Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyoloji lotusu toplayalım artık bugün mübarek günde akşam halleder işini:jeyyar:
özeller kapalıydı ama açılmış ben aldım lotusun mesajını sizzede yollamışmı.:sm_confused:

canlarım geldım en son dun oglen uyandım ben ve sonra 1 dk gozumu kırpmadım bıle.............ozellerı yazayım topıge donucem guzeller............

amanınn kimler gelmiş tekrar günaydın canım...lotuscum ben hala aynı yerimdeyim geceden beri...kaydirigubbakcemile3
yaz bakim hadi...eksik gedik varmı aceppppp:1hug:

günaydın nazIM
günaydın radyolojim
günaydın lotusum
günaydın swethomem
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
mavi ayım ekim sonunda evimdeyim insallah
radyolojim ben dün çıkmak zorunda kaldım canım .hastam geldiydi...
nazım şu resimlerinden evlilik bölümü varya koysana bakalım....nasıl gelin olmuşun...
swethome canım arkadaşım geçmiş olsun sanada....bi doktora gitsen...belki ilaç yazar .agrıların azalır
lotusum.sen de maşşallah uykusuzluga nasıl dayanıyosun.ben varya evde olsam 12 ye kadar hiç kalkmam ..:delphin:

amanınn kimler gelmiş tekrar günaydın canım...lotuscum ben hala aynı yerimdeyim geceden beri...kaydirigubbakcemile3
yaz bakim hadi...eksik gedik varmı aceppppp:1hug:

gunaydın mavişim..............kız bız ıkımız bu pcnın basında geceden sabaha kuflenıcez ya........hayatım hersey yolunda ınsallah benım ısımle ılgılı merak etmeyın..........
bırsey olursa tum topıge msj atıyorum zaten kk nın ozel msjcısı rutbesı benım olmalıkaydirigubbakcemile5

kızlar cuma saatinde cuma suresini okuyanınız varmı bilmiyorumda,cuma suresini okuyup 9.ayetinden itibaren(ya eyyühellezineden itibaren)sonrasını 7 kere okuyup içinden olması istediğini dileğini geçirenin dileğini allah geri çevirmezmiş,ben öğrendim sizinlede paylaşayım dedim..:1hug:

başka bir topikten alinti yaptim kizlar.
şu an cuma vakti hadi bakim
acele edin

gunaydın mavişim..............kız bız ıkımız bu pcnın basında geceden sabaha kuflenıcez ya........hayatım hersey yolunda ınsallah benım ısımle ılgılı merak etmeyın..........
bırsey olursa tum topıge msj atıyorum zaten kk nın ozel msjcısı rutbesı benım olmalıkaydirigubbakcemile5
doğru söyledin canım haklısın ...İkimiz gece vardiyasınayız...
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..İnşallah hep böle gider...

nasılsın canım ramazan nasıl gıdıyor bayramda geldı az kaldı valla

inşALLAH güzel gidiyordur ben memnunum da acebe ramazan benden memnun mu hakkını verebiliyormuyuz
bayramları çok sevdiğimide söyleyemeyceğim annemsiz babamsız
yani hüzünlü geçiyor ilk işim kabristan ziyareti oluyor sonrada toparlamak için biraz zaman gerekiyor vs offfffff
aslında bugün sabahtan beri geçen sene bugün düşük yapmıştım onun düşüncesi ve üzüntüsü var üstümde yani çok keyifli değilim:1ninca:

Back
X