Arkdaşlar benim uzun süren bir ilişkim var. Ama şu sıralar çok kötüyüz hatta ayrılmanın eşiğindeyiz.Bitirse bu sebep yüzünden bitecek.Şimdi konuya geliyorum.
Erkek arkdaşım benim Amerika'da ama bi kaç seneye kadr dönecek.buraya bağlantılarını sağlıyor şu anda .Ama bizim şöyle bir problemimiz var. erkek arkdaşım karısının çalışmasını istemeyen biri malesef.Bende aksine çalışmak çabalamak isteyen biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Allah izin verirde atanırsam bana işini bırak dön yanıma gel diyor.(Benim atanacağım yerler biraz uzak kadro sıkıntısı var.Aynı şehir olmayacak büyük ihtimal.) Bende okadr çaba sarfetmişim eşek gibi çalışmışım atanırsam niye bırakim gül gibi mesleğimi diyorum. Ki atanamayabilirmde yani hiçbişey kesin değil sadece varsayım bu.Ben yapamam bu kadr uzak kalmışken eğer işini bırakmazsan bu iş olmaz diyip duruyor.Ben de bana böle seçenek sunmaya hakkın yok senin diye birbirimize girdik işte.
Ben napmalıyım arkdaşlar ya bir yol gösterin bana!
y
tabiki bu bir varsayik zaten kadro yok cok yuksek almam lazim ama bu kadr kesin knusmasi beni mafediyor
tabiki de isin olsun. ayaklarinin uzerunde dur. yoksa kocanin agzina bakip para ver diye beklersin. yonetilirsin. kendine guvenin kalmaz. once aileymis birak ya. elin oglu ne zaman oncelik oldu.
Bakın kızlar,hepiniz genc kızlarsınız. Sizlere öğüt vermek haddime düşmez,ama tecrübe konusunda hepinizden tecrübeliyim bu konularda. Benim de sözlü bir kızım var. Onun da erkek arkadaşı karşıdır gelecek eşinin çalışmasına,lakşn kızım yabancı özel okullarda okuyan,çok becerikli,belki de geleceğin yetenekli mimarlarından olacaktır inşallah. Biz ailecek oturup konuştuk bu meseleyi. Elbette seven erkek kadınını kıskanır ve sahip çıkacaktır,aksi taktirde bu ilişkide bir eksiklik olduğunu akıllı her bir insan anlar.
Önce sen adım atacaksın,erkeğin senin verdiğin kurbanlar karşısında sana olan değeri artacaktır. Ve Allah kerimdir,ay çok yıl çok,kadınının çalışmasını kendisi isteyecektir,buna emin olun. Çünkü kadınının ona verdiği değeri değerlendirecektir.
inanın sizin karşınıza sizin değerinizi, kıymetinizi bilen biri çıkmış eşiniz ne mutlu ki hayatınızda mutlusunuz Allahım ömür boyuda mutlu etsin.
fakat her erkek sizin eşiniz gibi olmuyor, seviyorum diyor siz sevdiğiniz adamı mutlu etmek adına herşeyi göze alıyorsunuz bir gün geriye baktığınızda ne görüyorsunuz kaybolup giden yıllarınız, hayalleriniz emekleriniz size kalan kocaman bir sıfır...
bence her kadın ekonomik özgürlüğünü elde etmeli, kendi ayakları üzerinde durmasını bilmeli hayat bu ileride insanın başına neler geleceğini hiç birimiz bilemeyiz...
Arkdaşlar benim uzun süren bir ilişkim var. Ama şu sıralar çok kötüyüz hatta ayrılmanın eşiğindeyiz.Bitirse bu sebep yüzünden bitecek.Şimdi konuya geliyorum.
Erkek arkdaşım benim Amerika'da ama bi kaç seneye kadr dönecek.buraya bağlantılarını sağlıyor şu anda .Ama bizim şöyle bir problemimiz var. erkek arkdaşım karısının çalışmasını istemeyen biri malesef.Bende aksine çalışmak çabalamak isteyen biriyim. Kpssye hazırlanıyorum. Allah izin verirde atanırsam bana işini bırak dön yanıma gel diyor.(Benim atanacağım yerler biraz uzak kadro sıkıntısı var.Aynı şehir olmayacak büyük ihtimal.) Bende okadr çaba sarfetmişim eşek gibi çalışmışım atanırsam niye bırakim gül gibi mesleğimi diyorum. Ki atanamayabilirmde yani hiçbişey kesin değil sadece varsayım bu.Ben yapamam bu kadr uzak kalmışken eğer işini bırakmazsan bu iş olmaz diyip duruyor.Ben de bana böle seçenek sunmaya hakkın yok senin diye birbirimize girdik işte.
Ben napmalıyım arkdaşlar ya bir yol gösterin bana!
y
tabiki bu bir varsayik zaten kadro yok cok yuksek almam lazim ama bu kadr kesin knusmasi beni mafediyor
cok tsk ederim fikirlerni veren herkese yanlis dusunmedigimi bir kere daha anladim.ertelemek istemiyorm buraya kadr gelmisken okul hayatimi geride birakmayi hic istemiyorm.
Canm bence de en önemli mesele bu kadar keskin konuşması insanı tahrik ediyor, düzgünce dese ki gerekirse özelde çalış ya da senin atanacağın yerde ben iş kurmaya çalışayım, gerekmezse de çalışmasan da olur ilerde.. ama bu şekilde net konuşunca bence de yanlış seçim yaparsın kpss yi bırakırsan. Yani bir ilişki bu kadar basit bitebiliyorsa sen neden onun için fedakarlık yapasın. Dediğim gibi ben de çok fedakarlıklar yapıyorum nişanlım için, hatta yüksek ihtimal yaşadığım şehirden ayrılıp onun yanına yerleşeceğim ama bana deseydi ki ya gelirsin ya olmaz, o farklı olurdu.. bana hep dedi ki bakalım neresi bizim için güzel olursa, gerekirse ben gelirim, gerekirse başka şehre gideriz ama o işi gereği sabit çalışması gereken biri ve ben de her ilde iş bulabilcek bir pozisyondayım o yüzden neden ikimiz için uğraşmayayım ki..
Sen de uğraş, ama öncelikle bunun yanlış olduğunu ona düzgünce anlat, bu şekilde konuşmaya devam ederse kesinlikle işini seç, kendi ayakların üzerinde dur önceBaşarılar arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?