Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar nerelerdesini.z
topik 2 hafta öksüz kaşacak.sahip çıkalım .
sayın modlar acaba.cealarda indirim yaparlar mı?
onalr ne oalcağını bile tahmin etmeden yapmışlar bunu.
bari hani 3 gün felan yapsanız da bebek umudumuzu arkadaşalrımzıla paylaşmaya devam etisk olur mu? sayın modum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama

canım topram kankim neden bu kadar isyanlardasın canım geniş ol be tatlım
elbet rabbim verecek be gülüm sıkma canını ya
inan daha ne desem teslli etmek için ya
iyi bir dr ye gitsen ha
ablamın görümçesi 7 düşük yaptı hamile kalıp bir kaç ay sonra düşüyorlardı
sonra yine hamile kalıp hiç kalmamasıya yatmış ve şimdi dünyada
ondan sonra ikizleri oldu
canım biliyorumki sende ve bu sayfadaki tüm arkadaşlar birgün çok iyi anne olacaksınız özlemleriniz bitecek
rabbim sizlere çifter çifter bebiş versin

canlarım merhaba delpine banlanan arkadaşlarımızlailgilimesaj attım cevabıdaşu şekilde geldi.. (sizleridebigilendirmek istedim )
Selam canim
Dün toplu banlanma oldu kk ticaret puanindan. Tüm yanlis kullanimda bulunanlar banli. Sanmiyorum degisiklik olabilecegini ama sizin bu yazdiklarinizi adminlere ileticem. 2 hafta ban almislar. Umarim indirim olur canima.s.

Neyse birşey anlamadim olanlardan bana msn adreslerini özelden yollarsaniz sevinirim. Bende msn adresimi hepinizide atiyorum.

mrb ben yalovadan gülçin 29 yaşındayım 17 aylık evliyim(daha yeni sayılır dimi) eşim 9 aylık aasker .burası çok güzelmiş iyiki üye olmuşum buraya en azından yalnızlıktan kurtulucam

bende anlamadım ne olduğunu
arkadaşlar radyolajinin yada alhanın msn adresi alabilirmiyim
bende sizler yollayabilirim hiç bir sakıncası yok

Mumudihaba ben sana özel mesaj gönderemiyorum.
Radyolojiiye haber veremiyorum malum maalesef banlı.
Benim tamamdır.Haberin olsun..

kızlar bende tedavi görüyorum klomen 2 kullanıyorum pazartesi yumurtamın büyümesine bakılacak psikolojıim bozuldu herşeye aglıyorumyumurtam tembellmış rabbim hepimize sabır ve en kısa zamanda bebiş sahibi etsin

canlarım merhaba cok kısıtlı surem var eşimden zor aldım bilgisayarı ne kadar yalvardım anca bukadar izin verdi... şimdi cıkma gerekir lbiliyorsunuz alhanın listesini ben tutuyorum bu konuyla ilgili bir sorunuz olursa ozel mesajla ulasıbılırsınız...şimdi maalesef cıkmak zorundayım eşimi zor zaptediyorumda :( hoscakalın

iyi geceler kızlarrrkaydirigubbakcemile3
ben de bir cee deyip gidecem inanın siteye giresim yok ben şimdiden özledim arkadaşlarımı bilenler msnlerini özelden atarlarsa sevinirim hepinizi öpüyorummm:1hug:

offfffffff offfffffffffffffffffffff hıc tadı kalmadı buraların ya napıcaz sımdı???????????????denefım,alhanım,radyolojım nerelerdesınız ya????????????:çok üzgünüm:senağlama:a015:

adsz6hh5.png

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:

(bu gece dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaşlar.rabbim dileğimiz niyetimiz neye hayırlısıyla nasip etsin inallah)

ALLAH RAZI OLSUN CANIM.......bu mubarek gece yuzu suyu hurmetıne tum dualarımız kabul olsun ınsallah...........hepımızın kadır gecesı mubarek olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kadir Gecemiz mübarek olsun,dualarımız hayırlısıyla kaul olsun....Rabbimiz soracak "Benden bir şey isteyen yok mu?İsteyin vereyim"

Bu mübarek gecenin nurunu kaçırmayalım,bol bol dua edelim ve ibadet yapalım....Rabbim muhakkak dualarımızı kabul buyuracak hayırlısıyla...Hakkımızda herşeyin olsun,gönlümüzdeki muratlar hayırlısıyla kabul olsun,gerçekleşsin..Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa uçsun gitsin...Hayırlı geceler,hayırlı kandiller....

Back
X