Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

daha sımdı gelebıldım canlar pcde sorun vardı........canım sıkılıyor boyle eksık kadroyla.......denefım,radyolojım,alhanım,nazım...........hadı artık ozledık ıyıce...:çok üzgünüm:..dıger kızlarda yok bu aralar....offffffffff offffffffffffffffffffff ne desem bılmemkı?????????:a015:

son gün ama anca girebildim kızlar neyse kimse de girmemiş zaten doğru dürüst galiba malum herkez bayram gezmesinde umarım seneye kucaklarımız bebişlerimizle dolu olarak yaparız bayram ziyaretlerini anne adaylığından anneliğe terfi ederiz rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

son gün ama anca girebildim kızlar neyse kimse de girmemiş zaten doğru dürüst galiba malum herkez bayram gezmesinde umarım seneye kucaklarımız bebişlerimizle dolu olarak yaparız bayram ziyaretlerini anne adaylığından anneliğe terfi ederiz rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

INSALLAHHHHHHHH canım arkadasım ...........umutlarımızın bır an once yesermesı dıleklerımle.....:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

Selam kızlarrrr...Bi uğrayayım dedim....Nasılsınız bakalım,bayram nasıl gidiyor bakalım...Geziyonuz dimi fink fink:))))Bizde geziyoz,bugünde eşimin amcasının oğlunun nişanı vardı ordaydık....Hayden görüşmek üzere...Kendinize iyi bakın...Allaha emanet olun...Görüşmek üzere...

kızlar neredesinz
geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben siteye giremedim hiç fırsat olmadı.
inşallah hepiniz iyi ve mutlusunuzdur:)))))))))

burcucuğum özel mesajalrın dolmuş eğer birazını silmezsen biz sana mesaj atamayacakmışız
burcu8279 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için burcu8279 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

kızlar hepinize günaydın günleriniz aydın olsun... rabbim istediklerinize bir an önce kavuştursun .inanırmısınız yolda ufak bebekleri gördükçe ağlıyorum ozamanda diyorumki keşke eşim gitmeden çocuğumuz olsaymış ama sonra düşünüyorumda ben onsuz o büyük sorumluluğu kaldıramazdım.neyse gelmesine 5 ay 14 gün kaldı allahıon izniyle

inanamıyorum.
ARTIK FORUMDAYIM.KAVUŞTUUKKK
OHHH BEEEE.HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM CANIM ARKADAŞLARIM
çok teşekkür ederim admin çooooooooooookkkkkkkkk.
cezamızı düşürmüşler demekki
kızlar burdan ayrı kalmak çok zor yaaa
inanırmısınız dördümüz de kafayı yedik resmen
allahtan msnleri eklemişiz
yoksa hiçbirinizle haberleşemeyecektik.ordan öööle bakıp sadece okumak yorum yazamamak çok zormuş yaw..neyseee....
HERKESİN GEÇMİŞ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIMMM

inanamıyorum.
ARTIK FORUMDAYIM.KAVUŞTUUKKK
OHHH BEEEE.HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM CANIM ARKADAŞLARIM
çok teşekkür ederim admin çooooooooooookkkkkkkkk.
cezamızı düşürmüşler demekki
kızlar burdan ayrı kalmak çok zor yaaa
inanırmısınız dördümüz de kafayı yedik resmen
allahtan msnleri eklemişiz
yoksa hiçbirinizle haberleşemeyecektik.ordan öööle bakıp sadece okumak yorum yazamamak çok zormuş yaw..neyseee....
HERKESİN GEÇMİŞ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIMMM
Radyolojim ya valla gözlerime inanamadım::1shok: nasıl sevindim analtamam seni aramızda görünce...:teytey::hooray::sm_cool:
valla sizsiz olmuyormus :çok üzgünüm:
sizlericok seviyorum:asigim:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....bende geldim..bayram hediyesi oldu bu ya....canlarım topigimiz yine canlanacak.sizleri çok özledik...çok mutluyum çokkkkk..buda benden editörümüzeeeeeee tesekkür hediyesi....a.s.a.s.a.s.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....bende geldim..bayram hediyesi oldu bu ya....canlarım topigimiz yine canlanacak.sizleri çok özledik...çok mutluyum çokkkkk..buda benden editörümüzeeeeeee tesekkür hediyesi....a.s.a.s.a.s.

aman aman kimler gelmiş :teytey:
denefim canım hosgeldin canım ya
sizleri görünce nasıl mutlu oldumanlatamam :çok üzgünüm::teytey::hooray:

burcum denefim günaydın
valla bende gözlerime inanamadım.bi deneyim bakalım dedim.bi girdim şifreyi o da ne.forumdayım
denefim sen nası farkettin :)))))

günaydın canlarm hşg radyolojı hoşgeldın denef çok sevindim sizin gorunce yine hep beraberız çok şükürkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yerimseniben yerimseniben sositososito sositososito :dance: :dance: :dance:

kızzzlaaaaar sıkı durun bende gellldııım valla inanamıyorum halaaaaa.hihoyyythihoyyyt ayyy sızlerı cok özledımmm ben.a.s.a.s.nerelrdesınz kızlar yaaa topik çok sessiz.denefım hadı gözümüz aydın canım.

bı arada bütün arkadaslarımın gecmıs bayramını kutluyorum.bıraz gec oldu ama temız oldu a.sa.s

Hoşgelmişler bizim güllerimiz
hoşgelmişlerrrrrrrrr
geçmiş bayraminiz mübarek olsun.
Sayin yetkilililere teşekkür ederiz.

burcum denefim günaydın
valla bende gözlerime inanamadım.bi deneyim bakalım dedim.bi girdim şifreyi o da ne.forumdayım
denefim sen nası farkettin :)))))

topiklerde öle aval aval gezerken bi baktım bizim naz kapsama alanı yazısı yok.anaaaaaaaa dedim bide ben kendime bakayım.yazı kalkmış.hemen denedim online oldum haha...
alhanım,radyolojim,burcum,esram,swethome. hepinizi çok özledim bacılarım

günaydın canlarm hşg radyolojı hoşgeldın denef çok sevindim sizin gorunce yine hep beraberız çok şükürkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yerimseniben yerimseniben sositososito sositososito :dance: :dance: :dance:

sagol canım.bende sizleri çok özledim.

Hoşgelmişler bizim güllerimiz
hoşgelmişlerrrrrrrrr
geçmiş bayraminiz mübarek olsun.
Sayin yetkilililere teşekkür ederiz.

hoşbulduk canım.ya sizler hayatımın anlamı olmusunuz .bunu kapsama alanı dışındayken çok anladım....kader umarım ayırmaz bizleri birbirimizden

Kizlar .dün eyüp sultan hazretlerinin türbesine gitmek nasip.
Oldu ne zamandir istiyordum.ama hiç aklimzida yokken gidiveridk.
Sebeb olnadan allah razi olsun.
Neyse orada dua ederken ne edeceğimi şaşiridm.
Hep öyle olurum.yanliş bir şey söylememek eksik dua edip ,allahin gücüne gitmesin diye,şaşiriim.
Birden alkima sizler geldiniz .
Tek tek simlerini bilmesemde nette taniştiğim bebek isteyen cümler kullarinin da sağlikla doğrurup çocukalrini kucakalrina almayi nasip et dedim.
Ama allah içimiz biliyor tabi tanimadikalrima da istedim.a
allhim veririnşallah.
Mübarek zatlarin yüzüsuyu hürmetine allah günahlarimizi bağişlasin ve dualrimizi kabul etsin inşallah

Back
X