- Konu Sahibi bebekecem17
cnm sendemi bebek beklıyenlerdensin ben bebek beklıyenlerdenim inş en kısa zamanda hamile kalırım çok istiyorum kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sendemi bebek beklıyenlerdensin ben bebek beklıyenlerdenim inş en kısa zamanda hamile kalırım çok istiyorum kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu
ben,ide alın aranıza cok mutsuzum bu aralarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:
ben,ide alın aranıza cok mutsuzum bu aralarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:
slm kızlar nasılsınız ben uykusuzuuum cok gece sahura bır kalktımkı karın agrısıyla ölüyorum sandım adet olmusum ve sancılarım hala devam edıyo.bu ay da tutturamadık yıne hayırlısı allah tan artık.
ya arkadaşlar neden kimse oyok bugün burda yaa
tabi ben çıktıktan sonra teker teker gelirsiniz dimi
şu silinme işlemi çok moralimi bozdu açıkçası
yani ne zararı varki bizim burda dua okumamızın
hertürlü paylaşıma açıkta dua paylaşımına neden kapalı ki anlamadım hiç bişey ben NEYYYYSSSEEE
canım kacırmısım senı..............topıc bayagı sessız bugun......ozelıne msj atmısmıydım senın hatırlayamadım canım olmassa denefle bır gorus ok???????ben gunduzlerı gıremıyorum ya.dua ısını bu sekılde halledıcez artık napalım..........:sm_confused:
kız lotus bizim mumu niye gelmiyor artık buralar başka yerlerde geziyor
hakıkaten ya......................mumu ozledık ama.................canım hala dra gtmedın mı sen bakım?????????klava:
canım dr aradım bu gün adet için normal dedi karnımın şişinide söyledim geldiginde bakarız dedi adetli oldugum için gitmedim bakalım kısmet