Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yavş yavş ağustosa yaklaştik beni git gide heyecan sariyor eylül yakalşiyor normalde ekimin ilk günleri ama eylüldede olabilir belli olmaz diyolarr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile nasıl geçti aylar anlamadımm...

slm canım arkıdişlerım ben geldıııım.uzun bır samsun tatılınden sonra bomba gibi sahalara döndüm.
cok sukur ıyı gectı tatılımız ılk baslarda elıf hanım hastalandı ama sonunda toparladı cok ukur.
sız nasılsınz kızlar görüşmeyelı gecmısı okuyamadım henüz yığınla iş var evde .kızım uyumusken onları halledeyım görüşürz canlarım...

slm arkadaşlar nasılsınız sizleri çok özledim malum yeni evimde net yok
buralar çok sessiz sanırım semih ali hepinizin ellerinden öper 4 aylık oldu artık
kocaman bir erkek:) hepinizi öpüyorum

Herkeşlere merhabalaaar :))

Efem geçen sitede bi sorunlar olmuş, sistem tarihini 16 Temmuza çekmek zorunda kalmışlar.

Yani bizim mesajlarda uçup gitmiş:umursamaz:

Yani bütün sitenin mesajları tebi:umursamaz:

Oysaki ben Gemzemden haber getirmiiiş, onun doğum gününü kutlamıştım:gitme:

Geçen hafta Ankaradalardı, görümcesinin düğünü için..Daha sonra Ispartaya gideceklerdi, geçen senede gitmişlerdi.

Vee geçen hafta benimde küçük görümcemin düğünü vardı onuda everdik:lepi:

Sıra bize geliyor inşallah hayırlısıyla.
Gerçi daha hiç bir hazırlığımız yok ama olsun:roflol:

4 ay 1 gün kaldı..Şaka gibibilmiyorumkismile

Gamzem doğum günün içim mesaj yazmıştım 17 Temmuzda ama maalesef silinmiş.

Yeniden ve yeniden iyiki doğdun iyiki varsın..
İyiki çok şükür seni tanımışımopuyorumnanaktan

Geçen sene bugün bize Ensarımızın müjdesini vermiştinopuyorumnanaktan
Herşeyin hayırlısı bulsun sizi herşeyin herzaman inşallahopuyorumnanaktan

Nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Ailenle eşinle Ensarımızla, ve onun hayırlısıyla gelecekteki kardeşleriyle inşallahkaydirigubbakcemile5

İyiki varsın iyiki tanımışım seni.
Bu aralar sık görüşemesekte gönüllerimiz bir biliyorum ben bunu:asigim:

Rediciiiiim geçen küsmüyüz diye sordun ya msn den ne alaka kız anlamadım benohaoldumsmile
Niye küs olayım sana?? Küs olsam söylerim ayol:roflol:
Sende hamişlik yolculuğunun yarısın tamamladın çoktan Allahın izniyle..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin..

Nazcım hoşgeldin..Çok oldu senden haber alamadığımız yaa..
Nolur daha sık gelmeye çalış.

Alhancım ablanı everdin mi kızzzzz:teytey:
Ne giydin fotoğraf eklemek zorundasın biliyorsun di mi??????:oklava:

Bende nişanlıyım bebekkafacımbayanssulusmile

Rediciiiiim geçen küsmüyüz diye sordun ya msn den ne alaka kız anlamadım benohaoldumsmile
Niye küs olayım sana?? Küs olsam söylerim ayol:roflol:
Sende hamişlik yolculuğunun yarısın tamamladın çoktan Allahın izniyle..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin..

ya ne biliiiim.hiç selam melam verdiğin yok.bende öööölesine yazdıydım zaten.niye küs olcakmışız canım :)

evet nehirim tamamladık elhamdülillah.zaman daraldı baya.heyecan basmaya başladı yavaştan.gerçi daha var ama işte,başlarda daha uzak geliyodu.şimdi kalan zamanın da hemen geçivereceğinden eminim.

ben de yazmıştım mesajlar silinmeden önce buraya son gelişmeleri felan.hepsi gitmiş.tekrar yazalım o zaman.

biz ikinci düzey usg mizi olduk.bebiklerde ufak bi sorun dışında herşey normal çıktı.
sadece bir tanesinin kalbinde bir delik görüldü.doğana kadar kapanabiliyomuş.kapanmazsa doğduktan sonraki ilk bir yıl içinde yüksek ihtimalle kapanıyomuş.yine kapanmazsa da ameliyat edilmesi gerekiyomuş.
bu biraz canımı sıkmıştı ilk başta.ama doktorlarda çok üzerine düşmediler.öyle olunca bende biraz daha rahatladım.inşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğinden kapanır.

sizin düğün tarihinizde hayırlı olsun canım.bi bakıcaksın zaman su gibi geçmiş.zaten ramazan felan da gircek araya.ufaktan hazırlıklarada başlamak lazım artık.

bende de daha hiçbir hazırlık yok.bi iğneleri bile yok bebişerimin :)
ama biraz daha bekliycem sanırım ben.

bu hafta iş yerimde de son haftam nihayet. :)
artık müsaade edilmiyor devam etmeme.istirahat etmem lazımmış erken doğum riskine karşı.öyle yaparız bizde artık.yeter bu kadar zaten.artık bende zorlanıcamı hissediyorum zaten.
karnım da iki haftadır aldı başını gitti resmen.şiipşişko bişey oldum :)))))
bi ara fotomu koycam buraya.

bööööyle işte.kimse gelmiyo artık yaa.ben de hep okuyup okuyp çıkıyorum.geçi okuncakta pek bişey olmuyo da :)

nevin naapıyo nerelerde.

neysem hepinizi çooook seviyorum.kocaman öpüyorummmm

Oyyy oyy geçmiş olsun miniğime:2:
Allah şifasını versin..Hayırlısı olsun..Hayırlısı nasılsa öyle iyileşsin minikler.
Böyle durumlarda çoğunlukla kendiliğinden iyileşme olur gibi geliyor..Hayırlısı inşallah..

Demek şiştin hee:roflol::roflol:
koyda bi endamını görelim yavrum:roflol:
Eee bebiklere isim neler düşünüyorsunuz bakalım:lepi:

İştede artık çıkıyorsunya çok şükür ne diyim sırnaşık şey
Orda burda doğuracan yoksa:roflol:

Gerçi hastanede çalışıyorsun bişi olmazdı:roflol::roflol:

Biz şimdi mani mani biriktiriyoruz ..Birde model beğenmeye çalışıyoruz..Beğenelim alacağız inşallah..

Bide evde kiracılar var onların çıkmasını bekliyoruz.
Onlarda Eylülde çıkacaklar.
Hayırlısı herşeyin..

Ablam iyiydi en son, gün vardı ctesi günü..
Niye girmiyor bilemiciiim doğrusuohaoldumsmile

Az kaldı kalmazmı yaa..
Söz nişan herşey bitti..Sadece 4 aycık kaldı..

Yarında benim aşkımın doğum günüsü vaaarrropuyorumnanaktan
31 'i bitirecek benim miniğimopuyorumnanaktan

Sapanca göl kenarında kutlayacağım inşallah doğduğu günü.
Bugünde bir kaç süsleme işi bakacağımopuyorumnanaktan Yani tül mül..Göl üzerindeki masamızı süsletmeyi düşünüyorumda mumlar falanbayanssulusmile
Çok romantiğizdir:roflol:

bizde gelelim tam olsun bizde 31 haftamizdan gün aldik tam iki ayimiz kaldi doğuma hayırlısıyla...
gçen perşembe kontrolumuz vardi bebeşim büyümüş 1518 gr 38 cm olmuş teyzeleri...
dr artık gelecek ay nts başliyalim eylülün 15 dede dogumu konuşalaım dedi :sm_cool::sm_cool::sm_cool: ay nasıl heyecanlandim anlatamam...
tek sorun bu ara kasık agirilarim oluyor erken dogum riski korkutuyor dr ilaç verdi bakalım inş geçerde prensesim vaktinde gelir...:emir_bebek::emir_bebek:

Oyyy oyy geçmiş olsun miniğime:2:
Allah şifasını versin..Hayırlısı olsun..Hayırlısı nasılsa öyle iyileşsin minikler.
Böyle durumlarda çoğunlukla kendiliğinden iyileşme olur gibi geliyor..Hayırlısı inşallah..

Demek şiştin hee:roflol::roflol:
koyda bi endamını görelim yavrum:roflol:
Eee bebiklere isim neler düşünüyorsunuz bakalım:lepi:

İştede artık çıkıyorsunya çok şükür ne diyim sırnaşık şey
Orda burda doğuracan yoksa:roflol:

Gerçi hastanede çalışıyorsun bişi olmazdı:roflol::roflol:

Biz şimdi mani mani biriktiriyoruz ..Birde model beğenmeye çalışıyoruz..Beğenelim alacağız inşallah..

Bide evde kiracılar var onların çıkmasını bekliyoruz.
Onlarda Eylülde çıkacaklar.
Hayırlısı herşeyin..

Ablam iyiydi en son, gün vardı ctesi günü..
Niye girmiyor bilemiciiim doğrusuohaoldumsmile

Az kaldı kalmazmı yaa..
Söz nişan herşey bitti..Sadece 4 aycık kaldı..

Yarında benim aşkımın doğum günüsü vaaarrropuyorumnanaktan
31 'i bitirecek benim miniğimopuyorumnanaktan

Sapanca göl kenarında kutlayacağım inşallah doğduğu günü.
Bugünde bir kaç süsleme işi bakacağımopuyorumnanaktan Yani tül mül..Göl üzerindeki masamızı süsletmeyi düşünüyorumda mumlar falanbayanssulusmile
Çok romantiğizdir:roflol:

oooo demek doğum günü hee sinan beyin.beraber mutlu senelere canım.güzel yaşlara inş.

çok romantik gördüm sizi.aman da aaman :asigim:

biz daha isim düşünmedik canım.daha doğrusu düşündükte bulamadık :)
hakkat yaa isim bulun bana.4 taaanecik hemide.ikisi birine ikisi de öbürüne :)))))
e birazcık masraflı oluyoruz biliyorum ama idare ediverin gaari

bizde gelelim tam olsun bizde 31 haftamizdan gün aldik tam iki ayimiz kaldi doğuma hayırlısıyla...
gçen perşembe kontrolumuz vardi bebeşim büyümüş 1518 gr 38 cm olmuş teyzeleri...
dr artık gelecek ay nts başliyalim eylülün 15 dede dogumu konuşalaım dedi :sm_cool::sm_cool::sm_cool: ay nasıl heyecanlandim anlatamam...
tek sorun bu ara kasık agirilarim oluyor erken dogum riski korkutuyor dr ilaç verdi bakalım inş geçerde prensesim vaktinde gelir...:emir_bebek::emir_bebek:

dur şekerim yaa.ne erken doğumu.getirme öyle şeyleri aklına.
şimdi diyene bak diyceksin.zaman geçtikçe beni de hafakanlar basıyo bu konuyla ilgili ama benim en büyük korkum,bunun daha çok ikizlerde yaşanması.senin tek.yeri geniştir merak etme.bişeycikler olmaz allahın izniyle.kötü düşüne düşüne kötülükleri çekiyoruz kendimize.allah korusun.

bu arada isim düşündünüz mü siz

Nassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa

Hiç bir isim düşünmediğinize kesinlikle inanamıyorum. Ben çocuk ismi lisedeyken bile düşünürdüm:roflol:
İllaki bişeyler vardır aklında yeme bizialsanaalsanasmile

kocanla ortak olmasada senin aklında illaki vardı hayatta inanmam aksi duruma :))) üzgünüm dökül

Esracım hoşgeldin maşallah sübhanallah, seninde çok az kalmış..
Ne yazıldıysa o..Ondan öteye gidilmiyor nasılsa..
Siz dikkat edin gerisi Rabbime kalmış..Hayırlısı olsun..

Evet efem az kaldı yaw:kedi:
Akşama gidiyoruz inşallah:kedi:

dur şekerim yaa.ne erken doğumu.getirme öyle şeyleri aklına.
şimdi diyene bak diyceksin.zaman geçtikçe beni de hafakanlar basıyo bu konuyla ilgili ama benim en büyük korkum,bunun daha çok ikizlerde yaşanması.senin tek.yeri geniştir merak etme.bişeycikler olmaz allahın izniyle.kötü düşüne düşüne kötülükleri çekiyoruz kendimize.allah korusun.

bu arada isim düşündünüz mü siz
rady gerçekten kötü düşüne düşüne kötü şeyleri başimiza topluyoruz ....mafoldumbenmafoldumben
kızımızın adi şuanlik degişmezse babasini yine karar degiştirmese irem cnm :hulya::hulya:
ilk başlarda ben azra istedim azizin az esranin ra si gelince azra olsun dedim eşim kabul etmedi zaten ne dediysem kabul etmedi şimdi irem diyorum olur diyor baaklim degiştirmese..

Nassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa

Hiç bir isim düşünmediğinize kesinlikle inanamıyorum. Ben çocuk ismi lisedeyken bile düşünürdüm:roflol:

kocanla ortak olmasada senin aklında illaki vardı hayatta inanmam aksi duruma :))) üzgünüm dökül

Esracım hoşgeldin maşallah sübhanallah, seninde çok az kalmış..
Ne yazıldıysa o..Ondan öteye gidilmiyor nasılsa..
Siz dikkat edin gerisi Rabbime kalmış..Hayırlısı olsun..

Evet efem az kaldı yaw:kedi:
Akşama gidiyoruz inşallah:kedi:
ewt cnm az kaldi sayılır 9 haftamız var Allah ne yazdıysa o oluyor ama cnm işte akıldanda çıkmıyor herşeyin hayırlısı yaşicaz görecez...

Son düzenleme:
Nassı yaaaa
Nassssııııı yaaaaaaa

ya düşündük dedik yaaaaa
ama bulamadık dedik di miii

hep kız ismi düşündüm ben cinsiyetler belli oluncaya kadar :)))))))
nedense içimden hep kız geçiyordu.ama erkek çocuklarına da bir düşkünlüğüm var.erkek istiyordum ama ikisinin de kız olacağını düşünüyordum tam tersi çıktı.

erkek ismi bulmak çok zor yaaa.hep klasik isimler.ben hem farklı olsun hem dini isim olsun diye düşüne düşüne hiçbir isim bulamadım.farklı olsun derken öyle uçuk kaçık isimler de hiç hoşuma gitmiyo.kim demişti hani böööyle kendimi hipodromda at yarışında gibi hissediyorum bazı isimleri duyunca diye :)))) aynen öyle işte.uçuk olmasın o kadar da..

e bi kaç tane düşündüğüm yani olabilir diye aklımdan geçenler var ama onlarda sadece düşüncede şuanda.karar aşamasına gelemediler.

mesela; EMİR TALHA var..birinin bir ismini KAYRA istiyorum aslında ama o da eşimin çok hoşuna gitmedi sanırım.ama ben beğeniyorum.koyarım heralde.KEREM KAYRA olabilir mesela.

ya başk başka çok isim varda benden önce davrananlar hepsii koydular ailedeki.messela ben TUNAHAN ismini çok seviyodum ama hem eşimin kardeşinin ismi hem de benim amcanın oğlunun ismi.
kayınvalidem MERİÇ diye öneride bulundu.onu hiç ama hiç beğenmedim bi kere.
eşimin babası vefaat ettiği için onun ismi olsun diyenler vardı.OSMAN.ben illa olmaz demedim.o zaman birinin ilk ismi bu olursa birinin ilk ismini de benim babamınkini koyarız diye düşünmüştümyani FARUK.ama eşim babasının adını koymak istemiyo hatırlayınca üzülürüm diye.o ihtimalde kalktı ortadan.
yaaaaaa.ne kadar karışık di mi :))))))

sizin aklınızdan geçen isim varmı ya.yardımcı olsanıza bu garibana.

bu arada nevinciğimin favori ismi ahmet buraktı sanırım.bu benim genç kızlığımdaki favori ismimdi.ama ahmet eşim.burak ta kardeşim.o da olmadı yani :))))))))))))))

ben bir hafta evde yokum köye gidiyorum düğüne ne yazıkkı bu şişko halimle...
rady isim derdine düşmüşsün isim çok ama akla yatan bir türlü olmuyor bizde bu konuda neler düşündük nelerden vaz geçtik akli hayale gelmez ben oglum olsaydi enes ismi çok hoşuma gidiyordu enes koyacaktim tabi başina dedisinin ismiyle beraber olmadi kismet kız ismide mehlikada düşündüm ama sonraondanda vazgeçtik şimdi irem düşünüyoz sadece
erkek isim olarak batuhan oguzhan çok hoşuma gidiyor o isimler
ediz ve yağiz isimleride güzel
bilal(isminin yeri bende ayrıidir)
ama sen en güzel isimleri koyacağina inaniyorum az kaldi cnm hadi sen şimdi aliş verişide başlamamişsindir...

Ben geldiiiiiim gene ve gene çoook mutlu olaraktan elhamdülillahzemuszemus
Gerçi bir sürü aksilikler geldi başımıza dün ama neyseki.
Bizim rezervasyonumuzu dün sanıyolarmış dün yapmışlar bugün yapmamışlar falan..
Birde ağızlarından kaçırdılar yok pasta hala duruyor faln..
Birde ayy sürpriz olacaktı dimi demezler mii.
Çok fena kızdım çoooook..
Neyse ki Sinanımın keyfi hiç birşeyde kaçmadı akşam gülüp gülüp durdu..
Gene harika bir akşam geçirdik yani :)))

Evet cınım harbiden kötü durumdaymışsınız isim konusunda :)))
Benimde favorit ismim Ahmet Burak..Ama ben Ahmet Cem isminide severim..
Ne bilim hakkat erkek isimlerinde pek seçenek yok. Ben Ahmet Burak ı buldum ama ablama verdim :roflol:

Hem iki dene erkek:roflol:
Hem ikişer isim:roflol:

Sanada hayırlı yolculuklar esracım..
Hayırla git hayırla gel.
Çokta dikkat et kendine. İş miş yapma gittiğin yerde otur tamammı :))

Aman YaRabbiiiiiakannehir
4 aydan aşağı düşmüş düğün tarihimizakannehir
3 ay 4 hafta diyoooooakannehir

Ben geldiiiiiim gene ve gene çoook mutlu olaraktan elhamdülillahzemuszemus
Gerçi bir sürü aksilikler geldi başımıza dün ama neyseki.
Bizim rezervasyonumuzu dün sanıyolarmış dün yapmışlar bugün yapmamışlar falan..
Birde ağızlarından kaçırdılar yok pasta hala duruyor faln..
Birde ayy sürpriz olacaktı dimi demezler mii.
Çok fena kızdım çoooook..
Neyse ki Sinanımın keyfi hiç birşeyde kaçmadı akşam gülüp gülüp durdu..
Gene harika bir akşam geçirdik yani :)))

Evet cınım harbiden kötü durumdaymışsınız isim konusunda :)))
Benimde favorit ismim Ahmet Burak..Ama ben Ahmet Cem isminide severim..
Ne bilim hakkat erkek isimlerinde pek seçenek yok. Ben Ahmet Burak ı buldum ama ablama verdim :roflol:

evet yaa resimlerinizi gördüm.maaşallah yüzünüzde güller açmış ikinizinde.çok beğendim hepsini.gecenin çok güzel geçtiği her şeilde belli oluyo.maaşallah allah nazarlardan saklasın canım.
he bu arada sen nişanlanınca yüzüne ayrı bi güzellik mi geldi ne aklinialirimsmile
sebeb-i hikmeti nedir acep bilmem ki. -tatlicadiarzu-
Hem iki dene erkek:roflol:
Hem ikişer isim:roflol:
[/B]
masraflı olceez demşitim.
banane bulun işte bişeyler.
e teyze olmak kolay değil canım

Aman YaRabbiiiiiakannehir
4 aydan aşağı düşmüş düğün tarihimizakannehir
3 ay 4 hafta diyoooooakannehir
4 aydan aşşağı düşmüş 3 ay 4 hafta mı yazıyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hay allah seni ne etsin

ben bir hafta evde yokum köye gidiyorum düğüne ne yazıkkı bu şişko halimle...
rady isim derdine düşmüşsün isim çok ama akla yatan bir türlü olmuyor bizde bu konuda neler düşündük nelerden vaz geçtik akli hayale gelmez ben oglum olsaydi enes ismi çok hoşuma gidiyordu enes koyacaktim tabi başina dedisinin ismiyle beraber olmadi kismet kız ismide mehlikada düşündüm ama sonraondanda vazgeçtik şimdi irem düşünüyoz sadece
erkek isim olarak batuhan oguzhan çok hoşuma gidiyor o isimler
ediz ve yağiz isimleride güzel
bilal(isminin yeri bende ayrıidir)
ama sen en güzel isimleri koyacağina inaniyorum az kaldi cnm hadi sen şimdi aliş verişide başlamamişsindir...

ya pardon da neden ne yazıkki oluyomuş
ne güzel ki, ne mutlu ki demek istedin heralde dimi :olmaz:

bu arada bence artık fazla gezme.kimin düğünü var ki.çok yakınınız değilse gitmesen olmaz mı.
31. haftadasın.dikkat etmen lazım.artık istirahat gerekir.yorma bari kendini oralarda
güle güle git gel inş.

yok daha alışverişe felan başlamadım.biraz daha beklemek istiorum sanırım.ramazanın içinde felan yaparız artık allahın izniyle.zaten oda yapamıycam.çünkü yer yok.iki kküçük beşikle bi kaç parça giyisi felan alıcam.onlarda hallolur sanırım çok yorucu olmadan.

BEN YİNE YENİ BEBİK HBERLERİ ALMAK İSTİYORUUMMMM.
KANDİLDE HERKES İÇİN İSMEN DUA ETTTİM.RABBİM KABUL ETSİN.
CANIM ARKADAŞLARIM DA BİZE GÜZEL HABERLERLE GELSİN.

Back
X