- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.921
herkeslere iyi geceler kıslarrrrŞeniz
akşamdan beri topik aşağıda ben aşkı memnu başındayım:lepi:dizi bitti geldim
kızlar kayınvaldem için geçmiş olsun dileklerinize çok sağolun
kendisi ameliyat olmak istemiyor rahmi ona lazımmış kızıylan öle dediler banakafamçokkarıştı
bende beni hiç ilgilendirmiyor dedim ne haliniz varsa görün:mymeka:şu halimle bile
didinmeye çalışdımya kendime kızıyorum şimdi salak kafam:mymeka:
mumucum ameliyat olsaydıda ben ilgilenemeyecekdim zaten bu ay içinde muhtemelen doğum var nisana kalmaz dedi doktoreyvahedigeldismile
nevincim bizimkine lazımmış baksana ne bilem ben ne yapacaksa :bbo:
bu sene olmazsa seneye nasılsa bi sorun çıkaracak şimdilik kürtajla keseceklermiş
kanamayı öle dediler ne istiyolarsa onu yapsın aman çokda dertdi bana:mymeka:
gamzecimdoğru sölüyorsun özeller biraz riskli ama ayşeylede
konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse
orda karar kılıcaz inş :Saruboceq:
allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz
aslında göbüşüm çok fazla şiş değil ama ağrılardan dönemiyorum hele sağ kalçam
bende yok:1no2:
nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz
akşamdan beri topik aşağıda ben aşkı memnu başındayım:lepi:dizi bitti geldim

kızlar kayınvaldem için geçmiş olsun dileklerinize çok sağolun
kendisi ameliyat olmak istemiyor rahmi ona lazımmış kızıylan öle dediler banakafamçokkarıştı
bende beni hiç ilgilendirmiyor dedim ne haliniz varsa görün:mymeka:şu halimle bile
didinmeye çalışdımya kendime kızıyorum şimdi salak kafam:mymeka:
mumucum ameliyat olsaydıda ben ilgilenemeyecekdim zaten bu ay içinde muhtemelen doğum var nisana kalmaz dedi doktoreyvahedigeldismile
nevincim bizimkine lazımmış baksana ne bilem ben ne yapacaksa :bbo:
bu sene olmazsa seneye nasılsa bi sorun çıkaracak şimdilik kürtajla keseceklermiş
kanamayı öle dediler ne istiyolarsa onu yapsın aman çokda dertdi bana:mymeka:
gamzecimdoğru sölüyorsun özeller biraz riskli ama ayşeylede
konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse
orda karar kılıcaz inş :Saruboceq:
allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz
aslında göbüşüm çok fazla şiş değil ama ağrılardan dönemiyorum hele sağ kalçam
bende yok:1no2:
nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz