- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
Canım bu konum eski,sonrasında kan tahlilleri yaptım,b gurubu eksik çıktı ilaç kullanıyorum. Sende bir baktır geçmiş olsun.
Cok tesekkür ederim. Size de cok gecmis olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu konum eski,sonrasında kan tahlilleri yaptım,b gurubu eksik çıktı ilaç kullanıyorum. Sende bir baktır geçmiş olsun.
Sağlık ocağında kan tahlilleri yapılıyor, hastaneye gitmedim ben cnmCok tesekkür ederim. Size de cok gecmis olsun.Hangi bölüme gittiniz peki?
Sağlık ocağında kan tahlilleri yapılıyor, hastaneye gitmedim ben cnm
Canim aynn butun saydiklarin bende var bide ben kk dan bir uyeyle yazisiyorum nerelisin filan sonra bir kac gun geciyor o uyeyle tkrr yzsyrm ben zaten kendimi tanitmistim diyor cok mahcup oluyordum inan esimi bazen sordugim sorulari 2,3 kere soruyorum mutfaga gidecegime banyoya godiyordum gecen su yerine (ace)yi buzdolabina koyuyordum hemen ne yapiyorum desim KAFAMDA DELI SORULAR ...ayniyiz yani korkmayin ....
Bende konu sahibi hemen kotuye yorarim ben hicbirsey yaptirmadim bademciklerim agriyor agrisida kulagima vuruyor bazen bu ayda bebis icin ugrastik hap vb. Bisiler alamm simdilik bu ay bakalim olmazsa doktora gdcm neymis bu unutkanlik ...Size de cok gecmis olsun. Allah korusun. Allah düsmanima bile vermesin kötü hastalik. Annemde de ayni sekilde var bu unutkanlik. Diyorum ki 'Ya ikimizin de degerleri düsük ya da ikimizde de var bu hastalik' Cünkü anne tarafimizda vardi alzheimer olan. Anneannem ve kardesi bu hastaliga yakalanmisti. Ama b12 eksikligine bakiyorum. Kulak cinlamasi sürekli var, bas dönmesi, yorgunluk. Hepimiz bir an önce tahlillerimizi yaptiralim.
Bende konu sahibi hemen kotuye yorarim ben hicbirsey yaptirmadim bademciklerim agriyor agrisida kulagima vuruyor bazen bu ayda bebis icin ugrastik hap vb. Bisiler alamm simdilik bu ay bakalim olmazsa doktora gdcm neymis bu unutkanlik ...
Basliycm canim 2 gunum kaldi zaten gdcm bkcm sozleriniz cok ic acici tsk...Gidin tabi ki. Hatta keske bebek icin ugrasmaya baslamadan önce gitseydiniz. Hamile oldugunuzda bebek de sizden beslenecek. Bir an önce gidip, ne gerekiyorsa yapmaya baslayin.![]()
Kulak çınlaması,baş dönmesi vertigo sebebide olabilir.Size de cok gecmis olsun. Allah korusun. Allah düsmanima bile vermesin kötü hastalik. Annemde de ayni sekilde var bu unutkanlik. Diyorum ki 'Ya ikimizin de degerleri düsük ya da ikimizde de var bu hastalik' Cünkü anne tarafimizda vardi alzheimer olan. Anneannem ve kardesi bu hastaliga yakalanmisti. Ama b12 eksikligine bakiyorum. Kulak cinlamasi sürekli var, bas dönmesi, yorgunluk. Hepimiz bir an önce tahlillerimizi yaptiralim.
Basliycm canim 2 gunum kaldi zaten gdcm bkcm sozleriniz cok ic acici tsk...
Kulak çınlaması,baş dönmesi vertigo sebebide olabilir.
Yoook kotu niyetle dwdiginozi demedim ki ilahi gercekten sozleriniz ic acici iyi niyetle soylediginizi biliyorum dediniz ya bebek sizin esinlerinizden yiyecek hosuma gitti canim o yuzden ole dedim ilahi cok guldurdun beniKötü bir niyetle söylememistim. Bebek de sizin besinlerinizden alinca vitamin degerleriniz ister istemez düsecek. Bundan dolayi söylemistim.
Yoook kotu niyetle dwdiginozi demedim ki ilahi gercekten sozleriniz ic acici iyi niyetle soylediginizi biliyorum dediniz ya bebek sizin esinlerinizden yiyecek hosuma gitti canim o yuzden ole dedim ilahi cok guldurdun beni![]()