Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Nazım da doğum yaptı demek
Çok şükür
Rabbim hayırlı evlat eylesin inş.

Radyim kalp atışlarını duydunuz, hamdolsun
Gözün aydın arkadaşım

teşekkür ederim canım
sana da tekrardan çok geçmiş olsun.gözünüz aydın.rabbim sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin.darısı burada olan bütün arkadaşlarıma inş.

oooooooooo yine güzel haberler varmış

NAZCIM ALLAH hayırlı uzun ömürler versin bebeğine

ÇıLEKıM inan senin dediğin o duyguy yaşamayı çokkkkkkkkkkk istiyorum hayırlısıyla

naz allah hayırlı etsin.
analı babalı büyütsün inşallah.
sağlıklı mutlu hayırlı bir hayat sürün hep birlikte .
allah tüm herkese hayırlsı ile nasip etisn inşallah

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
nazımm Allah analı babalı büyütsünn sağlık huzur mutluluk dolu uzunn bir ömür nasip etsinn inşallah canımmmm:1hug:
çileğimm adıyla yaşasın maşallah çokk güzel de ne bu lohusalık psikolojisi bakalımmm bizde seni ve yeğenimizi çokk çokkk öpüyoruz canımmma.s.
swetemmm sen nasılsın defnemiz nasılll:1hug:
bugünün ve geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

nazim seninde gözün aydın cnm sende bebeğini kucağina aldın çok şükür....

rady sen benden önce alirsin belki kucağina norma hesaplayınca dogum ne zamana geliyo benimki ekiimin ilk haftası...

bu arada kızlar beni hiç merak etmemişisiniz kaç gündür girmiyorum trabzondan gelirken trafik kazasisi geçirdik çok şükür kimseye bişey olmadı ama annemi dudaği patladı dişi kırıldı 2 gündür rizede hastanelerde ugraşiyoduk şimdi evime geldim vücudumda agirilar var ama geçermiş rötgende çekemiyolar yemek yerkende zorlaniyom ama yinede çok şükür bebişim benimle bu köü olayın üstüne bebişim cinsiyetinin ilk tahmin erkek dediler şimdi evdeyim ve sakinleşmeye çalişiyorum...

esram çokk geçmiş olsun canımmmm
verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız çok şükür inşallah ağrılarında biran önce geçer canımmm:nazar::CüvCüv::nazar::emir_bebek::nazar:

Selam arkadaşlar..ınternetim yktu dün uyuz oldum:((

Öncelikle Nazcım,gözümüz aydın canım..Çok şükür sende bebeğine kavuştun sağlıkla,darısı diğer hamişlerimize inşallah..
Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömirler nasip etsin sizlere...Hayırlı evlat olsun inşallah...Güzel anneler sizleri öpüyorum kocaman..

Esracımmm,ayyyy çokk çok geçmişler olsun canım yaa...Çok şükür,elhamdülillah bişeyciğinz yok,bebikimiz de iyi çok şükür..Acil şifalar inşallah canım...Verilmiş sadakanız varmış hakikaten...Çok şükür..Rabbim kazadan beladan korusun canım sizleri...

Gamzem,canım..Telefonu uzak tutmakla iyi yapıyorsunuz tatlım...
Lohusa psikoloji derken tam olarak neyi kastettin canım,kötü birşey değildir inşallah...Meme ucu için hiçbir fikrim yok malesef..Sadece biberon başı gibi göğüs ucuna takılan şeyler var,onu biliyorum,rahat olduğunu okumuştum ama bilemem tabi...ismi çok güzel olmuş,maşallah...Canım benim...Tuba diye birisi ensar bebikin fotosunu eklemiş,görümcen olduğunu düşünüyorum.Senin adınla etiketlemiş resimleri,oyüzden görebildim..Allahım ne güzel yaratmış,maşallah sübhanallah..Oya gibi derler ya,aynen öyle...

biz geldik teyzeleri::))
öncelikle merakda bırakdığımız için özür dilerizŞeniz
oğluşum 30 mart saat 11:55 de dünyaya gözlerini açdı çok şüküropuyorumnanaktan
ben genel anesteziyi tercih ettim iyikide öle olmuş genel anestezide bile
hissettim bazı olanları fazla uzatamıcam ufaklık durmuyor emiyor uyuyorkaydirigubbakcemile3
bi ara genel olarak yazarım resminide bugün eklerim inş
hepinizi öpüyorum Şeniz

Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tek tek hepinize..
Rabbim sizleri de bu duygudan mahrum bırakmasın

Nevinim gördün demek kuzumu :)
Oya gibi dimi :asigim:
Lohusalık psikolojisi derken; biraz bunalım takılıyorum, etrafımdaki insanların beni durmadan yönlendirmesi beni müthiş rahatsız ediyor, umarım kısa sürer bu dönem
O bahsettiğin göğüs ucu kalkanından da aldık, ama malesef bebeğim beğenmedi
Allah ım şifa verir inş, baya zor oluyor

Sizleri çok seviyorum, çok öpüyorumm

Hımm bu arada elifim düğün tarihiniz kesilmiş
Hayırlı olsun kuzumm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
hos geldin cilekim
gogus ucumdan ben cok cektim sonunda bi cozum buldum cok komik ama
kola kapagini emzirmedigim zaman ucuna koydum nemli kalinca cabuk iyilesti dene istersen canim

bide resim nerde kiz ben bulamadim kucuk ensar in

Gamzem derdin o olsun tatlım..Bende şey sandım,hani hafiften depresyon gibisinden,bebeğime iyi bakamıyorum,ben kötü bi anneyim vb.durumlarda olabiliyor ya,Allah muhafaza...
canım herkes bişey dicek mutlaka,ben 3 tane çocuk büyüttüm,oda bişeymi ben 5 tane büyüttüm falan filan..Büyükler öyle biraz,napçan..Hem haklılar tabi,bizleri büyüttüler hemde biraz haksızlar,baka baka,bazen yanlış yapa yapa öğrenicez bazı şeyleri,dimi?Herşey değişti artık,6 ay su bile verilmiyor çocuklara,eskiden böle değildi tebi..Biraz eski usül biraz yeni usül bi ortak nokta bulursunuz canım benim..Yakında boşalır ev zaten...Rahat edersin inşallah canım..Çok güzel çok,maşallah sübhanallah..Dahada güzelleşicek,bu halini beğenmicez ozaman:DD

Nazcım canım..Sen niye yatmıyosun bakam hııııı??Tekrardan gözünüz aydın canım...

Berincim,resmi kaldırmışlar galiba,bulamadım..Bulup eklicektim buraya ama bulamadım..Faceteydi zaten..

Bende temizliğimi bitirdim şükür...Bi cıpcıpım kaldı,birazdan onuda yapıcam inşallah..Yarında kendimi temizlerim:))Cumarteside terziye gidiciz annemle,konuşmak için.Nasıl yapalım,nekadar kumaş alalım falan filan diye..Öle işte..Benim hayatımda bi atraksyon yok..Aynı bildiğiniz gibi..Her ay adet oluyorum,vakti saatinde..Bunada şükür...Napalım..

çileğimm biliyorsun bende de olmuştu ne çektim 2 ay boyunca doktor fito krem eczacı lansiloh verdi ikiside işe yaramadı bende netten papilla diye bir krem sipariş ettim tamamen doğal silmene gerek yok hatta pamukçuğuda önlüyor bende birtek o işe yaradı hatta artanı (2. kutu çok az kullanılmıştı)bir tanıdığıma verdim oda çok memnun kaldı aklında bulunsun canımm çok zor çünkü ağlıyordum emzirirken yaaa:ecrin_bebek:
nazımmm maşallahhhh ikinizedee resim hala yokk ama olsun yoğunsundur şimdi ama bekliyoruz ona göreeekaydirigubbakcemile4
çileğimm evet yaa nerde bu resimmmmCADIARZU

nazim seninde gözün aydın cnm sende bebeğini kucağina aldın çok şükür....

rady sen benden önce alirsin belki kucağina norma hesaplayınca dogum ne zamana geliyo benimki ekiimin ilk haftası...

bu arada kızlar beni hiç merak etmemişisiniz kaç gündür girmiyorum trabzondan gelirken trafik kazasisi geçirdik çok şükür kimseye bişey olmadı ama annemi dudaği patladı dişi kırıldı 2 gündür rizede hastanelerde ugraşiyoduk şimdi evime geldim vücudumda agirilar var ama geçermiş rötgende çekemiyolar yemek yerkende zorlaniyom ama yinede çok şükür bebişim benimle bu köü olayın üstüne bebişim cinsiyetinin ilk tahmin erkek dediler şimdi evdeyim ve sakinleşmeye çalişiyorum...
esracım çoook geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.şükür çok bişey olmadan alatmışsınız.sen de otur artık oturduğun yerde.ne işin var uzun uzak yollarda yaa.ben şurdan işe giderken aklım çıkıyo.allah korusun en dikkat etmen gereken zamanlar.kolay mı buluyoruz biz bunları.:olmaz:

benim normal tarih 14 kasım ama o zaman kalmayacağı yüzde yüz.
biz geldik teyzeleri::))
öncelikle merakda bırakdığımız için özür dilerizŞeniz
oğluşum 30 mart saat 11:55 de dünyaya gözlerini açdı çok şüküropuyorumnanaktan
ben genel anesteziyi tercih ettim iyikide öle olmuş genel anestezide bile
hissettim bazı olanları fazla uzatamıcam ufaklık durmuyor emiyor uyuyorkaydirigubbakcemile3
bi ara genel olarak yazarım resminide bugün eklerim inş
hepinizi öpüyorum Şeniz
hakkat msn de de söyledim.sen neden yatmıyosun bakem.dikkat et kendine.dinlen bu hafta en azından.ameliyat geçirdin sen.normal doğum gibi değil ki canım.:olmaz:
Lohusalık psikolojisi derken; biraz bunalım takılıyorum, etrafımdaki insanların beni durmadan yönlendirmesi beni müthiş rahatsız ediyor, umarım kısa sürer bu dönem
ay işte buna bende sinir oluyorum.doğum yapmış kadının başı biraz sakin olmalı bence.allahtan benim eşimin ailesinden başımda bekleyecek kimse yok.bi benim annem olur heralde.

herşeye karışmakta olmaz ki canım.:olmaz:
tamam tecrübe ama bence büyüklerin çoğu söyledikleri tecrübenin dışında kulaktan dolma bilgi,gelenek görenekden ibaret.

hos geldin cilekim
gogus ucumdan ben cok cektim sonunda bi cozum buldum cok komik ama
kola kapagini emzirmedigim zaman ucuna koydum nemli kalinca cabuk iyilesti dene istersen canim

bide resim nerde kiz ben bulamadim kucuk ensar in
berinim herzaman ki gibi yie enteresanlığını yapmışsın yani :roflol:

ay herkese de kızmışım yahu kaydirigubbakcemile3
o zaman bi de kendime kızam bunun için :olmaz:

nasılsınız canıma rkadaşlarım.ben iyiyim elhamdülillah.işten geldim.atıştırdım bişeyler.beyfendiyi bekliyorum.gecikicekmiş azıcık.

ya beni bahar yorgunluğu erken buldu sanırım.hiçbişey yapmak istemiyo canım yaa :((
elim kolum dökülüyo.hasta gibi aynı.
sizde de varmı

Ayşemm canım,hayırlı iyi sağlıklı haberlerle gel lütfen..
Ayy içime bişe oturdu yaa..Rabbim yardımcın olsun canım...
Rabbim senide bebeklerinide muhafaza etsin..Canımm,hayır olsun,hayırlara çıksın..

iyi geceler canlarım
ben bir uğrayayım dedim.
ütü yapacağım inşallah bu satte!!!!!!!!!!!!!!!
çileğim göğüs uçları yara oludu benimde ve kız emememiş içinde kitle oluştu.
süt kesiği gibi aslında.
bunun i.çin hastaneye git ve orada ki pompalar ile çektir.
yaranın kanamasına aldırma geçiyor içerde birikenler çıkınca birde göğüs ucu kremleri ile bakım yapınca geçiyor.
evicap ın e vitmaini kapsulunu al v epatlatıp o yaraya sür.
bebek bunalrı emebilir hiççççççç mahsuru yok.
ben öyle düzeldim.
eğer pompalatmasam içerde kitle sertleşirmiş.
allah korusun
sen bir doktoruna sor canım
ben 3 gün evde gitmedeğime pişman oldum.
sizler olmayın.
bir an önce hastanede pompalatın açılsın.
radyım çok geçmiş olsun allah yarıdmcın olsun.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

günaydın canım arkadaşlarım

berbat bir akşamdı.ömrümden bir 5 sene gitti.o kırmızı lekeyi görmek ne kadar kötü bişey yarabbim.allahım kimseye yaşatmasın bu hisleri.kimseleri bunlarla imtihan etmesin.

kahverengi olsa o kadr telşlanmayacaktım.ama bariz açık pembe.çok korktum kızlar çok.elim ayağım boşaldı.hemen hastaneye gittik.nöbetçi kadındoğumcu usg ile baktı.bebeklerimin kalp atışlarını gördük.elhamdülillah onlarda sorun yokmuş.keselerden birinin yerinde çok hafif bi kayma olmuş ama çok anlamlı değil dedi.proluton depot denilen bi iğne yaptı.istirahat ediyorm şimdi evde.

inşallah bir daha sorun çıkmaz.çokta rahatlamış değilim ama yine de dünki kadar telaşlı değilim.

benim çocuklar baştan beri sürekli bana şaka yaptıkları için aslında hiç şaşırmamam lazımdı. Dün 1 nisandı ya :)

Back
X