Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın millet
canım lotusum yaa.nası özlemişiz seni.doldurmuşsun yine sayfayı.senin simileyleylerinde renklendiriyodu topiğimizi.
hadi çabuk büyütün de bebelerinizi gelin yaaa

bugün bende gece bekçisi oldum kızlar.
kocişe kızdım uyku tutmadı. :)))
lotusumu da gördüm altta oolleeyyy.

bu arada berinim özetine bayuldum.bundan ssonra hep sen geç özetleri oki mi :)))
ya şimşekten çok korkuyorum yaaa.noolcek benim bu halim bilmem.yani kaçamam ki bundan.hayatımın her sonbaharında ve ilkbaharında şimşekler hep çakacak dimi ama.nasıl yenerim ben bu korkuyu yaw ooff.

lotusum bebikler napıyo.uyuyolar mı mışıl mışıl.ama sen şimdi geçmişi okuyosan geç cevap verebilirsin.ve ben bekleyemeyebilirim yaa.seni de çok özledim aslında.muhabbetini de öyle.

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah
rady cok mu komık yazmışım CADIARZU
şimşek korkusu varsa o korku yenılmez canım
benım burda eşimin dedesi var75 yaşında aşırı korkar gok gurultusunden ,gunduz perdelerı kapatır sigortayı bılem kapatır kımseyıde dışarı salmaz yıldırım düşer dıye ,bu dede benı cok gulduruyor ya

günaydın kızlarr kaydirigubbakcemile5
zor geçen bir gecenin sabahında :sinifsinif: zor şartlarda işe geldim :gitme:
hayat nerdeyse durmuş durumda
yüklemelerimiz ertelenecek büyük ihtimalle

Rabbim rahmetini esirgemedi şükürler olsun harika, süper bir yağmur yağdı 2 gündür
ama madur olan çok insan oldu
zor durumda olan çok insan var hala
Rabbim yardıcıları olsun inş.

Tebiki ekledim tatlımı eklemem mi:kedi:
Brain Buddies oyunun adı, durun geliyorum face'e önce buraya gireyim dedimkaydirigubbakcemile3

Güzel birşey galiba bencede yaa:kedi:
Teşekkür ederim bitanem, yakıştırmana çok sevindimopuyorumnanaktan
Gerçi resimdeki haline çokta benzemiyor, galiba o resim eski:roflol:

Şeniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :asigim:

o zaman yeni resmini isterimm ona göre yerimseniben
imza: akannehir (artık senle yazışırken hep bunu kullanıcam) :roflol:
hayırlı geceler hatunlarr nasılsınz canlarım hepinizi cok özledım.epeydır net yoktu.bu gece bır bakayım dedım gelmıs.inş gitmez hemen.bırı bana gecmısı özet gecermı acep?
bu arada pazar günü nasip olursa samsun yolcusuyum.cok heyecanlıyım çoook.ama esım gelemıyor maalesef elıf hanımla ben önden gidecem o benı almaya gelecek .
hoşgeldin tatlımmm opuyorumnanaktan
demek eşin gelemiyor :(

hayırlısıyla git gel inş.
ben de çok özledim seniii :1hug:

a.s.slm canlarzemuszemusopuyorumnanaktan
yahu kızlar herkesı cookkkk ozledım ama kk da uzun sure kalmama bebısler musade etmıyor bır turlu yazamıyorum en cok bazen azıcık gecmısı okuyorum o bıle yarım kalıyor.....sımdı tamamlarım ınsallahyerimseniben
bu arada yenı mekanımız faceymıs buldugumu eklerım ha ona goregamyoncuiremsu
berrın gamze bebelerımı facede buldunuzda benı bulamadınızmı kızlar:olmaz:ahanda ben yakalarım ama sızıkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile [/COLOR]
lotusum gelmişşşşşşşşşşşş hoşgelmişşş alkisalkisalkis
çok özlettin kendini be tatlım
ama ikisiyle başetmek ne kadar zordur tahmin edebiliyorum :1ninca:

ya bebişleri görünce atlatım hemen napim kaydirigubbakcemile3

sobeleyemeyeceksek neden ceee diyosun o zaman bakkiim hayret bişey yaa

evet çilek gerçekten de bi sürü insanın hayatı altüst oldu.benim kaynım oturuyor çatalcanın bir köyünde.evden dışarı çıkamıyorlarmış.allah afetinden esirgesin herkesi.

slm kızlar sabahtan beri giremedim çok yogunum bu ralar yorgunluktan ölüyom neyse istanbulda olan arkdaşalr çoook geçmiş olsun size bir zararri yokmuş okudugum kadarıyla kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun sizi seviyorum allah korusun başiniza bişeyler gelmesin haa

hıı bu arda gelecegin anne adayları facebook taşmişsiniz benide ekleyin ya ben bulamıyorum sizi esracengiz

bberıncıım özetin için cok sagol canım
cılegım canım bende cook özledım senıı.bakalım yaramazımz kız mı erkek mi?saglıklı olsunda insallah gerısi önemli degıl.
lotusum senı gödüğüme cok sevındim.ınsallah bebişlerde iyidir.
nehiiir kız sinana asık mı oldun sen bunlar ne diyorlar heeee ?
radycımm uyuyamadıysan gelıp elif simaya baksaydın yaa sabah 5 te uyudu ınanırmısınz.aglamaktan helak oldu yavrum sancısı vardı sanırım neysekı bugün iyi.

tabiki öyle alhanım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun öncelikle (inş.)
çokk öpüyorum seni a.s.

ben çıkıyorum, hepinize hayırlı akşamlar.. hayırlı iftarlarr ...

eşimin arkadaşı oturuyor çatalcanın bir köyünde ve çok zor durumdayız tv de gösterilenden daha zor diyor
RABBİM herkezin hayırlısıyla yardımcısı olsun

ayyyyyy buralar terk edilmiş durumda sanıyorum herkezler facede

ama ben oyunda biraz salak çıkıyorum sanırım ama henüz daha yeniyim azmimle sezleri geçerim inş

yaaaaaaa nevincik sen yoksun facede bekliyoruz cnm

eşimin arkadaşı oturuyor çatalcanın bir köyünde ve çok zor durumdayız tv de gösterilenden daha zor diyor
RABBİM herkezin hayırlısıyla yardımcısı olsun

ayyyyyy buralar terk edilmiş durumda sanıyorum herkezler facede

ama ben oyunda biraz salak çıkıyorum sanırım ama henüz daha yeniyim azmimle sezleri geçerim inş

yaaaaaaa nevincik sen yoksun facede bekliyoruz cnm

evet ya istanbul tarafı cok kotu durumda bu taraflarada gelecekmış yagmur Allah hepımızı korusun

Back
X