Nassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa
Hiç bir isim düşünmediğinize kesinlikle inanamıyorum. Ben çocuk ismi lisedeyken bile düşünürdüm:roflol:
İllaki bişeyler vardır aklında yeme bizialsanaalsanasmile
kocanla ortak olmasada senin aklında illaki vardı hayatta inanmam aksi duruma :))) üzgünüm dökül
ya düşündük dedik yaaaaa
ama bulamadık dedik di miii
hep kız ismi düşündüm ben cinsiyetler belli oluncaya kadar :)))))))
nedense içimden hep kız geçiyordu.ama erkek çocuklarına da bir düşkünlüğüm var.erkek istiyordum ama ikisinin de kız olacağını düşünüyordum tam tersi çıktı.
erkek ismi bulmak çok zor yaaa.hep klasik isimler.ben hem farklı olsun hem dini isim olsun diye düşüne düşüne hiçbir isim bulamadım.farklı olsun derken öyle uçuk kaçık isimler de hiç hoşuma gitmiyo.kim demişti hani böööyle kendimi hipodromda at yarışında gibi hissediyorum bazı isimleri duyunca diye :)))) aynen öyle işte.uçuk olmasın o kadar da..
e bi kaç tane düşündüğüm yani olabilir diye aklımdan geçenler var ama onlarda sadece düşüncede şuanda.karar aşamasına gelemediler.
mesela; EMİR TALHA var..birinin bir ismini KAYRA istiyorum aslında ama o da eşimin çok hoşuna gitmedi sanırım.ama ben beğeniyorum.koyarım heralde.KEREM KAYRA olabilir mesela.
ya başk başka çok isim varda benden önce davrananlar hepsii koydular ailedeki.messela ben TUNAHAN ismini çok seviyodum ama hem eşimin kardeşinin ismi hem de benim amcanın oğlunun ismi.
kayınvalidem MERİÇ diye öneride bulundu.onu hiç ama hiç beğenmedim bi kere.
eşimin babası vefaat ettiği için onun ismi olsun diyenler vardı.OSMAN.ben illa olmaz demedim.o zaman birinin ilk ismi bu olursa birinin ilk ismini de benim babamınkini koyarız diye düşünmüştümyani FARUK.ama eşim babasının adını koymak istemiyo hatırlayınca üzülürüm diye.o ihtimalde kalktı ortadan.
yaaaaaa.ne kadar karışık di mi :))))))
sizin aklınızdan geçen isim varmı ya.yardımcı olsanıza bu garibana.
bu arada nevinciğimin favori ismi ahmet buraktı sanırım.bu benim genç kızlığımdaki favori ismimdi.ama ahmet eşim.burak ta kardeşim.o da olmadı yani :))))))))))))))