Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

maşaallah diyeyim nehirim opuyorumnanaktan

o halde çalışmak zorunda kaldığım için ve de onlar yüzünden geç çıktığım için ağlamaklı oldum
konuşucam tabii.. :delphin:

maşaallah diyeyim nehirim opuyorumnanaktan

o halde çalışmak zorunda kaldığım için ve de onlar yüzünden geç çıktığım için ağlamaklı oldum
konuşucam tabii.. :delphin:

Maşallah çileğimopuyorumnanaktan

Anladım canım çoook haklısın..
Ben bile kötü oldum duyunca. Sen bide hamişsin daha hassassın:gitme:
Konuş tebii:1closedeyes: yanındayım ben seninÇok üzgünüm çoook

tatlım benim
canım arkadaşımm
iyi ki varsın

hayırlı geceler olsun
nevinim gelmemiş bugün iyidir inş.
öpüyorum ççookk :1hug:

ohhh bir nehir bir çilek kaynatmışsın valla,ağzınıza sağlık....

nehirim gerçekten senin mutlu olman bizim mutlu olmamız demek...sen bizim ufağımız,birtanecik kardeşimizsin...yüzünden gülücükler hiç eksilmesin canım....

çileğim,oooo patronların yanına getirmesinler beni:oklava:canını sıkma canım,işyerinde olur böyle aksaklıklar,sen sakın kendini üzüpte bebğimizi de huzursuz etme,relax,sakin,huzurlu bir hamilelik geçirirsen bebeğinde sakin bir çocuk olur....ahhhh çileğim ahhhh bu borçlar bir bitse diyoruz ama biri biter biri başlar canım...çalışabildiğin kadar çalış canım...

iyigeceler canlarım,eşim işe bende kreşeopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar canlar...nasılsınız..
nehirim hadi bakalım hayırlısı olsun insallah.çerkezmiş galiba.gerçi ne millet oldugu çok da önemli degil...önce insan olsun saygılı olsun ...sana deger versin önemli olan o.bende çerkezim eşimde çerkez.bazı tatsızlıklar olsada evliligimizde bi şekilde yürütmeye çalışıyoz..ama hala saygı sevgi devam ediyo çok şükür...insallah uzun yıllar beraber olacagın bi insandır..:Saruboceq::Saruboceq:
alhanım canım geçmiş olsunnn bebegine..
şimdi çıkmam lazım kızlar eşim geldi.hepinizi çok öpüyorum.
..

nehirim gerçekten senin mutlu olman bizim mutlu olmamız demek...sen bizim ufağımız,birtanecik kardeşimizsin...yüzünden gülücükler hiç eksilmesin canım....

çileğim,oooo patronların yanına getirmesinler beni:oklava:canını sıkma canım,işyerinde olur böyle aksaklıklar,sen sakın kendini üzüpte bebğimizi de huzursuz etme,relax,sakin,huzurlu bir hamilelik geçirirsen bebeğinde sakin bir çocuk olur....ahhhh çileğim ahhhh bu borçlar bir bitse diyoruz ama biri biter biri başlar canım...çalışabildiğin kadar çalış canım...

Canımm canımm Allah razı olsun..Çok mutlu ettiniz beni sağolun, canım ablalarım beniiimmmmŞenizAmiin amiinopuyorumnanaktan

Kreş neki gülyüzümzemuszemus

hayırlı akşamlar canlar...nasılsınız..
nehirim hadi bakalım hayırlısı olsun insallah.çerkezmiş galiba.gerçi ne millet oldugu çok da önemli degil...önce insan olsun saygılı olsun ...sana deger versin önemli olan o.bende çerkezim eşimde çerkez.bazı tatsızlıklar olsada evliligimizde bi şekilde yürütmeye çalışıyoz..ama hala saygı sevgi devam ediyo çok şükür...insallah uzun yıllar beraber olacagın bi insandır..:Saruboceq::Saruboceq:
alhanım canım geçmiş olsunnn bebegine..
şimdi çıkmam lazım kızlar eşim geldi.hepinizi çok öpüyorum...

Amin Allah razı olsun denef ablacım..
Millet önemli değil tabiki ama çerkezler hakkında hep iyi şeyler duyduk.İnşallah öyledirler..
Rabbim sizinde mutluluğunuzu kat kat artırsın inşallah..
İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı yavrunuz teşrif ederde mutluluğunuz kat kat artar inşallah..
İyi geceler ablacımopuyorumnanaktan

Berin nerelerde gene köye mi gittiler acep?
Tesbihi bitti mi acaba?

Esra nerelerdeysen sende çık gel artık?
Sende okuyacaktın bitti mi acaba?

Çileem seni unuttum sanmakaydirigubbakcemile
Bitiremediyseniz verin bitirelimde hemen yeni kişiye geçelim..
Ve berin doğurmadan yetişelim kaydirigubbakcemile3

canlarım ben geldımzemuszemuskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sahur hazırlıcam gecmıs okuyamadım ama herseyden hbrdar oluyorum gulyuzume hep soruyorum sızlerı...........ama bı turlu vakıt bulup kk ya gıremıyorum hosgorun benı lutfen.:ecrin_bebek::emir_bebek::1hug:
bomba hbrı aldım nehırım kucuk bacımız cooooookkkk sevındım:teytey::teytey:hakkında hayırlısı guzelım hayırlıysa beri,hayırsızsa geri olsun dımı canım benımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5gelısmelerı beklıyorum..:lepi:
hepınızı ayrı ayrı opuyorum canlarım kacmam lazım hemen.......sızlerı coookkk sevıyorum,dualarımdasınız bacılar:Saruboceq::1hug:a.s.

günaydınn
hiç tadım yok işe zoorrrllaa geldim resmen :sinifsinif:
bulantım da var:gitme:
yoğunlukta var, arkadaşın cenazesi varmış onun yerine de bakıcam
bugün hiçç bitmicek gibii :bbo:
Sende canımm iyiki varsınopuyorumnanaktan
Hayırlı geceler canımm çok öptüm çookkkŞeniz
opuyorumnanaktan

sağol gülyüzlüm bana dua edin olur mu
Rabbim sabır versin
malesef relax ve sakin bir hamilelik geçiremiyorum :1no2:
geçecek inş.. napalım :gitme:
Berin nerelerde gene köye mi gittiler acep?
Tesbihi bitti mi acaba?

Esra nerelerdeysen sende çık gel artık?
Sende okuyacaktın bitti mi acaba?

Çileem seni unuttum sanmakaydirigubbakcemile
Bitiremediyseniz verin bitirelimde hemen yeni kişiye geçelim..
Ve berin doğurmadan yetişelim kaydirigubbakcemile3
:kedi:
canlarım ben geldımzemuszemuskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sahur hazırlıcam gecmıs okuyamadım ama herseyden hbrdar oluyorum gulyuzume hep soruyorum sızlerı...........ama bı turlu vakıt bulup kk ya gıremıyorum hosgorun benı lutfen.:ecrin_bebek::emir_bebek::1hug:
bomba hbrı aldım nehırım kucuk bacımız cooooookkkk sevındım:teytey::teytey:hakkında hayırlısı guzelım hayırlıysa beri,hayırsızsa geri olsun dımı canım benımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5gelısmelerı beklıyorum..:lepi:
hepınızı ayrı ayrı opuyorum canlarım kacmam lazım hemen.......sızlerı coookkk sevıyorum,dualarımdasınız bacılar:Saruboceq::1hug:a.s.
canım lotusum hoşgeldin
tabiki vakit bulamazsın doğal yanii kaydirigubbakcemile3
hepiniz iyi olun inş.
arada böyle görelim seni yeter

bu arada swetten haberdar olan var mı :sm_confused:

günaydınlar arkadaşlarııım

çok uykum vaaarrr mirmirmirmir
dün iftarda yuşa (a. s) hazretlerinin kabrindeydik.bol bol dua ettim.allah kabul etsin :Saruboceq:
bugün de yeni elticiğimin evine gidicez inş.gerçi daha eltim olmadı tabi.daha bu hafta içi tanıştık. kaydirigubbakcemile3 ama olacak inş.çok istiyorum olmasını.inşallah hayırlı bi elti olur.
çileğim iş yeri huzursuzluğu çok kötü yaaa.oooff ben bundan önceki yerde neler yaşamıştım.allah sabır,kuvvet versin sana.hele de hamileyken daha da sıkıntı olur.geicek inş.ya sabır çek.az kaldı.
sweti hemen hemen hergün msn de görüyorum.ama hiç selamlaşmadık.en son memleketine gidicekti.daha gelmemiştir heralde. :sm_confused:
lotusum sen rahat ol bacım.biz seni özlesekte iyi olmanız bize yeter.facebookta bebişlerin yeni resimlerini gördüm.maaşallah kocaman olmuşlar.zaman ne abuk akıp gidiyo yaa.valla ben yetişemiyorum.senin ilk transderinin olduğu günü dün gibi hatırlıyorum.inşallah bizim sonumuz da seninki gibi mutlu son olur. opuyorumnanaktan

Canımm canımm Allah razı olsun..Çok mutlu ettiniz beni sağolun, canım ablalarım beniiimmmmŞenizAmiin amiinopuyorumnanaktan

Kreş neki gülyüzümzemuszemus

senden de Allah razı olsun canım...kreş annemin evi oluyor:)normalde eşim gece vardiyasındayken evde kalabiliyorum ama sahuru tek başıma yapamadığım için anneme ya da kaynanama gidiyorum...tabiki %99 annemdeyim...

günaydınlar arkadaşlarııım

çok uykum vaaarrr mirmirmirmir
dün iftarda yuşa (a. s) hazretlerinin kabrindeydik.bol bol dua ettim.allah kabul etsin :Saruboceq:
bugün de yeni elticiğimin evine gidicez inş.gerçi daha eltim olmadı tabi.daha bu hafta içi tanıştık. kaydirigubbakcemile3 ama olacak inş.çok istiyorum olmasını.inşallah hayırlı bi elti olur.

sana da günaydın canım...ettiğin duaların hepsi kabul olmuştur inşallah...Allahım gönlümüzün muradını verir inşallah....eltiye gidilecek demekki...inşallah arkadaş gibi geçinir gidersiniz....

senden de Allah razı olsun canım...kreş annemin evi oluyor:)normalde eşim gece vardiyasındayken evde kalabiliyorum ama sahuru tek başıma yapamadığım için anneme ya da kaynanama gidiyorum...tabiki %99 annemdeyim...

sana da günaydın canım...ettiğin duaların hepsi kabul olmuştur inşallah...Allahım gönlümüzün muradını verir inşallah....eltiye gidilecek demekki...inşallah arkadaş gibi geçinir gidersiniz....

inşallah canım inşallah.
tabi daha önemlisi eşine hayırlı olması.geçim ehli olması.biz o kadar öenmli değiliz.
ama insan da iyi geinmek istiyor.

sen nasılsın.hala çok sıcak mı oralar.bayağı zor oluyordur oruç sıcakta.

radycim gündüzleri bayağı sıcak,ama çok şükür ki geceleri rahat yatar olduk...oruç bir şekilde tutuluyor aslında,Allah sabrını veriyor,ama biraz zorlanıyorum o da böbreklerim susuz kaldımı ağrı yapıyor,çünkü ben geçen senelerde kanal darlığı yüzünden operasyon geçirmiştim...çok su içmem lazım,onu da iftarda ve sahurda pek su içemiyorum...

ya o böbrek ağrısı bende de oluyor hiç sorma.
ben de taş düşürmüştüm.hiç te su içmiyorum desem yeridir ne iftarda ne sahurda.gün içinde çok susuyorum ama akşam olunca içme isteğim olmuyor.çok az içiyorum.o yüzden de ağrı oluyor.acaba tekrarladı mı diyorum kendi kendime.bi ultrason çektirmek lazım aslında

bol bol su içmek lazım canım...içsek bu hale düşmezdik zaten...aslında geçen gün lotusumla da konuştuk,ben o ameliyattan sonra hiç kontrole gitmedim...aslında bir IVP çektirmem lazım...benimki öyle bir sinsi ki ultrasyonda falan göstermiyor...illaki renkli film çekilecem...güzel görünsün böbreğim değilmi amadelikafaduldenaman hastaneye gitmekte bana öyle bir zor geliyorki...ta ki ağrıdan kıvranana kadar gitmem galiba.....

Şey aramadıda :kedi:
Bir kaç saattir mesajlaşıyoruz:kedi:

bana ne bana ne bızde merak edıyoruzzz :umursamaz: :olmaz:

bol bol su içmek lazım canım...içsek bu hale düşmezdik zaten...aslında geçen gün lotusumla da konuştuk,ben o ameliyattan sonra hiç kontrole gitmedim...aslında bir IVP çektirmem lazım...benimki öyle bir sinsi ki ultrasyonda falan göstermiyor...illaki renkli film çekilecem...güzel görünsün böbreğim değilmi amadelikafaduldenaman hastaneye gitmekte bana öyle bir zor geliyorki...ta ki ağrıdan kıvranana kadar gitmem galiba.....

aman kızlar ıhmal etmeyın saglıgınızı radycım bu sözüm ayrıca sanada haberın olsun...
o tas sancılarını ne ıyı bılırım.böbreklerımde bısey olmasın dıye sürahıyle gezıcem nerdeyse :roflol:

teyzelerııı kızım bu sabah kendılıgınden yaptı kakasını cok şükür....
az öncede ıkıncısını yaptı sanırım ıkınmayı ögrendı :)))
ayy nasıl rahatladım bılemezsınız sankı ben yapmış kadar oldum yanııı

çileğimi kımler üzüyo bakım :oklava: bunu yerler kafalarına haaa
canım elbette her iş yerınde olur buna benzer durumlar canını sıkmamaya calıs bebegın için.unutmakı hamıleleği streslı gecen annelerın bebeklerıde sınırlı oluyormus...huysuzlukları cok oluyormuş.aman dıkkat cıleğiim benım....

radym gülyüzüm nasılsınz canlarımm?
radycim masallahın var ne güzel gezıyosun ben ne zaman cıkıcam bu evden :(((
bu arada samsuna ucak bıletlerını aldık sonunda 13 eylül samsuna ucuyoruz.yuppiii :lepi: :lepi:
hayırlı yolculuklar tatlım bayramı anneciğinle geçiriceksin galiba çok sevindim canım benimalkisalkisalkis

radycim gündüzleri bayağı sıcak,ama çok şükür ki geceleri rahat yatar olduk...oruç bir şekilde tutuluyor aslında,Allah sabrını veriyor,ama biraz zorlanıyorum o da böbreklerim susuz kaldımı ağrı yapıyor,çünkü ben geçen senelerde kanal darlığı yüzünden operasyon geçirmiştim...çok su içmem lazım,onu da iftarda ve sahurda pek su içemiyorum...
su içmeye çalış canım mutlaka bir keresiinde tv de dr u dinlemiştim şöyle diyordu her saat başı 1 çay bardağı esası su bardağıymış aslında içemeyenler için hiç değilse çay bardağı diyorum demişti su için mutlaka görev edinin diyordu içmelisin tatlım önemli yani

ya o böbrek ağrısı bende de oluyor hiç sorma.
ben de taş düşürmüştüm.hiç te su içmiyorum desem yeridir ne iftarda ne sahurda.gün içinde çok susuyorum ama akşam olunca içme isteğim olmuyor.çok az içiyorum.o yüzden de ağrı oluyor.acaba tekrarladı mı diyorum kendi kendime.bi ultrason çektirmek lazım aslında
canım sende su içmeye çalış ben çok içtiğim için söylemesi kolay tabii ama biraz gayret edin canlarım benimkaydirigubbakcemile5
teyzelerııı kızım bu sabah kendılıgınden yaptı kakasını cok şükür....
az öncede ıkıncısını yaptı sanırım ıkınmayı ögrendı :)))
ayy nasıl rahatladım bılemezsınız sankı ben yapmış kadar oldum yanııı
ay ay ay ne güzel fıstığım benim maşallah sizeŞeniz

Back
X