- Konu Sahibi bebekecem17
hosgeldın nazım yaaa bak kımsecıkler yok bende topıklerde gezınıyorum kocişi uyuttum turluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lotusum buralardasın ama nerdesıııın?
aslında maviayla myhopeyi alınlarından öpmek gerekir bence sabaha kadar nöbeti iyi tuttukları için :)))))))))
Kizlar bi de ben sizden babam için dua istiyorum
babam 4 ay önce trafik kazasi geçirmişti.bacağina platin takildi.ama kemik kaynamadiği için yeni ameliyat gerekiyormuş.şuan hastanede yatiyor.ameliyat bugün veya yarin olacak.allahtan babam için şifa dileyin .noolur canlarim
çok zor günler geçirdik hala da devam ediyor.allahim bütün hastalarin acil şifalar versin((
tabi ya bayadır yokum uğrayamıyorum ya topiğe böle bi gün yakaadın öpersin dimikaydirigubbakcemile3
günaydın canlarııım
nazım denef te bu görevi sana devretti heralde.sabah ilk girme ve günaydın deme görevini :)
dün akşam ben fazla girmedim.kociş yoksa bi daha hiç izin vermezdi bana .dün ona bırakayım dedim pc yi.ay ben ne çingeneyim yaa :)
babam için dua eden herkesten allah razı olsun.hastane ameliyatı bugüne ertelemiş.inşallah edilen duaların hürmetine hayırlısıyla atlatacak.
sen nsılsın nazım
hşg denefcim günaydınnnnnnnn nasılsın:1hug::1hug:
günaydın canlarııım
nazım denef te bu görevi sana devretti heralde.sabah ilk girme ve günaydın deme görevini :)
dün akşam ben fazla girmedim.kociş yoksa bi daha hiç izin vermezdi bana .dün ona bırakayım dedim pc yi.ay ben ne çingeneyim yaa :)
babam için dua eden herkesten allah razı olsun.hastane ameliyatı bugüne ertelemiş.inşallah edilen duaların hürmetine hayırlısıyla atlatacak.
sen nsılsın nazım
gunaydın herkese
radyolojim rabbim babana acil şifalar versin canım
butun gece uyudum kemiklerim dökülüyodu resmen birde rahatlıkla nefes alabilseydim... bunada şükür rabbim kimseye dermasız dert vermesin canlarım
ben arara uğrarım azıcık yatayım öptum hepinizi