Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ayy nihayet çatlıcaktım artık.Bin tane seneryo yazdık,noldu diye:))

Çok şükür,elhamdülillah...

Ensar bebek hoşgeldin dünyaya,hoşgeldin aramıza...Vatanına milletine,dinine,annene,babana hayırlı evlat ol emi.Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Annenle babanla ve tğm sevdiklerinle...

Gamzem,gözümüz aydın..Geçmişler olsun..Canım benim...Canımmmm..Yazcak bişey bulamıyorum inan..Çok sevinçliyim,çok duyguluyum..Canım benim..Canım arkadaşım...Anne olmuş benim gamzem yaa...Güle güle,hayırla sağlıkla büyüt Ensarımızı...

ay nihayet beklenen haber geldi çok şükür
canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inş
çok duygulandım yazacak bişiy bulamıyorum

hele şükürr pc eşim tarafından gaspedildi tel açılmıyorrr meraktan öldük gamzemm Allaha şükür yeğenimiz sonunda annesinin kollarındaa mis kokulu cennet kokulu oğluna bizim yerimize de sarıl bizim yerimize de onu koklaa Allah sizi birbirinizden ayırmasın ensarımıza mutlu huzurlu afiyette hayırla geçireceği uzunn bir ömür nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle bebelerimize geçmiş olsun....onlar bizim en kıymetlimiz...hepiciğini öpüyorum...

nehircim;bu koşuşturmada burayı da ihmal etmiyorsun ya helal olsun bacım sana.nişan tarihi derken düğün tarihi bile belli olmuş,hadi hakkında hayırlısı hayatım...herşey gönlünce olur inşallah......

radycim;demek işe başladın hayatım,sakın kendini yorma,senin bebeler bulantılarını da başlatmışlar demek,şimdiden annecim çek kahrımı diyorlar:))))

kızlar hepinizi öpüyorum.......

çileğim çoook sevindim ve çok duygulandım cnm dün ögrenemedik çatladık ama olsun bebeğin ve sen iyi olunda oda yeter bizi herkezin gözü aydın bir kaç gün yokum
nazim inş senin dogum haberini alabilmek için gelirim kendinize iyi bakınşutarafagittişutarafagittişutarafagitti

Gülyüzüm ahh genede yaranamıyoruz rady hanımaalsanaalsanasmile
Yok ihmal ediyormuşuz yok bimem ne:umursamaz:

Girip okuyabilmem bile bir mucizebayanssulusmile
Allah razı olsun çok sağol..Hepimizin herşey gönlünce olsun inşallah..

Eveeeetttt sonunda alabildik haber yani gamzemden..
Çok şükür..Elhamdülillah miniğimiz ensarımız geldimafoldumben

Bende dayanamadım az önce aradımboshayallersmile
Bebeğimiz bembeyaz sarışın bir bebekboshayallersmile

Biliyordum öyle olacağını çünkü anası Gamze Sultanda sarışın bir hatunaklinialirimsmile
Doğum anını gördü tabiki gamzem..Çok başka bir duygu anlatamam diyor..
18 saatlik sancı sonucu dikişlerlede olsa bebeğimiz doğdu.
Doğumhanede bu ne güzel bembeyaz bebek diye elden ele dolaşmış:emir_bebek:
Maşallah sübhanallah..

Dün 1 kere emmiş minikimiz..Sonra emzirememiş yani zannediyorum memişi almamış:olmaz:
Ama bugün sabah namazından sonra emmeye başlamış çok şükür..
Süt geliyor mu bilmiyorum ama emiyor diyor çileğimlülülülülülü
Ama dedim eğer ağlamıyorsa demekki doyuyor değil mizemuszemus Çok süper zekayım benbayanssulusmile

Tuvalete kalkabiliyormuş..
Bugün çıkmayı bekliyorlarmış ama doktor yarın demiş.Yarınçıkacaklar inşallah..

Henüz farkına varamadım sancıdan bi öpemedim diyor doya doya..
Şimdi dahada azalmış sancıları çok şükür dahada iyi olacak...

İşte böyle arkidişlerohaoldumsmile

Redicim nişan ve düğün hakkındaki yorumlarına döneceğimguclubacismile
Zaten akşam seni rüyamda gördümlaelaelaelaelaeAnlatırımsempatiksalakcinni

herkeslere günaydın nehircim haberler için sağol canım
bende hastaneden çıkınca ararım artık aslında yanına gitmeyi çok istiyordum ama
malesef eşim yok hafta sonu çalışıyor adam otobüslerede binemiyorum malesef
bu gece bende sancılandım çok az kimseye çakdırmadım şimdi iyiyim ama hep dua ediyorum
inş normal bi şekilde gelir oğluşum sezeryana gerek kalmaz hala umudum var:)

ay cok sukur sonunda ensar bebıkımız geldı annesının kollarına.saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah.
dun cok merak ettık cıleğim yaaa ortadan catlayacaktımkı radym yetıstı hayırlı haberlerını verdı sonunda.
cok gecmıs olsun tatlım ay ne güzel rabbım hıc ayırmasın hep koyun koyuna olun ınsallah.
mis kokulumuzu bızım yerımızede kokla nooolur.aksama dogru arıaycm canım bıraz dınlen dıye beklıyorum.ıkınızıde coook öptük.kızımda kardesını öpüyor :)))))

Nazcım hiç doğru yaptığını düşünmüyorum..
Senin keyfe keder bi sebepten dolayı olmayacakki..Gerçekten tehlikeli olabilececek bir sebepten dolayı sana ameliyat denildi..
Hala normal istemen beni şaşırtıyor. Lütfen sancın olursada bunu eşine söyle. Çaktırmamazlık etme..
Senin sağlığın herşeyden önemli çünkü

Nazcım hiç doğru yaptığını düşünmüyorum..
Senin keyfe keder bi sebepten dolayı olmayacakki..Gerçekten tehlikeli olabilececek bir sebepten dolayı sana ameliyat denildi..
Hala normal istemen beni şaşırtıyor. Lütfen sancın olursada bunu eşine söyle. Çaktırmamazlık etme..
Senin sağlığın herşeyden önemli çünkü

haklısın nehircim biraz önce gamzeyle konuşdum zorlayıcı bir doğum olmuş
daha önceden bana hep normal olsun diyordu ama şimdi sezeryan olman risk açısından
daha iyi diyor bu günde olursa sancım gideceğim doktora ihmal etmek yok :olmaz:

ya ne yaaaaa
özlüyom seni işte naapıyım

iyi özlemiycem bi daaaa işte :umursamaz:

Redicim nişan ve düğün hakkındaki yorumlarına döneceğimguclubacismile
Zaten akşam seni rüyamda gördümlaelaelaelaelaeAnlatırımsempatiksalakcinni

nası gördün ki
hayırdır inş.

Girip okuyabilmem bile bir mucizebayanssulusmile
Allah razı olsun çok sağol..Hepimizin herşey gönlünce olsun inşallah..

nehircim insan sevdiğini görmek,duymak istermiş,kıymetini bil canım yokluğuna alışık değil demek ki hep seni burda görmek istiyoropuyorumnanaktan

cılegım nerdeın kactır arıyorum tele bakmıyosuuun.ensarımızı buldun bızı unuttunnnn.olsun kuzucunla ılgılenıyosunda arada telıne bak canım yaaa

çilekim RABBİM hayırlı uzun ömürler versin bebekine

(bence isim değişecek onun için ensar demiyorum)

selam kizlar ben geldim

cilekim demek sonunda ensar bebek dunyayi sereflendirdi gozun aydin canim
vatana millete hayirli evlat olur insallah

bizden soracak olursaniz

cuma gunu oglumu dr goturdum oksurugu gecmedigi icin tekrar ilac verildi
faranjit olmus yavrum
cumadan beri eve anca geldim once dayi gile gittik sonrada amca gile gittik oglumu gormek istiyorlardi hep

ha buarada oglum dun dumduz ileri emeklemeye basladi masallah subhanallah :nazar:

iyi pazarlaaarr

berinim yaa iyileşemedi bi türlü yavrucak.iyi bak annesi ona.allah acil şifalar versin cnm

bizim de yarın kontrolümüz var.pıtpıtları duymak için gidicez, inş. duyabiliriz.

nehir rüyanı anlatmamışsın hala.....

günaydın
kimse girmemiş mi dünden beriii

neyse biz hastaneden geldik te haber veriiim dedim.pıtpıtlarımızı duyduk elhamdülillah.
doktor herhangi bir sorun yok dedi.herşey yolundaymış yani.

Çoook uzun bir yazı yazmıştım çok özendim, rüyamdan nişan ve düğün davetime redimin bebiklerinin pıt pıtından, Ali Fırata kadar ama silindi..Çok sinirlendim bi ara gene yazarım

günaydın radycim,demek bebişlerimizi gördün,çok şükür ki yavrular sağlılklıymış,Allahım tamamına erdirsin inşallah......

Back
X