Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm berıncım esracım nasılsınz kızlar?
alı fıratın ıyı olmasına cok sevındım...ıyılessın kuzucuk :))

selam alhancim ben iyiyim sen nasilsin yegenim nasil

cilek rady mayhopem denefim nazim mumum nevinim nehirim lotusum pinkim gulyuzum nerelerdesiniz hu huuuuuuuuuuuu

bende 'y'y'm canim ali firat ta iyilesiyor oksurugu azaldi sukur

hamilelik nasil gidiyor bulantilarin var mi
3. ayım agirdim bulantılaard aazaldı canım eskisi gibi degil şimdilik iyi gidiyor çok şükür...

ben iyim cnm siz nasılsınız büyüdükçe sorumlulugud aartıyordur yaramazın ama ailenin tek çocuk olunca daha ele avuca gelmiyolardir ...

benim ufaklik ilk vukuatlarini islemeye basladi
gecen gun tul perdeyi cekip yirtti
sonraki gun modemi cekip yere dusurdu neyse ki bozulmadi
dunde bianlik dalginligimla yurutecteyken sobaya yanasti 2 parmagini yakti allah tan soba sonmek uzereydi de ucuz atlattik cok sukur
daha yeni koymustum yurutece sobanin etrafina minder dizmemistim henuz
cok uzuldum cok ya cok yansaydi vicdan azabindan kurtulamazdim herhalde

ah berıncım basladılar yaramazlıklara cok gecmıs olsun canım.yaramaza bak sen nelerde yapmıs?
bızımkıde perdeyı cekıyo kornişle bırlıkte yere ındırecek dıye korkuyorum.

Merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
selam kızlar

çilekim ne güzel ilk torun ve ilk göz ağrı her iki aileninde ayrıca bebeğinin odasının resimlerine baktım herşey çok güzel ellerine sağlık altın yastığı e harf şeklinde yapmışsın isim değiştirirsen başka mı yapacaksın RABBİM bir avazda meleğine kavuştursun inş

bende testlerimi yaptırdım 6 ay tedaviden sonra bakalım tekrardan tup bebek yapılacak mı yoksa hayır mı diyecek dr

RABBİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN
Hakkında hayırlısı inşaallah mumucum

Bu arada beğenmene sevindim teşekkür ederim
İsim değişirse de uğraşmam bir daha sanırım, kısmet artık
selam alhancim ben iyiyim sen nasilsin yegenim nasil

cilek rady mayhopem denefim nazim mumum nevinim nehirim lotusum pinkim gulyuzum nerelerdesiniz hu huuuuuuuuuuuu
Burdayımm
Bak sen yaramaz oğluna, neler de ediyor artık :))

Ya nevin nerelerde ya
Nehir zaten işgüç koşturuyor
Rady de yok
Gelin beni teselli edinnnn :gitme:

gamzem hayırdır canımmm:1hug:
yatağı bende gördümm süperrr güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun içinde ensarımızzzzz:emir_bebek::emir_bebek:
berinimm benim oğluşta yaktı parmağınıı kaşla göz arası sobaya uzanmış yürüteçtenn araya engel koydum ama nasıl uzandıysa orta parmağının ucu yanmışş:gitme:

yettim yettim.
iki gündür evde değildim arkadaşlarım ondan giremedim.bugünde akşamdan beri girmek için uğraşıyorum ama nafile.sinir oldum zaten.

hayırdır çilek teselli derken nooldu ki.
haa korku için mi diyosun :)
merak etme canım en hayırlı bir şekilde doğacak inş.yüzdün yüzdün kuyruğunna geldin.korkma.
yani orda kalan hiç yok merak etme sen kaydirigubbakcemile3

doğumun başlı başlına ürkütücü bişey olduğu (hele de daha önce hiç yaşamayanlar için) bi gerçek.ama rabbim bunu kadınların yaşamasını istemiş işte.hem yerrinde olmak için maddi manevi birton caba sarfeden milyon tane insan var.bunları da düşünerek rahatlat kendini.bi kaç gün içinde bi mucize kucağında olacak.hayatın yeniden şekillenecek.allah yardımcın olsun.

kızlar yaa nooluyo bu oğluşlara.nazarmı değiyo.felak nas okuyun bol bol.ay bende üzüldüm şimdi.yanık ne de çok acır :(
çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın

nehir nevin bacıları bende özlüyom ama onların bizee hiç pas verdiği yok artık :((

gamzem hayırdır canımmm:1hug:
yatağı bende gördümm süperrr güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun içinde ensarımızzzzz:emir_bebek::emir_bebek:
berinimm benim oğluşta yaktı parmağınıı kaşla göz arası sobaya uzanmış yürüteçtenn araya engel koydum ama nasıl uzandıysa orta parmağının ucu yanmışş:gitme:

cnm çok geçmiş olsun biraz acıyacak ve annesine nazlanacak bu kadaryla atlatmış olun RABBİM korusun inş

Redi kızım artislik yapmasana alsanaalsanasmile
Pas verdiğimiz yokmuşmuşalsanaalsanasmile

Ne allerdeyiz ne kadar yoğunuz iç biliyor musun. kafamı kaşımaya vaktim yok yaaa.
Bu koşuşturmacalar bitince boşluğa düşeceğim yaniii

Bizim nişan tarihimiz 15 Mayıs inşallah..Vee bomba ablamın evinde olacak :))
Ben evde olmasını istiyordum. Ablamın evide bizim evden büyük :)Orayı seçtim he hee ablam ne kadar salonda olmasından yana olsada :)

Tabiki dükkanda çalışıyorum vede malum yoruluyorum..Sinanla konuş uyu vakit bitti zaten..
Bi yandan nişan alışverişine gidiyoruz..Bu sefer tamamladık çok şükür..Altınlarda alındı..
Dün sabah saat 11 buçuktan akşam 8'e kadar çarşıdaydık..E yorulmaz mıyız yoruldum hemde çok..

Herşey bir yana cumartesi kşamı kayınvalidem kayınpederim görümcelerim yemeğe geldiler..
ıki arada evlilik tarihimiz bile konuşulmuşakannehir
Allah nasip kısmet ederse kasım ayı denilmiş..ıki tarafta olumlu bakmış..

Şimdi benim aşkım bir an önce mobilyaları alalım diyor..Bir kaç hafta içinde onunda koşuşturmacaları başlayacak..

Ve en önemlisi benim nişan kıyafetim iç ortada yok daha..
Yani gerçekten yoğunuz :))

Hatuşlar bebiklerimize çok geçmişler olsun..
Allah beterinden korusun..Yanık gerçekten herşeyden fena..

Gamzem ensarımızın beşiği çok güzel..Park yatak pek sevmem bilirsin ama bu çok şirin..
Bebeğimize orda hayırlı sağlıklı uykular diliyorum inşallah..

Ayrıcada korkacak bişe yok biliyorsun..
Öle olsaydı 2. 3. bebekler hiç gelmezdi , herkes tek kardeş olurdu :))))
RAbbim yar ve yardımcın olsun...
Nazın ameliyat tarihi belli oldu mu???

Bu arada azar günü sevdiceğim sözlüm bitanemi ıstanbul'a balık-ekmek yemeğe götürdüm :)
Hiç haberi yoktu. Elimde biletlerle yanına gittim..Hadi dedim balık-ekmek yemeğe gidiyoruz :))
Çok harika bir gün geçirdik.. Turşu suyumuzuda içtik :)
Hep geçen sene birlikte geçirdiğimiz o gün geldi aklıma ...Gerçekten çok güzeldi...
Bir gün hayırla sağlıkla tekrarlamak dileğiyle inşallah..

Bu yazdığım benim bilgisayarım değil..
k harfi yok kopyala yapıştır olarak çıkartıyorum :)))
Vede H harfide herzaman basmıyor galiba :)) Macırlar gibi olmuş yukarki mesajım h harfi yok :))))))))))))))))))))))))

günaydın arkadaşlar geneld esabah ugrayan yok ama ben akşmalrı ugrayamıyom cumartesi kayınvalidemlerin yanina gidcem iki günlüğüne allahım sen yavrumu koru 5 saatlık yol geldikten sonrada nisanin altııs yaklaşmış olacak çok heyecanli cinsiyeti ne olursa olsun umrumda degil ama bari kızmı erkkemi o kesin olacak ozamn alişverişleir başlar baharda geldi bahar temizligi yapmam gerekiyo çok erkende yoruluyorum bakalım bu sne çook işim var hayırlııs yine...

sllllm ben geldım dunden berı netım yoktu cok sukur geldı.
gamzecım korkuyorum demıssın ne kadar korkma desemde elınde degıl tabı.helede sezercık olsan dahada korkarsın nede olsa amelıyt zamanını bılıyorsun.ben son gece hıc uyuyamamıstım.sabah kalktım namazımı kıldım kuranımı okudum ıcıme ınanılmaz bır ferahlık geldı.esım eve sıgamıyordu sankı o dogum yapacak gıbıydı.hastaneye gıtıık bende hala tık yoktu.ve o sakınlıkle bebegımı kucagıma aldım.ınsallah sende böyle olursun canım.

Back
X