Oyy oyy Gamzemmm,canım benim...
Bunlar küçük şeyler gibi gözüksede okadarda küçük değiller aslında...
Erkekler biraz saf bu konularda biliyorsun,bişeyi söylemeden hatta bazen 50 kere söylemeden anlamıyorlar malesef...Evde 3. kişinin olması zor,bence çok çok zor...Ama sonuçta o sizinle yaşıyor ve bisüre daha yaşayacak..Yani o evin bir ferdi olmuş durumda..Buna göre acısıyla tatlısıyla herşeye tanık olmak durumunda..Yani bağırasın varsa bağır,çağır derim ben..ıçinde tutmanın kimseye faydası olmadığı gibi,sana zararı var...Hee gidip olup biteni kayınvalidene yansıtıyorsa,anlatıyorsa ozman kelek...
Benzer şeyleri bende yaşadım halada yaşıyorum...Benim eşim sabah 08.30da çıkıyor gece en erken 23te geliyor..Gelince duş alıyor,haliyle çok yorgun oluyor ve uzanıyor..1 saate kalmadanda sızıyor çoğunlukla..Çok kavga ettim,çok değiştirmeye çalıştım,çok çemkirdim,ağladım,bağırdım,kötü şeyler söyleyerek onu üzmeye çalıştım,biraz kırdım döktüm ama sonuç ne?Haklısın aşkım,hakkını helal et aşkım,napıyım çalışmak zorundayım,düzelcek herşey inşallah aşkım,sen benim şuyumsun buyumsun falan fıstık işte...
sonra birşeyi keşfettim.Böyle yaptığım zaman gene olan bana oluyor,gene ben üzülüyorum,gene ben ağlıyorum,gene ben kendimi harap ediyorum,ona bişey olduğu yok..Bunu keşfettiğimden beri,saldım gitti..Adam yarım saatmi evde,o yarım saati surat yaparak,çemkirerek değil,üzgün ve kızgın ve kırgın olsamda,kolunun altında,yanında,sevimli mıçmıç bişekilde geçirmeye karar verdim.uzun süredir büyük kavga etmiyoruz yani ben etmiyorum aslında,ben büyütmüyorum,olduğu yerde olduğu gibi bırakıyorum.
Yani bu adam çalışmak zorunda,bütün gün çalışması için uyumak zorunda,dinlenmek zorunda..Bunu kabul ettim ve kalan zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye karar verdim..
Arada yine söyleniyorum tabi .oda yine haklısın diyor ve gülümsüyor...
Sen ensarı uyutana kadar uyumuşsa eğer,boşver..Gir yanına,sokul koynuna emin ol karşılık verip kolunu sana saracaktır..Yanağından öp,seni seviyorum de...ınan hiç bişey kaybetmezsin..Ben, sana karşılık verip uykusunun arasında bende seni seviyorum diyeceğine inanıyorum...
Pazar günleri çalışmıyordur sanırım...Görümceni evde bırakmak şartıyla,dışarı çıkıcamda dışarı çıkıcam diye tuttur..Ensarı emzir uyut,1-2 saat görümcen ilgilensin,bişecik olmaz,için rahat etmezse biraz süt sağ eve bırak..Eccuk ağlayıversin,bişcik olmaz Allahın izniyle...
Yani özetle..Ondan bekleme,sen yap sen söyle..Ha bugün yapar,ha bugün farkeder,ha bugün gönlümü alır diye diye günler geçiyor gamzem...Erkekler garip varlıklar..Bi halttan anlamıyorlar işte napalım...
Girişi sen yap,gerekirse bana sarılırmısın lütfen ihtiyacım var de,beni öpermisin lütfen özledim seni de,de gamzem..Onlar bizim kocalarımız ayıp değil günah değil...
Evet anne olmak çok güzel ama güzel olduğu kadar zor...
Bide bişey ekliyim..Yani bu benim fikrim katılırmısınız bilmem ama..Çocuklara bukadar adamayın kendinizi..ıhtiyaçlarını giderin,sevin,hoplatın zıplatın neyse işte ama kendinizi çok çok fazla adamayın..Kendinizi ona adayıp hayatı unutmayın yani,kadın olduğunuzu unutmayın...Kadınsal ihtiyaçlarınızın olduğunu unutmayın..Hem anne hem kadın olmak zor zanaat arkadaşım...
Ne biliyim bişeler yazdım işte..Aile içinizi bilemem tabi,eşin nelerden hoşlanır nelere kızar bilemem.Uykusundan uyandırırsan kızarmı bilemem..ama onu sen tanıyorsun..Ona göre bişeler yap yani işte...
bi akşam yemeğe çıkın,havalar sıcak ensarda gelebilir ama gelmese olur..2 saat annesiz kalmakla bişecik olmaz,halası var nede olsa...yada kahvaltıya gidin,,işte hayatınız neye uygunsa onu yapın gamzem..
Biliyorum onun akıl etmesini bişeler yapmasını hatta belki böle abartılı sürprizler yapmasını bekliyorsun istiyorsun, ve çok haklısın..sen bu dünyaya bi can getirdin,azcık bişler yap be adam diyosun anlıyorum ama yapmıyorsa yaptırıcan söylicen canım..Başka türlü olmuyor beklemekle hayat geçmiyor..
Ben şimdiden diyorum valla..Ben bigün doğum yaparsam biiiirrrr 15-20 tane upuzun saplı kurdeleyle bağlanmış gülümü isterim...ıkiiiiiii bileziğimi isterimmmm..Benimkinin aklına gelmeme ihtimali yüksek onun için söylüyorum..Amann eziyet çekmeyemi geldik hayata yaaa..Akılları ermiyosa erdiricen arkadaşım..Ama ben söyledikten sonra yapmasının kıymeti yok diyosanda katılmıyorum gayette kıymeti var,bal gibide kıymeti var..Kendimi yiyip bitirmektense söylerim huzura ererim..ışte buka...
Seni çot seviyom..sende iyiki varsın canım benim..Öpüyorum güzel yanaklarından..