Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi pazarlar herkese
bizim buralarda yağmur yok.ama hava kapalı.
denefim kolay gelsin.böylesi daha iyi olur inş. sizin için.en azından oranın kirasıyla kayınvalidennin masrafları halledilir.di mi
bende patladım çatladım evde oturmaktan.çooookk sıkıldım.bu hafta son galiba.önümüzdeki haftadan itibaren başlamayı düşünüyorum işe inş. bi sıkıntı olmazsa.

iyigeceler kızlar biz geldik 3 kilocuk oğluşumla::)))
evet dün öğrendim oğluşum 3 kilo olmuş daha doğuma ortalama 20 günden fazla var
10 günüde eklersek kayınvaldemi götürdüğüm hastanede ultrasona girdim kilosunu falan
öğreneyim diye asıl hastaneye yarın gideceğim inş ancak randevu bulabildim birde allahın işi
tanıdık buldum yardım edecek inş..

gamzecim gittiğim özel hastanede genelde sezeryan olduğunu öğrendim ve hemen vaz geçtim:(
ama bu hastane normal doğum ağırlıklı inş son ana kadar normal doğuma çalışacağım vazgeçmek yok
allah yardım ederse bebeğimin doğuşunu görmeyi çok istiyorum sizlerinde dualarını istiyorum inş:(

kayınvaldeme gelince ne iyi ne kötü kanaması devam ediyor dün gene doktora götürdük
perşembeye gün verdi geçmezse parça alıp patolojiye gönderecekler falan filan işde.

denefim çok öpüyorum bacım hep aklımdasın hepinize son ana kadar dua edicem
sancılarım tutup avazım çıkdığı kadar bağırdığımda bile::))))
hepinizi çok seviyorum çok çok öpüyorum ve son olarak ekliyorum sanırım grip oluyorum
bana son dakka golü gibi geliyor ama allah yardım etsin inş iyigeceler.

slm kızlar nasılsınz canlarım?
nazım aman sakın ha grıp olma dıkkat et kendıne
denefım nasılsın bacım?bencede evını kapatmanız ıyı olmus snada ıyı bır komsu gelır ınsallah.
bu arada elıf sımay ateslı ıkı gundur onunla ılgılenıyorum hepınızı çok öpüyorum canlarım

slm kızlar nasılsınz canlarım?
nazım aman sakın ha grıp olma dıkkat et kendıne
denefım nasılsın bacım?bencede evını kapatmanız ıyı olmus snada ıyı bır komsu gelır ınsallah.
bu arada elıf sımay ateslı ıkı gundur onunla ılgılenıyorum hepınızı çok öpüyorum canlarım

gecmiş olsun elif simay a nazar mı degdi yoksa inşallah cabucak toparlanır :Saruboceq:

gunaydın kızlar a.s.

saat kac oldu hala kimsecikler gelmemiş :olmaz:

hu hu nerelerdesiniz bakim:1ninca:

ben geldim berincim.
misafirlerim vardı yeni gittiler.ondan gelemedim.
ben iyiyim çok şükür.herhangi bir sorun yok şimdilik
randevumuza az kaldı.perşembe günü doktorumuza ggdcez.pazartesi de işe başlıyorum allah nasip ederse.
herkes iyidir inş.
elif simay bugn nası annsi.düştü mü ateşi
alperen de iyleşmiştir inş.
geçmiş lsun tüm hastalarımıza.

Şafak 6

Şafak 21

Ayy ben yoğunum gene bu aralar..Dün annemde yemekteydik,Sinanla birlikte,bugün görümceme gittik.Yarın salonumu temizlicem,cam tül halı felan,çarşamba anneme gidicem günümüz var,sonra temizliğe devam gene:)))
Alış verişimide yapıp az önce geldim eve...Geceleri uyuyamıyorum,offff,dalamıyorum bi türlü,sinir oluyorum...

Doktora gitmek istemiyorum yaa,nefret gına geldi...Göğüs muayenemi yapıyorum kendim banyoda...
Şimdilik bişi yok şükür...Ama genede gitmem lazım biliyorum...Kocaelinde kadın genel cerrah yok,istanbula gitmem lazım..Göğüs muayenesi vajinal muayeneden daha kötü geliyor bana nedense,oyüzden kadın doktor istiyorum...Vajinal muayeneye alıştık artık 6 senedir:))Nebilem öle işte...
Elif simaya geçmişler olsun...
Denefim radym sağolun canlarım...
Denefim,iyi fikir kiraya vermek...Kira parasını görümceklere kaptırma,payına düşeni al bacım...Gerçi sen işini bilirsin...
Öptüm hepinizi canlar:))

Merhaba arkadaşlar

Ağrılarım biraz daha sıklaştı artık, yaklaşıyoruz iyice sona
Hayırlısıyla kurtuluruz inş.

Nevinim bebikimin beşiğini koymadım henüz buraya
Bir türlü fırsat bulamamıştım
Foto. mak.nin ara kablosu babamlarda, alınca koyarım inş.

Nazcım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inş.
Allah doktorumuzu rast getirsin

Elif simayıma geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi annesi?

Fazla kalamıcam, pek keyfim yok bugün..
Hepinizi öpüyorum

selam kızlar .

nevinim hahah süpersin canım.tabiki kirayı kaptırmıcam onlara.çatır çatır ben yicem işte.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

of ya hava çok soguk.bugün çarşıya gittim geldim dondummm..
alhanım çok geçmiş olsun yegenimize.çocuklar işte böle çok sık hastalanıyorlar..ben çok şükür iyiyimm alhanım....
nazım o dogum anında kız nerden aklına gelcez...kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar yeni doktorumuza gittik bugün
herşey yolunda küçük bey çok iyi doktor doğum için kabul etti çok şükür doğum için
haftaya çatı muayenemiz var normalmi sezeryanmı diye bide benim geçirmiş olduğum
beyin ameliyatım var offff raporlarımı istedi ona göre karar vericez dedi ama ben genede normal için
zorluycam allah yardım eder inş.

gamzecim çok az kaldı allah yardımcın olsun merakla bekliyorum haberini
bende iyi değilim çıkıyorum hoşcakalın gribim malum poffff

Canım gamzem çileğim demek sancıların başladı. Ne zaman olacak acaba doğum :)))
Keyfinde yok çok normal bence durum. iyice gerildin tabi. Ama bu günler geride kalacak Allah'ın izniyle nasılsa. Ensarımız bebikimiz geliyor annesi bitanemizin bitanesi geliyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah.
Hayırlı sağlıka kucağınıza almayı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla :)

Nazcım seninde az kaldı tüm dularım hepiniz için.
Allah seninde yardımcın olsun tüm hamişlerimizin inşallah..

Denef ablacım en güzelini yapmışsınız yaa. Ne boşuna duracak ev boş boş.
Seninde doktora gitmiş olman lazım ne dedi?

Alhanım çok geçmiş olsun kızımıza. Allah şifa versin. Ateş çok zor..ınşallah düşer ateşi..

Hepinizi öpüyorum tıslar :))

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar

cilegim nazım vakit daraldı

daha dün gibi aklımda ama ali mi kucagıma alalı 5 ay olmuş maşallah

zaman hem cok cabuk geciyor hemde cok yavaşşş

selam kızlar şafaklar az kaldı RABBıM bir avazda kurtarsın inş

ablamın kızı doğum yaptı MAŞALLAH ÇOK ıYıLER anne de bebeklte normol doğum yarım saatte doğum oldu

ohhhhhhh ne güzel inanki benim yaşadıklarımı düşününce demekki bazı insanlara göre hamilelik ve doğum kolay birşey geliyorya demekki böyle olunca zor değil

ama bana göre dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor

elif simaya çok geçmiş olsun havalardan offffff bir gelse şu sıcak havalar

radycım heyecan doruktadır değilmi kalp atışlarını görünce tam olarak yüreğin artık anne olduğuna inanacak

bende servisi beklerken bir bakayım dedim hepiniz öptm

kızlar slm...
takip ediyorum sizleri ben ama pek yazmıyorum...çilek ve nazın doğumunu yaklaşmış görünce iyi dileklerimi paylaşmak istedim.
çileğim ve naz allah kurtarsın.çok az kalmış.kzlar hiç korkmayın ve endişe etmeyin.doğum yapmadım ama doğumun acısının bile tatlı olcağını düşünüyorum.dualarım sizlerle kızlar.rabbim hayırlısıyla sağlıkla aldırsın kucağınıza...

hasta olan bebişlerede rabbim acil cifa ve bol bol sağlık versin...ateş falan zor ama bebişlerde savunma mekanizmaları güçleniyo en azından.dahada sğlıklı günler geçirsinler uzun yıllar inşallah...

mamudihaba...evet.okadar kolayki bazı insanlar için doğum ve hamilelik.çok yakınımda birisi bebek istemiyorum diye diye ağlayarak 9 ayını geçirdi.ve çok sağlıklı harika bi beişi var şu anda.rabbim bizlere ve bizim gibi uğraşanlarada böle rahat hamilelik ve doğumlar geçirtir inşallah...

rady...bebişinin kalp atışını gümbür gümbür duyman dileğiyle.kendine dikkat et...

Canım gamzem çileğim demek sancıların başladı. Ne zaman olacak acaba doğum :)))
Keyfinde yok çok normal bence durum. iyice gerildin tabi. Ama bu günler geride kalacak Allah'ın izniyle nasılsa. Ensarımız bebikimiz geliyor annesi bitanemizin bitanesi geliyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah.
Hayırlı sağlıka kucağınıza almayı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla :)
Evet yoklamalar başladı nehirim
Ben de merak ediyorum hangi gün doğacak, soruyorum soruyorum hiç ses etmiyor :))
Süpriz yapacak bize
Dualarına amiinn aminn,amiinn bitanem
Allah razı olsun

Rabbim sana da, hepinize de nasip etsin bu günleri görmeyi olumunekankayizsmile
selam kızlar şafaklar az kaldı RABBıM bir avazda kurtarsın inş

ablamın kızı doğum yaptı MAŞALLAH ÇOK ıYıLER anne de bebeklte normol doğum yarım saatte doğum oldu

ohhhhhhh ne güzel inanki benim yaşadıklarımı düşününce demekki bazı insanlara göre hamilelik ve doğum kolay birşey geliyorya demekki böyle olunca zor değil

ama bana göre dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor
Sağolasın arkadaşım inşaallah
Herkesin doğum hikayesi, yaşadıkları farklı farklı derecelerde işte..
Sizin bebeğiniz de hayırlı olsunn
kızlar slm...
takip ediyorum sizleri ben ama pek yazmıyorum...çilek ve nazın doğumunu yaklaşmış görünce iyi dileklerimi paylaşmak istedim.
çileğim ve naz allah kurtarsın.çok az kalmış.kzlar hiç korkmayın ve endişe etmeyin.doğum yapmadım ama doğumun acısının bile tatlı olcağını düşünüyorum.dualarım sizlerle kızlar.rabbim hayırlısıyla sağlıkla aldırsın kucağınıza...
Allah razı olsun arkadaşım içten duaların için, Rabbim sana da yaşatsın inş.
Nedense bende doğumun o dayanılmaz düşünülen acısının bile yaşanılası olduğunu düşünüyorum
[/B]

Son düzenleme:
sagolun teyzelerı elıf sımay daha ıyı şimdi ama mız mızlık devam tebı.
nazım cılegım cok az zamanınız kalmıs rabbım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsin ınsallah.
nevınım sen günü güne eklesen yıne vakt yetiştiremezsın kuzum :)
nehırım nırelerdesın özledık senııııı
radym evt az kaldı yavru kuşumuz gümbür gümbür gelecek insallah
berınım sen nasılsın canım mınık sıpamızda ıyı degılmı annesı?
mumum bebeğiniz hayırlı olsun canım. valla benım hamılelık zor gectıgı için bütün hamılelerınde öyle sanıyorum.kendı yasadıklarım gelıyor aklıma .ama bazan ıkıncı bebegın hayallerını kurmuyorda degılım.ınsan gercekten zaman gectıkce unutuyor.yoksa annem 5 tane doğururmuydu dimi:)))))

selam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim nevinim öncelikle size cevap vereyim iki hafta önce perşembe ishal ve kusma şikayetiyle doktora gittik ertesi günü bezinde kan görünce tekrar acile gittik tahlil sonucu kum döküyor dediler de ben bunu yazmadımmı yaa face bura karıştı-tatlicadiarzu- iyiceee yazdım ama hangisindeeCADIARZUneyse cuma tahlilin tekrarı vardıı doktor kültürde istemiş oda salı çıkacak dendi biz geldikk akşama doğru oğluşun hafif hafif ateşi çıkmaya başladı şurup verdim düştüü bikaç saat sonra 39 küsür ctesi öğlene kadar böyle sürdü sonunda acile yollandık kan idrar tekrardan bu arada ateş 40.5 olduu gece 11 e kadar ordaydık oğluşta sadece bez üzerinde ıslak bezler ateşin düşmesini bekledikk pazar gündüz iyiydi gece yine fırladıı bu sefer 12.30 a kadar acildeydik dün gece son iğnesini oldu bitti diye çokkk sevindik ama bugün kontrolde doktor iğnelere devam dedii 6 kutu daha yazdı cuma kan tahlili tekrarlanacak neyseki artık ateşi yokk çok şükürr:Saruboceq:alhanımm elif simayımızda aynıymış anladığım kadarıylaa çok çok geçmiş olsun canımm:nazar:
mumum Allah analı babalı büyütsün canımm sanada öyle kolay bir doğumu evladını sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah:1hug:
çileğimmm nazımm Allah hayırlısıyla bir avazda kurtulmayı sağlıcakla meleklerinizi kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh
şafak 5
şafak 20:nazar::emir_bebek::nazar:
nevinimm geçmiş olsun canımm ihmal etme git bir doktoraa inşallah mühim bişey değildir canımmm:1hug:
nehirim radym denefim lotusum pinkim berinim gülyüzlüm kelebekim swetem esram sihirim unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Back
X