Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

herkeslere iyi geceler kıslarrrrŞeniz
akşamdan beri topik aşağıda ben aşkı memnu başındayım:lepi:dizi bitti geldim:delphin:
kızlar kayınvaldem için geçmiş olsun dileklerinize çok sağolun
kendisi ameliyat olmak istemiyor rahmi ona lazımmış kızıylan öle dediler banakafamçokkarıştı
bende beni hiç ilgilendirmiyor dedim ne haliniz varsa görün:mymeka:şu halimle bile
didinmeye çalışdımya kendime kızıyorum şimdi salak kafam:mymeka:

mumucum ameliyat olsaydıda ben ilgilenemeyecekdim zaten bu ay içinde muhtemelen doğum var nisana kalmaz dedi doktoreyvahedigeldismile
nevincim bizimkine lazımmış baksana ne bilem ben ne yapacaksa :bbo:

bu sene olmazsa seneye nasılsa bi sorun çıkaracak şimdilik kürtajla keseceklermiş
kanamayı öle dediler ne istiyolarsa onu yapsın aman çokda dertdi bana:mymeka:

gamzecimdoğru sölüyorsun özeller biraz riskli ama ayşeylede
konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse
orda karar kılıcaz inş :Saruboceq:

allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz
aslında göbüşüm çok fazla şiş değil ama ağrılardan dönemiyorum hele sağ kalçam
bende yok:1no2:

nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz

selamlar efem

jasmeen hakkında hayırlısı olsun.inşallah sorunsuz bi şekilde hayırlı bir evlat verir rabbim kısa zamanda.

nehirciiim seni görüyorum lobi de nasılsın tatlım
nazı da gördüm.sen den naaber fıstık anne

benim de misafirlerim vardı yeni gittiler.sabahtan beri yeni yer gördüm desem yeridir.
uzun zamandan sonra iyi geldi ama.moral oldu bana da.

herkeslere iyi geceler kıslarrrrŞeniz
akşamdan beri topik aşağıda ben aşkı memnu başındayım:lepi:dizi bitti geldim:delphin:
kızlar kayınvaldem için geçmiş olsun dileklerinize çok sağolun
kendisi ameliyat olmak istemiyor rahmi ona lazımmış kızıylan öle dediler banakafamçokkarıştı
bende beni hiç ilgilendirmiyor dedim ne haliniz varsa görün:mymeka:şu halimle bile
didinmeye çalışdımya kendime kızıyorum şimdi salak kafam:mymeka:

mumucum ameliyat olsaydıda ben ilgilenemeyecekdim zaten bu ay içinde muhtemelen doğum var nisana kalmaz dedi doktoreyvahedigeldismile
nevincim bizimkine lazımmış baksana ne bilem ben ne yapacaksa :bbo:

bu sene olmazsa seneye nasılsa bi sorun çıkaracak şimdilik kürtajla keseceklermiş
kanamayı öle dediler ne istiyolarsa onu yapsın aman çokda dertdi bana:mymeka:

konuşdum ya vakit yaklaşdıkca benim bitarafım yemiyor çok afedersin ohaoldumsmilezeynep kamili:1no2:
bide kime sölüyorsam ne cesaret dedi cesaretim gittimafoldumbeneşimde çok üzülüyor
ama ben yapamıcam yarın başka bir özel hastaneye gidicem tavsiye üzerine kabulederlerse

allahım bize yardım etsin inş artık çok ağırlaşdım şikayetim yok ama kendimi zor götürüyorum çok üzülüyorum:1no2:
eşime rahatsızlık veriyorum yatakda dönemiyorum uyanıyor aşkım hemen çeviriyor beniŞeniz

nese ben şimdi duşa gideceğim namaz kılıp yatacağım dualarımdasınız öpüyorumŞeniz

yaa boşver tatlım niye üzüyosun kendini.
sen kendini düşün şimdi onu bunu boşver.neyi nası yapmak istiyolarsa öyle yapsınlar.
hastane konusunda da acele etsen iyi olacak.kimse kabul etmiycek bu gidişle.biran önce belirle hastaneni de ne gerekiyosa yapılsın biran önce derim ben.
hadi iyi geceler allah rahatlık versin canım

slm cicişler.....
bugun guzel bır gün gecırdık elıf sımayla.moral depoladık resmen.esımın köyune gıttık.kedılerı kuzuları gördükce kudurdu bızımkı hayvansever olacak benım kızım (her ne kadar annesı kedılerden tıksınse de )o bana benzemeyeck anlasılan.
nazım radymın dedıgı gıbı bıan önce hastane bul canım yoksa sokakta doguracan heee :)
kayınvalıdenınde aklına sasayım bu saatten sonra rahımı ne yapack saglıgından kıymetlı degılya .neyse sen bunlarla mesgul etme kafanı.bebısıne odaklan bakalım
ayrıca radycım okadar işin arasında benım bahcemle ilgilendğin için çok tşk ederım canım arkadasım.ne ektın bu arada anlamadım :)
jasmen o cumlene çok güldüm devrık demıssın ya ınsanın agzından farkında olmadan cıkıyor bazan.ınsalah kısa zamanda hayırlısıyla yenı ev arkadasınız aranıza katılır canım
nehırım kızzz gördüm senı nasılsın görüşemez olduk kuzum yaaa:(

iyi gecelerr topik ahalisiiiiiii(gördüm gördüm lobi kalabalıkkkdelikafadulden)
nazımmm radyymin dediği gibi takma kafana kayınvaldenin bebiş görümcenin kardeş canı çekeceği gelir belkimmmm-tatlicadiarzu-hastaneye gelince umarım iyi bir hastaneye denk gelirsin canımm biz doktorumun çalıştığı devlet hastanesinde olduk sezeryanı ama inan özel halt etmişti yanında iki kişilik odada bir ben birde yengem kaldık çıkana kadarr ben memnun kaldım yani tabi ordaki hastaneleri bilmemm umarım iyi biryer bulursunuz canımmm geçmiş olsun bu arada oğluşta değil ama kızımda bende de vardı o ağrılardannn:bbo:
jasmeen evin en kısa zamanda bebiş sesiyle şenlenir inşallah canımmm:1hug:
radymm alhanım moral depoladınız hee darısı benim başımaa tıkılıp kaldım eve Allahtan face varrrrrrr(duymasın birileriiiidelikafadulden)
geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

Selam cicişler :)))

Redim benim yaa inanılır gibi değil..Şimdi sen hamilesin yani...Allah'ın izniyle..
Çok şükür..
Ne yani şimdi karamsar redi gitti mi :)) Yerine enerji pıtırcığımı geldi :)) ınanmam kii :)))))

Ben çalışıyorum çok yoruluyorum..Dükkanın açılışı yapılacak kısa zamanda inşallah.. Yani açık aslında tabide işte formalite gereği..
Yığınla mal geliyor sürekli, eskilerle yenileri yerleştir düzenle sil falan filan çok yoruluyorum.
Eve geliyorum bir külçe gibi :))
Bugünde gelince yattım 11 buçukta kalktım..Oda namaz için. Şimdi kılıp tekrar yatacağım inşallah..

Nazım geçmiş olsun kayınvalideciğine ama geçmiş zaten anladığım kadarıyla :)

Gamzem seni ne kadar özlediğimi anlatamam..Hep aklımdasın. Şu işimde bitsin arayacağım diyorum ama o iş hiç bitmiyor..Akşam saat 6 oluyor..
Canım benimmm:asigim:

He tabi arada akşamları nişan alışverişi için birşeyler bakıyoruz.. hem toplu yapıyoruz hemde arada tek tek.
Birde o var işerimin arasında..

Bu arada elif simay çok tatlı olmuş alhanım yaa maşallah sübhanallah..Maviş maviş ne tatlı o öyle yaa.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah..

Tüp bebek konusuna değinemeyecğim..Sinir durumum şu an müsait değil..
Bu kararı verenleri, düşünenleri, onaylayanları Allah bildiği gibi yapsın...
Öbür dünyada herkes herşey için hesap soracak bunlardan haberleri yok herhalde..

Sağlık sıhhatimiz huzurumuz yerinde olsun inşallah..
Hepinizi çook öpüyorum..

sanırım öyle nehirim
tabi tamamen gitmedi o redy.hala bi kaç eser var ondan.bi kaç endişe gibi.ama öğrendi artık bazı şeyleri redy. :)))

cetvelimi görünce hala bu da kim diyesim geliyo.sonra bi bakıyom redy yazıyo.ne bilim yaa
bu hayatı ben hala çözebimiş değilim.... :gitme:

allah işlerinde kolaylık versin seninde.
nişan tarihi belli mi canım

çooook geç kaldım hemen yatmam lazım.sanada cevap vermeden yatamadım.
ilacım 15 dakka gecikti.
iyi geceler arkadaşlarım.....

iyi gecele rkızlar
az önce radynın hamile olduğunu öğrwidm çok mutlu oldum allah tamamına erdirisn.
darısı isteyen herkese olsun.
ee ben kayıp oldum işte.
ama arada bakıyorum yine sizlere,nasılsınız lobidekiler

günaydın kızlar
bu sefer ilk günaydın benden olsun dedim
oğluş uyutmadı bi türlü babaanneside dışarı dolaşmaya cıkardı
bende sobamı yaktım size bi bakıyım dedim fırsat bulmuşken

cok uykum var cooooookkk

ikinci günaydın bendennnnnnnn:lepi:
oğluşu doktora götüreceğiz idrar tahlili tekrarlanacak kum içinn hazır ayaktayken bir sizlere selam verem dedimmmopuyorumnanaktan
swetemm nasılsın canımmm:1hug:
berinimmm aynen canım yaa çok uykum var çokkkkkkkkkmirmirmirmir

Günaydınn bayanssulusmile
Selam tıslar..
Gamzem anadım ok...Üniversite hastanesi nede olsa...Ultrasona girmek için ayrı numara alıp sıraya girmek lazım sanırım..Oda doktorun ultrason yazarsa...Nese olsun...Eski usullerin yeri başkadır..

Nehir çalışıyor çalışıyor..Çok yorgun geliyor..Dün akşamda dayımlarda kaldı..Basılacak resimleri hallettiler kuzenle..Ufak tefek fotoşop teknikleriyle:))
Yemek takımını anneme misafirler için alacaktık..Nehirin çenizine başlamadık daha..Nişandan sonra inşallah..Annem kalabalık misafire yetmiyor evdekiler diyo,ona alıcız yani ama bulamadık..Eşim istenbuldan halledicek büyük ihtimalle...Bugün evdeyim..Ne yemek yapsam diye kafayı sıyırmak üzereyim...
Yok cnm pek sıra beklemiyorsun ama sık sık dr. ultrason istemiyor işte, gereksiz görüyorlar sanırım

Nehirime Allah kolaylık versin inşaallah
Hımm yemek takımı için o zaman eminönünde tahtakaleyi öneririm size, baya indirimli oluyor

Sen bilirsin tatlım o zaman
Ben de biraz çekiniyorum ama yengemler çok memnun kaldı o yüzden rahatlatıyor bu beni
Tek kişilik özel odada kaldılar, çok rahat ettiler
Neyse hayırlısı olsun inş. hakkında
Sen başka özel hastaneye gidiyordun sanki, onu neden değiştirmek istiyorsun?

Elbette buyrunnnnnnnnn

1,5 yıllık ewliyim . Elektronik Mühendisiyim . Özel bir şirkette müdür yardımcılığı yapıyorum . Henüz bebeğimiz yok ; ama kendimize en yakın zamanda yeni bir ev arkadaşı edinmek ( yapmak -tatlicadiarzu- ) istiyoruz . Tabii ALLAH nasip ederse inşaallah .

Siteyi , google aramalarına sorduğum bazı sorularda karşıma çıkmasıyla buldum ve ilgimi çekti .Artık buradayım we sizlerle birlikte olmaktan hoşlanıyorum .

Bütün KK üyelerine sevgiler opuyorumnanaktan
:)) Çok sıcak kanlısın jasmenn
Ev arkadaşınıza hayırlısıyla kavuşursunuz inş.
Ben çalışıyorum çok yoruluyorum..Dükkanın açılışı yapılacak kısa zamanda inşallah.. Yani açık aslında tabide işte formalite gereği..
Yığınla mal geliyor sürekli, eskilerle yenileri yerleştir düzenle sil falan filan çok yoruluyorum.
Eve geliyorum bir külçe gibi :))
Bugünde gelince yattım 11 buçukta kalktım..Oda namaz için. Şimdi kılıp tekrar yatacağım inşallah..

Nazım geçmiş olsun kayınvalideciğine ama geçmiş zaten anladığım kadarıyla :)

Gamzem seni ne kadar özlediğimi anlatamam..Hep aklımdasın. Şu işimde bitsin arayacağım diyorum ama o iş hiç bitmiyor..Akşam saat 6 oluyor..
Canım benimmm:asigim:
Oyy tatlım beniimm nasıl da yoruluyormuş kıyamam
Allah işlerinizi kolaylaştırsın inş., ee yeni bir düzen oluşturmak hiç kolay değil tabii

Ben de çookk özledim senii, özledikçede geçen yıl buluştuğumuz günügözümün önünde canlandırıp, tekrar aynı günü yaşayabilsek diye iç geçiriyorum
Çok güzeldi sizinle olmakk
ikinci günaydın bendennnnnnnn:lepi:
oğluşu doktora götüreceğiz idrar tahlili tekrarlanacak kum içinn hazır ayaktayken bir sizlere selam verem dedimmmopuyorumnanaktan
swetemm nasılsın canımmm:1hug:
berinimmm aynen canım yaa çok uykum var çokkkkkkkkkmirmirmirmir
Geçmiş olsun myhopum ben kaçırmışım orayı
Alperen de kum mu var?

iyi gecele rkızlar
az önce radynın hamile olduğunu öğrwidm çok mutlu oldum allah tamamına erdirisn.
darısı isteyen herkese olsun.
ee ben kayıp oldum işte.
ama arada bakıyorum yine sizlere,nasılsınız lobidekiler

hayırlı cumaalar kızlar

çok teşekkür ederim swetim.
amin burdai bütün arkadaşlarıma da yaşatsın rabbim.
bu arada konu komikmiş hakkaten

Hayırlı cumalar...

Nazım boşver kaynanayı şimdi..Sen hastane bul bi an önce:))Kadınların rahimlerinden ayrılması zor sanırım..En hayırlı karardır inşallah...

Doğumlar yaklaştıkça panik oldunuz demiiii?Hayırlısı olsun..Sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah..

Gamzem mart annelerine bebişin beşikini falan kodunmu?Koyduysan bakam,koymadıysan buraya koysanaaaaaaaaaaa....

Myhopeçum geçmişler olsun canım....Kummuuu???El kadar bebede...ınşallah bişeyciği yoktur...

Radym radym radym...Güzel annemmmm...Nassın hoşmusun?

Jasmen,ınşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla istediğin zaman bebeğine kavuşursun...Tekrardan hoşgeldin sefa geldin...

Buakşam babam gelecek..Akşamüstü anneme gideceğim inşallah...

Bende bişi yok..Dünden beri sol kasığıma ağrı giriyor sıksık..Böle bızzzttt bızzttt yapıyor sanki,ona uyuz oldum...
Bide ben söylemeyi unuttum..4-5 ayönce farkettim.Sol göğsümün ucunda hep beyaz bişi oluyordu,banyoda farkediyorum çoğunlukla..Alıyorum ama hala beyazlık kalıyor.Bi sıkayım dedim.Sıkınca beyaz katı akıntı geliyor.Sivilcenin içi gibi...Biraz araştırdım tebiki..Tek göğüsten gelen akıntı önemli değilmiş,falan filan yazıyordu...Kendi kendine akmıyor,sadece sıkınca çıkıyor..Bide bu var işte...Başka bişi yok çok şükür:))

nevinim
bi doktora git derim ben.tek göğüsten akıntı gelmesi hormon bozukluğundan kaynaklanmadğı anlamına gerli.yani prolaktin yüksek olsaydı iki göğüsten de gelirdi.ama bu memede sorun yok anlamına da gelmiyo.bence bi usg çektirirsin.için rahat eder.geçmiş olsun canım
ben iyiyim şükür.ne olsun işte.

slm arkdaşlar çileğim sen daha dogurmadınmı şafaklar neden sayılmıyo peşinden nazım geliyo ...kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

selaaamm
aaa hala kimse uğramamış buuraya
nedeeeeeeen
çok ayıp valla
cıkcıkcık
hdi benim misafirim vardı.siz nerdesiniz ayol
herkes iyidir inş.
ben iyiyim elhamdülillah

gunaydın şimdiki ve gelecegin güzel anneleri

iyi pazarlaaaaaarrrrrrrrrrrr

nerelerdesiniz

ben iyiyim

bolu yağmurlu ve soğuk

hayırlı pazarlar...nevinim geçmiş olsun tatlum.rady e katılıyorum.bencede bi usg çektirmelisin.
jasmeen.canım inş ALLAH IM EVİNİZE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİZİ gönderrir.:Saruboceq:
dogum yapacak arkadaşlara ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DİYORUM.Bİ AVAZDA DOGURURSUNUZ İNŞ..:Saruboceq:
bende herşey normal..kayınvalidemin eviyle ugraşıyorum gündüzleri.arada eve gelip pc başında dinleniyorum.kayınvalidemin evini boşalttım.kiraya vermeyi düşünüyoruz.artık yalnız yaşayamayacagına kızlar kanaat getirdiler.1.buçuk senedir kullanılmıyo...banada inş iyi bi komşu gelir...:Saruboceq::Saruboceq:
nazım canım benim sen üzme kendini.kayınvaliden kendisi bilir...inş tez zamanda saglıgına kavuşur..:Saruboceq:
hepinizi sevgiyle öpüyorum...

Back
X