Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar radyden haber vereyım 12:30 da transferı oldu üç tane bebecık yerlestırmısler hanı ıkı taneydıya bırı ıkıye bölünmüş üç tane olmuslar.dualarımızı arttıralım arkadaslar. gec oldu ama haberınız olsun ıstedım

haber getirdiğin için sağol hayatım...
amanında amanın kuzucuklarımız maşallah 3 tane mi olmuş,bakın bu 3.olan bebişimiz tutacak bence,sonradan gelen bebişimiz beni unutmayın annemi istiyorum diye yetişmiş demek,annesine sıkı sıkı sarılır inşallah,tutacak tutacak inşallah:Saruboceq:

Ayşemmm,bacımm...
Transferimiz ve bebişlerimiz hayırlı olsun..Hayırlısıyla sağlıklarıyla sıkısıkı tutunsun inşallah...
Kalbimiz seninle canım,senide bebişlerimizide çok seviyoruz...
Minik bebişler,gelin bakam teyzoşunuz kollarına,haydi bekliyoz:))
Şafak 12 diyelim ozaman...
Büyük ihtimalle 6 mart test tarihimiz..Hadi bakalım hayırlısı..Rabbim dualarımızı kabul buyursun...

Benim internetim yok malesef..Komşudan ortak kullanıyoruz ya,ödememişler henüz,kesik oyüzden cumadan beri...Şimdi annemdeyim,kocişim bu gece yok,bende burdayım..

Gamzem,nevresim dikecen haa..Becerikli arkadaşım benim..Kolay gelsin canım...

Naz nerde diye düşünürken gelmiş bile..ıyi olmanıza çok sevindim canım..Maşallah..Allah işlerinizi rast getirsin...

sevgili rady cim

inan tek yumurta ikizi olacak bebeklerin ayrı bir mutluluk kaynağı

RABBİM hayırlısıyla gönlünün muradını versin

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee başlıyoruz ŞAFAKKKKKKKKKKK 12

ayyy cok heyecanlanıyorum yaaa allah ım sen bu umutla bekleyen kullarının dualarını bos gerı cevırme yarabbım....

canlarıııımmmmm.hpinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ediyorum.hepimizin duaları sayesinde şuana kadar herşey yolunda gitti elhamdlillah.inşallah bundan sonası da böyle devam eder.....

bizimkiler ikiyken 3 olmuş.transfer anında embriyolog 3 tane diyince şokk oldum.kaliteeri hakkında sayısal bişey söylemedi ama oldukça iyi gözüktüklerini söyledi.doktorum sadece bugün yatmamı yarın herşeye normal şekilde devam etmemi,(tabi ağır hareket ve zorlamalar hariç) hatta 3 gün sonra herşeyi unutup işe devam etmemi söyledi.ama ben yine de evde olucam teste kadar.ben öyle karar verdim.

nevinim evet.test günü 6 mart.bakalım.inş tutunmuşlardır.
bu zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum.
herkese hayırlı geceler....

radym,lobidesin,hoşgeldin canım,bizim güzel annemiz nasılmış bakalım...kendine dikkat et canım,çok umutluyum ben çok,kendimde böyle umutlanmamıştım....hayırlın seninle şimdi,ona çok iyi bak...

Bu 12 gün, sanki bunlar hiççç yaşanmamış,sıradan günlermiş gibi geçicek Ayşem..
Ayy tuttmu tutmadımı,ay nolcak,ay falan ay filanla geçmez çünkü..
Pozitif düşünücez ama işin negatif tarafınıda unutmıcaz..
Umut hep yanımızda olacak,çünkü onsuz yaşanmıyor..Ben namazdan sonra ,dua bölümünde elimi karnıma koyuyordum mesela...Ordamısınız diye soruyordum?Nebileyim...Hem hiç unutmıcaksın hem hiç düşünmiceksin..Hehehehe böle saçma bir durum işte...
Rabbim ne yazdıysa o...
Hakkında hayırlısı neyse o canım benim...
Hadi bebişlerimiz uyusun şimdi,iyi geceler 4'ünüzede,mucckk....

RADY cim minik süprizin ömür boyu sana sevinç süprizleri yaparak devam eder inş

benim kanaatim ilk önce 24 saat sonra 3 gün ve sonrasında da 6 günü atlattık mı RABBıM izin verirse tamamdır

AMERıKADA transfer sonrasında sadece yarın saat dinlenmeden sonra evinize yürüyerek bile gidebilirsiniz diyorlarmış hatta işinize bile başlayın

ama biz TÜRK OĞLU TÜRKLER olarak her zaman tedbirimizi alıp tevekkülü RABBıMıZE bırakalım

ayyyyyyyyyyy ne güzel yatıyorsun her istediğin oluyor yemek derdi bulaşık derdi temizlik derdi yok hepsi yapılıyor

kumanda sende tadını çıkar her anı doyasıya yaşa çünkü çok güzel herkez seni mutlu etmeye çalışıyor

ayyyyyyyyyy yarın bende tedaviye mi başlasam özlemişim sanki

gunaydın kızlar

gunaydın cılegim işten cıktın görünmez oldun valla
Teşekkürler berincim dün görmemişim yazını
Bugün Günayydıınnnn hepinizeee ....
slm kızlar radyden haber vereyım 12:30 da transferı oldu üç tane bebecık yerlestırmısler hanı ıkı taneydıya bırı ıkıye bölünmüş üç tane olmuslar.dualarımızı arttıralım arkadaslar. gec oldu ama haberınız olsun ıstedım
Sağol tatlım haber ettiğin için
Gamzem,nevresim dikecen haa..Becerikli arkadaşım benim..Kolay gelsin canım...

Naz nerde diye düşünürken gelmiş bile..İyi olmanıza çok sevindim canım..Maşallah..Allah işlerinizi rast getirsin...

Sağolasın nevinim, inşaallah
Makinem dün arızalandı, neyseki çözdüm sorunu
Bugün devam edeceğim inş. a.s.
canlarıııımmmmm.hpinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ediyorum.hepimizin duaları sayesinde şuana kadar herşey yolunda gitti elhamdlillah.inşallah bundan sonası da böyle devam eder.....

bizimkiler ikiyken 3 olmuş.transfer anında embriyolog 3 tane diyince şokk oldum.kaliteeri hakkında sayısal bişey söylemedi ama oldukça iyi gözüktüklerini söyledi.doktorum sadece bugün yatmamı yarın herşeye normal şekilde devam etmemi,(tabi ağır hareket ve zorlamalar hariç) hatta 3 gün sonra herşeyi unutup işe devam etmemi söyledi.ama ben yine de evde olucam teste kadar.ben öyle karar verdim.

6 martı sabırsızlıkla, dualarla bekliyoruz canım arkadaşım..
Hadi hayırlısı inşaallah

radym,lobidesin,hoşgeldin canım,bizim güzel annemiz nasılmış bakalım...kendine dikkat et canım,çok umutluyum ben çok,kendimde böyle umutlanmamıştım....hayırlın seninle şimdi,ona çok iyi bak...
gülyüzüm çok sağol canım
inşallah hiçbirimizin umudu yarım kalmaz.

Bu 12 gün, sanki bunlar hiççç yaşanmamış,sıradan günlermiş gibi geçicek Ayşem..
Ayy tuttmu tutmadımı,ay nolcak,ay falan ay filanla geçmez çünkü..
Pozitif düşünücez ama işin negatif tarafınıda unutmıcaz..
Umut hep yanımızda olacak,çünkü onsuz yaşanmıyor..Ben namazdan sonra ,dua bölümünde elimi karnıma koyuyordum mesela...Ordamısınız diye soruyordum?Nebileyim...Hem hiç unutmıcaksın hem hiç düşünmiceksin..Hehehehe böle saçma bir durum işte...
Rabbim ne yazdıysa o...
Hakkında hayırlısı neyse o canım benim...
Hadi bebişlerimiz uyusun şimdi,iyi geceler 4'ünüzede,mucckk....
aynen öyle nevinim dokotrumda bunları söyledi harfiyyen.
orada bişeyler olduğunu kesinlikle aklından çıkartıp öyle geçiriceksin günlerini dedi.hatta zaten bu yüzden işe başla unutursun dedi.ama şimdi işe de başlarsam orada ağır aletler var.kaldırmak zorunda kalabilirim dikkat edemem.eğer pozitif sonuç alırsak o zaman gittiğimde hastaneden yanıma bi yardımcı isterim.ama şimdi ortada henüz bişey yokken bunu da yapmak istemiyorum.en iyisi evde kalıp.biraz gezip biraz dinlenmek.

evet hem unutucaz hem unutmıycaz.

ben türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi.zaten henüz hiçbir duygu yoğunluğuna girmedim.sonuç istediğimiz gibi olmasa bile çok kötü olmıycam diye şartlandırmaya çalışıyorum.tabi 12 günün sonunda neler olur hiç kestiremiyorum...

RADY cim minik süprizin ömür boyu sana sevinç süprizleri yaparak devam eder inş

benim kanaatim ilk önce 24 saat sonra 3 gün ve sonrasında da 6 günü atlattık mı RABBİM izin verirse tamamdır

AMERİKADA transfer sonrasında sadece yarın saat dinlenmeden sonra evinize yürüyerek bile gidebilirsiniz diyorlarmış hatta işinize bile başlayın

ama biz TÜRK OĞLU TÜRKLER olarak her zaman tedbirimizi alıp tevekkülü RABBİMİZE bırakalım

ayyyyyyyyyyy ne güzel yatıyorsun her istediğin oluyor yemek derdi bulaşık derdi temizlik derdi yok hepsi yapılıyor

kumanda sende tadını çıkar her anı doyasıya yaşa çünkü çok güzel herkez seni mutlu etmeye çalışıyor

ayyyyyyyyyy yarın bende tedaviye mi başlasam özlemişim sanki
sağol mumucum inş.

doktorda bana 1 saatten fazla yatmanın olumlu anlamda bişey katmadığını söyledi zaten.ama kendimi iyi hissetmem için 3 saat felan kaldım hastanede.transferden 2 saat sonra tuvalete kalktım.çünkü malum şeye yapmayı beceremedim.tuttum kendimi. :))
gelirken de hastaneden çıkana kadar yürüdüm.taksiye bindim.eve gelirken merdivenleri çıktım felan işte.

ya ben o dediğin şeyleri yapmayı fazla beceremiyorum.dayanamıyorum yatmaya.allah kimseyi yataklara düşürmesin.çok zormuş.suyumu yemeğimi kalkıp kendim almak istiyorum.eşimden iki kere su isteyince kendimi kötü hissediyorum.fırsatçılıkmış gibi.halbuki alakası bile yok biliyorum.adamcağız da gayet seve seve yapıyo.ama ne bilim işte.yapımdan kaynaklanıyo.
zaten artık yatmıycam uzun süreli.

başla tabi mumucum başla hayırlısıyla inş.

6 martı sabırsızlıkla, dualarla bekliyoruz canım arkadaşım..
Hadi hayırlısı inşaallah
sağol canım inş.

bende geldim hiç bir zamn umutsuz konuşmayız çünkü bizim bir sahibimiz var tam umudun tükendiğini sandıgimizda bizim elimizden tutup kaldıran allahımız var sabretmek çok önemli kendine çok dikkat et cnm evde bence yanliz kalma devamli yanınd abirileri olsunki zaman geçşin hadi geri sayımı hep beraber sayıyoruz senle beraber mart ayı hepimize mutluluk getirsin ...

Şafak 11....

Ayy böle durumlarda zaten insana bi temizlik aşkı geliyor,evi kaldırası geliyor nedense:))
Zaten doktorlarda,biz psikolojik olarak rahatlayalım diye istirahat öneriyorlar...ılk 1 saat önemli...
Normal yolla olan gebeliklerde insanlar bu dönemin farkına varmıyor bile...Doğal olarak...
Ama biz her aşamasını dışardan müdahaleyle yaşadığımız için,durumumuz farklı..
ınsan olumsuza kendini nekadar hazırlarsa hazırlasın,tam olarak hazırlanamıyor...
Ama biz hakkımızda herşeyin hayırlısı diyoruz..Gelirlerse başıızın üstündeler,gelmezlese yine öyle olmalı...Üzülmemek mümkün değil ama sabretmek ve kabullenmek mümkün..
Allahın izniyle gelecekler ayşem...Biz böyle düşünelim,başımıza gelen hayırlısıdır...Canımm..

Gamzem,babamın sıksık kullandığı bi atasözü vardır..
Avcının avı geldiğinde tazının tuvaleti gelirmiş:))Bu kibar hali tabi:D
Seninde makina bozulacak zamanı bulmuş işte..Neyseki benim becerikli arkadaşım halletmiş bile..

Ben hala annemdeyim,bu akşam sinan annesi ablası gelecekler..Nişan tarihi,alışveriş felan konuşulacak inşallah..Akşama evime gidicim inşallah..Evde internet yok malesef..Şafağımızı ihmal etmeyelim..Hergün giren yazsın mutlaka:))
Nehirde işe başladı,yazdımı bilmiyorum..Biz parekende dükkan açtık,orda çalışıyor..Ama bilgisayarı yok henüz...
Böle işte..Ben klkamda evi süpürem bi...Anacum yorulmasın..

Mumum sen neler yapıyorsun?6 aylık tedavi demişti doktor..ılaç felan kullanıyomusun?Nedir ne değildir..Yazdıysanda göremedim ben..Neymiş bu tedavi süreci??

ben geldimmmmmmmmm
selam herkese
hepiniz umarım iyisinzdir.
ya ben bir hamiş haberi mi okudum anlamdım.
nevinırmak ve rady hamile mi?
ben öyle anladım kızlar
ya offf heyecan yaptım.
biri bana anlatısn.
memlketten geçen hafta geldim
:))
ancak yazıyorum
orada h,ç nete giremedim fırsat olmadı yani.
face bakmayın tarlayı eşim ekip biçiyordu o yüzden her gün girilmiştirç oraya :)
öptüm hepinizi

Şafak 11....

Ayy böle durumlarda zaten insana bi temizlik aşkı geliyor,evi kaldırası geliyor nedense:))
Zaten doktorlarda,biz psikolojik olarak rahatlayalım diye istirahat öneriyorlar...İlk 1 saat önemli...
Normal yolla olan gebeliklerde insanlar bu dönemin farkına varmıyor bile...Doğal olarak...
Ama biz her aşamasını dışardan müdahaleyle yaşadığımız için,durumumuz farklı..
İnsan olumsuza kendini nekadar hazırlarsa hazırlasın,tam olarak hazırlanamıyor...
Ama biz hakkımızda herşeyin hayırlısı diyoruz..Gelirlerse başıızın üstündeler,gelmezlese yine öyle olmalı...Üzülmemek mümkün değil ama sabretmek ve kabullenmek mümkün..
Allahın izniyle gelecekler ayşem...Biz böyle düşünelim,başımıza gelen hayırlısıdır...Canımm..

Nehirde işe başladı,yazdımı bilmiyorum..Biz parekende dükkan açtık,orda çalışıyor..Ama bilgisayarı yok henüz...
Böle işte..Ben klkamda evi süpürem bi...Anacum yorulmasın..
aynen öyle nevinim valla
bbugün gözümü açtım sabah.eşime diyorum ki şu camları mı silsem yavaş yavaş.noolucak ki ağır iş değil diyorum.zılgıtı yedim tabi de :))))
bi de çalışan insan için evde durmak direk temizlik yapma hissiyatı doğuruyo içince.klasik şartlanma yani.

nehir için çok sevindim hayırlı olsun.hiç bahsetmemiş.ya da ben mi kaçırdım.
he daha nişan var di miiiii
eyvahhh :bbo: yannndınız nevinim annenle siz :)
bari biraz dinleneydiniz şöyle sempatiksalakcinni ( nehir kafamı kırdı kesin kaydirigubbakcemile3 )
ben geldimmmmmmmmm
selam herkese
hepiniz umarım iyisinzdir.
ya ben bir hamiş haberi mi okudum anlamdım.
nevinırmak ve rady hamile mi?
ben öyle anladım kızlar
ya offf heyecan yaptım.
biri bana anlatısn.

hoşgeldin swetcim
yok canım nevinle rady hala geleceğin anne adayları.pek bi değişiklik yok sayılır

heee size söylemeyi unuttum.biz transerden bir gün önce karacaahmetle eyüp sultana gittik.boool bol dua ettik.burdaki arkadaşlarımdan aklıma gelen herkese ismen dua ettim.inş. kabul olur.

slm kızlar anca geldim
dün akşam eşim geldi ondan fırsat bulup da pc ye gıremedim biyandan ali fırat la ugraştım bi yandan da yemek vs derken anca geldim

radyim hayırlı olsun relaks relaks

alhanım anca geldim

aynen öyle nevinim valla
bbugün gözümü açtım sabah.eşime diyorum ki şu camları mı silsem yavaş yavaş.noolucak ki ağır iş değil diyorum.zılgıtı yedim tabi de :))))
bi de çalışan insan için evde durmak direk temizlik yapma hissiyatı doğuruyo içince.klasik şartlanma yani.

nehir için çok sevindim hayırlı olsun.hiç bahsetmemiş.ya da ben mi kaçırdım.
he daha nişan var di miiiii
eyvahhh :bbo: yannndınız nevinim annenle siz :)
bari biraz dinleneydiniz şöyle sempatiksalakcinni ( nehir kafamı kırdı kesin kaydirigubbakcemile3 )

hoşgeldin swetcim
yok canım nevinle rady hala geleceğin anne adayları.pek bi değişiklik yok sayılır

heee size söylemeyi unuttum.biz transerden bir gün önce karacaahmetle eyüp sultana gittik.boool bol dua ettik.burdaki arkadaşlarımdan aklıma gelen herkese ismen dua ettim.inş. kabul olur.

allah kabul etsin canım
transfer yaptırmışsın inşallah tutar

Back
X