Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyı pazarlar arkıdıslerr.
nehır saat kac oldu kalk artık catlayacaz artıkın
radym sen nasılsın canım ?kanamam var demıstın nasılsın sımdı canım?ınsallah hersey yolundadır.

nehiiiiir hala uyuyormusun kız ?
isteriz isteriz nişan resımlerini isteriz....

tabiki uyumuyordur nisanlisiyla ilk gunun tadini cikariyolardir :nazar:alkisalkisalkis

biz burda meraktan catliycaz haberi olmayacak :umursamaz::umursamaz::lepi::lepi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hakkat yaaa.işkence bu.
insan gece yarısı da olsa paylaşırdı di mi bizi düşünüp nehr.adamı hasta ediyon heee.cıkcıkcık....

alhanım iyiyim çok şükür.
benim çocuklar kalbimi test ediyolar.daha dayanıklı olması için antreman yaptırıyolar.başka bişey yok teyzesi.ama yapmasalar çok iyi olcak yani..

Nehirim gelememiş hala
Yeni telefonunu da kaydetmemişim, görüşemedim bilmiyorumkismile
İnşaallah harika bir nişan töreni olmuştur ve çok mutludur

Hepinize hayırlı gecelerr opuyorumnanaktan

herkese merhaba ... valla ben de nehirciğimin nişan resimleri eklenmiştir diye heyecanlı heyecanlı açtım sayfayı ama nerdeeeeee boshayallersmile

inşaAllah hepiniz iyisinizdir.. öptüm sizleri..

Ben geldimmmmm hatuşlaaaaarrrrrrkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Artıkın 2 günlük nişanlıyım:roflol::roflol:

Çook teşekkür ediyorum hepinizeopuyorumnanaktan
Biliyorum merak ettniz hepiniz ama nişanım ablamda oldu.
Cuma akşamından beri ordaydım. Malum ablamdada net yok. Yoksa hepinizi düşündüm, aklımdaydınız..

E dünde berinciğimin tahmini üzerine nişanlımla gezdim hiç görmüyoruumya:roflol::roflol::roflol:

Herşey çok güzeldi..Ben hariç
yani bende güzeldim tamam kabul eidyoruum ama sözdeki gibi güzel çıkmamışım resimlerde yaaa..
Bu sefer eniştemin abisi fotoğrafçı o geldi eve çekmeye ondakileri görmedimde, bizim evde çektiğimiz bir kaç poz vardı onlar çok çirkin ama yaaaakannehir

Neyse ondakileri alınca eklerim kusura bakmayın hatuşlar o bi kaç fotoyu öldürseniz interenete koymammmmmmmmm:1shok::1shok:

Çok yakında eklerim hepsininaniknanik

Heee tabi nişan bohçalarım geldi..
İşte benim kokoş görümcelerim sayesinde oalağan üstü bi nişan getirdiler..
Herşey süslü püslü Allahım herkes hayran kaldı..Bana alınanlardan tuutun, havlulara tülbentlere patiklere havlu sepetime, kozmetik keselerime, sandıklarıma, elbise askılarım bile kurdelalarla boncuklarla süslüydü harikaydı herşeyopuyorumnanaktan

Yüzüklerimizi annemin dayısı taktı. Ben pek memnun değilim bu durumdan ama nazarlık olsun napiim.
kendi dayım taksaydı çok daha güzel olurdu, 2 çift laf ederdi takarken en azından:1closedeyes:

Ondan sonra sohbet, muhabbet, fotoğraf çekimi gene çok güzel bir akşam geçirdik.

Ama bana kalsa hayatımda iç birşey değişmedi tabiki..
O kadar çok seviyorumki sinanı, ha sözlü ha nişanlıopuyorumnanaktan
Ahh bi evlensek dimi:roflol::roflol:

Dahada detay anlatırım inşallah..
Fotoğraflarla aranızda olmayı umut ediyorum, korkunç değillerse tabi:roflol::roflol:

Hee ekstran stüdyo fotoğrafıda çektirdik, görmek istiyor muuyum emin değilim:roflol::roflol:
Benim gibi kompleksli bi insana yapılır mı bu yaaa:roflol:

oy oy oyyyy nehirciğimm valla şen şakrak geldin aramıza... ağzın kulaklarındadır heralde buradan bile belli oluyor :roflol:

canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş. :Saruboceq:

Neyse ondakileri alınca eklerim kusura bakmayın hatuşlar o bi kaç fotoyu öldürseniz interenete koymammmmmmmmm:1shok::1shok:
:roflol:
Tatlım benim ya, takıntılı arkadaşım lülülülülülü tamam koyma bekleriz biraz daha biz
Ama diğerlerini hele bi koymaa kötükedihüso

Herşeyin mükemmel geçmesine çookkk sevindim
Annenin dayısı kısmı hariç tabii sırnaşık şey

Tekrar hayırlı olsun elifim, Ensar ağlamaya başladı ben kaçıyorum
(Bu arada benim telefonuma çağrı atar mısın, kaydedeyim)
Seni çok seviyorum :asigim:
Rabbim hep yüzünü güldürsün
3.gif

Miribalarrrrrr........

Ben hiç birinizi unutmadım tağammıııı??

Netim yok napam...Uzun bi sürede olmayacak sanırım..Telefon hattı olmayan net bağlantısı bekliyoruz:DD Bakalım ...Ama nişanı atlattık çok şükür,bide nişan götürme işini atlattıkmı tamamdır...Ondan sonra pek işim kalmıyor..Sonra evde sıkıntıdan kafayı yeme moduna giricem muhtemelen..Kocişe kusturana kadar başına ekşicem..Artık telefonmu alır,vın mı alır dınmı alır ,ne alırsa alsın,bana internet erişimi sağlasın demi?Yoksa sıyırırım sıkıntıdan:))

Annemede son 1 aydır doğru düzgün gelmedim zaten...Dün akşam geldim işte,şimdide burdayım,akşam eşim almaya gelir,döneriz evceğizimize inşallah....

Bebişlere maşallah sübhanallah..Resimleri hemencecik kaldırmışınız göremedim ama en az anneleri kadar güzellerdir eminim..
Feyste ali fıratı gördüm demin,maşallah çok tatlı olmuş yaa...Kocaman olmuş,çokta güzel...Geçmişler olsun....
Hasta olanlara geçmişler olsun,acil şifalar osun...

Radym,canım..kocaman olmuşunuz kızzz...maşallah arkadaşıma...sende ultrason fotolarını koysana kızım,illa söylememizmi lazım alooooo....yok ayağını oynattı yok esnedi..Merak ediyoz heralde yanicime..

Gamzem,mevlütten haberim oldu,arayacaktım ama nedendir bilinmez balık kafam hemen dağılıyor ve unutuyorum.Ertesi gün hiç alakası olmayan bişey düşünürken bi anda aklıma düşüyor,hay salak diyorum kendime..öle işte..Günler uzadı,bigün kaçıcaz otaraflara inşallah...ama nezaman bilmiyorum tebiki ama çok çok istiyoruz..Hem ensarı hem semihi hemde hamiş rady'yi görücez inşallah..Bebişlerde biraz daha büyüsünde sokaklarada çıkalım gelince dimi?

Esracım kızımız geliyor demek...Hayırlı olsun..Oğluşlardan sonra bi kız iyi oldu:))

Nazcım,annecine çok selamlar..Ne güzel bakıyorlar bize dimi?
Kaynanatörde ameliyat olmuş nihayet:))Geçmiş olsun..Demek sana burda kal dedi hee..Enteresan bi yaklaşım yani:DD

Denefçim,hadi bakalım hayırlısı.Tedavin iyi sonuçlanır inşallah canımm.
Bu arada ameliyatlar olmuş..Geçmişler olsun,Rabbim acil şifalar versin..

Mumum.alhanım,myhopem,lotusum,swetim sizlerde iyisiniz inşallah...Canlarım benim...

Ceydacım hoşgeldin sefa geldin..Vee Geçmiş olsun..Tedavin hayırla sağlıkla sonuçlanır inşallah,sende anniş olursun canım..Ben nehirin ablasıyım bu arada..6,5 senedir evliyim,bebiş yok henüz,olmuyor,olmayada pek niyeti yok sanırım...Hayırlısı bakalım...Parayı bulunca 3. tüp bebek denemesine girişicem Allahın izniyle:DDD

Biz nişanımı hayırlısıyla atlattık çok şükür..Nehir çok ama çok ama çok ama çok güzeldi,bakmaya kıyamadım ve doyamadım..Maşallah benim kardeşime...Eeee kimin kardeşi canımmmmm dimi:DD
Ben biraz yaşlanmışım ou anladım:))Nehirle olan yaş farkımızı ilk defa gördüm aynada:)))
Ben işgüzarlık yapıp resim eklicektim şimdi ama nehir fotoğraf makinesini yanına almıi bugün,arkadaşının resmi nikahı kıyılacaktı,oraya götürmüş...Bilgisayarada atmamış sanırım,bulamadım..Böle işte..Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Böle işte...
Sizleri çok özledim...KKyı özledim..Bilgi hazineme yeni bilgiler atamıyorum KK olmayınca:DD
Sizleri çok seviyorum ..Görüşmek üzereeeeee,kocaman kocaman öpüyorum hepiniziiii...

Back
X