlıyacagını dusunup acıklama yapmıyorum ayrıntılı;
hanı okul ,ısle ılgılı gelecek planı ,kendını gelıstırme cabası, ben ıyı bı ınsan nasıl olurum? öncelıklerınden sonra kucuk tatlı asktan bahsettın degılmı?
O öyle bir insan ki onu düşündükçe kendimi geliştirmek istiyorum ben. İlk tanıştığımızda ben sınıf birincisiydim, o ikincisi. Ben onu kadar çalışkan biri değildim, ama o fazlasıyla hırslıydı. Beni geçmeye çalışmasını o kadar seviyordum ki ondan yukarda olmaya çalışıyordum. Sonra o gidince daha bir garip oldu, ne kadar çalıştığını bilmediğim için en çok çalıştım. Onu sevmem,

ona bukadar baglı olman cok dogru degıl
sevmek cok guzel sevmek tum dunyayı guzellestırır fakat senınkısı baska
sımdı soyleyeceklerımı cıddıye alırmısın bılmıyorum ama senın yasını yasamıs bırı olarak soyluyorum
hayatında ne fırsatlar cıkacak daha kımlerle tanıscaksın unıversıte kazancaksın kendı ısın olcak ortamın tamamen degısecek
eger bu kısı senın kaderındeyse zaten hayatınız bırlesecek bırsey bırseye sebep olacak
ama sureklı bunu dusunerek hareket etmek senı kısıtlar :)
sen dekı
allahım hayırlısıyla kaderımdeyse bana oyle guzel bı yol ac kı oyle basarılı olımkı en dogru zamanda karsıma cıksın de :)

Oyy kuzum tam yarı yaşımdasin. Aşık mı oldun sen kıyamam ya çok tatlisin. Daha çok kucuksun ne insanlar taniyacaksin ona takilip kalma. Kaderinse seni bulur zaten

Yaşamadığım için o yaşlarda aşk mümkün mü bilmiyorum ama zannetmiyorum da. Mini bi hoşlantı olabilir sürekli vakit geçirdiğiniz için de kafanı kurcalıyordur. Ama daha erken.

Ben eşimi 14 yaşında tanıdım. Tam 13 yıldır birlikteyiz. Bu arada okudum üniversite mezunu oldum eşimde okudu askere gitti geldi falan ama duygularımı hiç değişmedi. Bakma sen daha Küçüksu karşına kimler çıkacak diyenlere. İçinden geleni yaşa

Kardesim yasindasin. Kalbini kirmak istemem ama yeni nesil nasil oluyor da hepiniz kendinizi leyla karsinizdakini mecnun saniyorsunuz anlamiyorum. Ask daha başka bir sey. Siz cocuksunuz, karsi cinse ilgi duyarsiniz sadece. O yaslarda ben de asik oldum sanirdim orasi ayri ama siz cidden abattiyorsunuz. Hele bir buyu uc dort hatta bes sene daha. Aşkı o zaman gorursun. Basariliymissin da ne guzel, bunlari dusunme derslerine odaklan. 13 veya 15 yasinda daha kisisel gelisimini bile tamamlamis olmuyorsun. Haliyle birini taniyip sevmen mumkun degil. Üstelik 15 yasindasin, "karsima hic duzgun insan cikmadi, etrafim ergenlerle dolu " gibi buyuk cumleler ediyorsun. Sana bu cumleleri sarf ettiren de senin ergenligin bu arada, farkında degilsin tabii

O yaşlarda her duygu çok büyük gelir. Bende ilk kez o yaşlarda yaşamıştım. Ama emin ol gelip geçiyor. Büyüyüp bambaşka insanlar olacaksınız. Sen şimdi üniversite hayali kur sadece ve aileni düşün. Hepsi gelir geçer.

Kuzucuk yaaa :KK19:
O 5 yaşındaki kalp çarpıntısı önemli bak
15 te yine olduysa oğlandan değil o...
Allah korusun ebeveynlerine söyle dr.a götürsünler...
Ayyy aşık olmuş yerimmmmm :KK200:

Ay bende kendimi çok olgun görürdüm. Normal canım ya yaşadıkların. Kimseden ne eksik ne fazla üzme kendini. Bırak.

Kız helal sana. 2 Kati yasinda, cümlenin bittiğini belirtmek için nokta koyması gerektiğini bilemeyen ve bize anlamak icin kırk takla attıran insanlarla dolu bu forum. Aferin çok düzgün yazmış ve kendini gayet akıcı ve anlaşılır biçimde ifade etmişsin. Çok takdir ettim valla

Ne güzel yazmışsın sen böyle.15 değil 35 yaşında ağır olgun biri gibi.Gerçekten çok güzel ifade etmişsin kendini.Bak ben hala akla ve kalbe uyanı değil nerede mantıksız var onu buldum.Sen bu yaşta mantıklı olanın farkındasın kendine neyin nasıl birinin uygun olduğunu biliyorsun.Sana yardımcı olamıyorum malesef o yaşlarda öyle bir aşk yaşamadım çünkü.

aşk konusunda biraz tecrübelenmeni tavsiye ederim.Öyle ilkim sonum olsun diye bir dünya yok ne yazıkki..
hayır sende olur,karşı tarafta olmaz bi süre sonra onu demek istiyorum.
Bnce sen kendini ulaşamadığın için çok fazla kaptırmışsın,Mecnun misali hayallerinde düşüne düşüne bambaşka bir boyuta taşımışsın.
Dikkat et büyük ihtimalle her insan gibi bir falsosu,kusuru vardır elbet.belki asla tolere edilmeyecek birşeydir.
Diyeceğim o dur ki kendini kaptırma bu kadar,üzülürsün..

X