- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
- #18.941
selam canlar evet pazar ve yağmurlu bir gün
ama ben sabırsızlıkla yazın gelmesini bekliyorum
ama ben sabırsızlıkla yazın gelmesini bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınz canlarım?
nazım aman sakın ha grıp olma dıkkat et kendıne
denefım nasılsın bacım?bencede evını kapatmanız ıyı olmus snada ıyı bır komsu gelır ınsallah.
bu arada elıf sımay ateslı ıkı gundur onunla ılgılenıyorum hepınızı çok öpüyorum canlarım
Evet yoklamalar başladı nehirimCanım gamzem çileğim demek sancıların başladı. Ne zaman olacak acaba doğum :)))
Keyfinde yok çok normal bence durum. iyice gerildin tabi. Ama bu günler geride kalacak Allah'ın izniyle nasılsa. Ensarımız bebikimiz geliyor annesi bitanemizin bitanesi geliyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah.
Hayırlı sağlıka kucağınıza almayı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla :)
Sağolasın arkadaşım inşaallahselam kızlar şafaklar az kaldı RABBıM bir avazda kurtarsın inş
ablamın kızı doğum yaptı MAŞALLAH ÇOK ıYıLER anne de bebeklte normol doğum yarım saatte doğum oldu
ohhhhhhh ne güzel inanki benim yaşadıklarımı düşününce demekki bazı insanlara göre hamilelik ve doğum kolay birşey geliyorya demekki böyle olunca zor değil
ama bana göre dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor
Allah razı olsun arkadaşım içten duaların için, Rabbim sana da yaşatsın inş.kızlar slm...
takip ediyorum sizleri ben ama pek yazmıyorum...çilek ve nazın doğumunu yaklaşmış görünce iyi dileklerimi paylaşmak istedim.
çileğim ve naz allah kurtarsın.çok az kalmış.kzlar hiç korkmayın ve endişe etmeyin.doğum yapmadım ama doğumun acısının bile tatlı olcağını düşünüyorum.dualarım sizlerle kızlar.rabbim hayırlısıyla sağlıkla aldırsın kucağınıza...