nazim seninde gözün aydın cnm sende bebeğini kucağina aldın çok şükür....
rady sen benden önce alirsin belki kucağina norma hesaplayınca dogum ne zamana geliyo benimki ekiimin ilk haftası...
bu arada kızlar beni hiç merak etmemişisiniz kaç gündür girmiyorum trabzondan gelirken trafik kazasisi geçirdik çok şükür kimseye bişey olmadı ama annemi dudaği patladı dişi kırıldı 2 gündür rizede hastanelerde ugraşiyoduk şimdi evime geldim vücudumda agirilar var ama geçermiş rötgende çekemiyolar yemek yerkende zorlaniyom ama yinede çok şükür bebişim benimle bu köü olayın üstüne bebişim cinsiyetinin ilk tahmin erkek dediler şimdi evdeyim ve sakinleşmeye çalişiyorum...
esracım çoook geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.şükür çok bişey olmadan alatmışsınız.sen de otur artık oturduğun yerde.ne işin var uzun uzak yollarda yaa.ben şurdan işe giderken aklım çıkıyo.allah korusun en dikkat etmen gereken zamanlar.kolay mı buluyoruz biz bunları.

lmaz:
benim normal tarih 14 kasım ama o zaman kalmayacağı yüzde yüz.
biz geldik teyzeleri::))
öncelikle merakda bırakdığımız için özür dilerizŞeniz
oğluşum 30 mart saat 11:55 de dünyaya gözlerini açdı çok şüküropuyorumnanaktan
ben genel anesteziyi tercih ettim iyikide öle olmuş genel anestezide bile
hissettim bazı olanları fazla uzatamıcam ufaklık durmuyor emiyor uyuyorkaydirigubbakcemile3
bi ara genel olarak yazarım resminide bugün eklerim inş
hepinizi öpüyorum Şeniz
hakkat msn de de söyledim.sen neden yatmıyosun bakem.dikkat et kendine.dinlen bu hafta en azından.ameliyat geçirdin sen.normal doğum gibi değil ki canım.

lmaz:
Lohusalık psikolojisi derken; biraz bunalım takılıyorum, etrafımdaki insanların beni durmadan yönlendirmesi beni müthiş rahatsız ediyor, umarım kısa sürer bu dönem
ay işte buna bende sinir oluyorum.doğum yapmış kadının başı biraz sakin olmalı bence.allahtan benim eşimin ailesinden başımda bekleyecek kimse yok.bi benim annem olur heralde.
herşeye karışmakta olmaz ki canım.

lmaz:
tamam tecrübe ama bence büyüklerin çoğu söyledikleri tecrübenin dışında kulaktan dolma bilgi,gelenek görenekden ibaret.
hos geldin cilekim
gogus ucumdan ben cok cektim sonunda bi cozum buldum cok komik ama
kola kapagini emzirmedigim zaman ucuna koydum nemli kalinca cabuk iyilesti dene istersen canim
bide resim nerde kiz ben bulamadim kucuk ensar in
berinim herzaman ki gibi yie enteresanlığını yapmışsın yani :roflol:
ay herkese de kızmışım yahu kaydirigubbakcemile3
o zaman bi de kendime kızam bunun için

lmaz:
nasılsınız canıma rkadaşlarım.ben iyiyim elhamdülillah.işten geldim.atıştırdım bişeyler.beyfendiyi bekliyorum.gecikicekmiş azıcık.
ya beni bahar yorgunluğu erken buldu sanırım.hiçbişey yapmak istemiyo canım yaa

(
elim kolum dökülüyo.hasta gibi aynı.
sizde de varmı