- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.161
günaydın arkadaşlar.
bak çok canım sıkılıyo zaten.bugün yoğun katılım bekliyorum hee ona göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar.
hayirdir canim CADIARZU
canin neye sIkIldI dun gezdin sitresini atmis olman lazim di :hulya:
boş boş oturmak insanda can sıkıntısı yapıyo berinim yaa
alışık değilim ya.ondan heralde.çok bunalıyorum.yapıcak hiçbişey yok.
midem de çok berbat.yediğim dışarda.kimse olmayınca nette de vakit geçmiyo.
sen evde misin canim
oo bulantilarin basladi demek Allah kolaylik versin ne diyim
bende kayle alinacak bulanti olmamisti ama cigerlerimde cok yanma oluyordu
Hayırlı günler arkadaşlar
Çok uykum var ççookkkk mirmirmirmir
Radyim Allah kolaylık versin başladı demek bulantılar..
İdare ediyoruz canım, buna şükür diyeyimevt canım
sen naapıysun.uyutmuyo mu gece ufaklık.
misafirlerin ne kadar kalcaklar
Şikayet etmiyorum canım, düzene girecek inş.selam lar olsun
RADY cım evet mide bulantıların geç kalmıştı ama inş uzun sürmez zencefilli şeker yemeyi dene cnm inş işe yamrar
ÇİLEKİM şikayet mı ediyorsun sen ENSAR beyimiz gece kuşumu yoksa
cnm inş herşey düzene girecektir
BERİNCİM sen nasılsın neler yapıyorsun
Allah razı olsun denef abla, amin inş.GÜNAYDIN ARKADAŞLAR .GEÇMİŞİ OKUDUM VE GELDİM.
çilek ve naz bacılar,bebelerinizi kucagınıza almışınız.çok sevindim .ALLAH analı babalı büyütsün .....
:)) hayırlı olsun esracımbiz geldik bizi merak eden olmamiş ama neyseee
bir kızım olacak erkek annişleri gelin adayı geliyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım bu sene pek kız yokdu hangi birimize gelin vercen sen bu kızıkaydirigubbakcemile3biz geldik bizi merak eden olmamiş ama neyseee
bir kızım olacak erkek annişleri gelin adayı geliyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
esracık valla ne yalan söleyem benimde olursa ALLAH nasip ederse tabi kızım olsun istiyorum..kız evlatları anaya babaya daha hayırlı oluyo..
mumucugum daha bi durum yok canım.olursa tabiki yazarim..şu an için önceligimiz.benim saglıgım.bebek ölümü tekrar yaşamamak için bu doktorda ilk önce tedavimi bitirecegim sonra bebiş tedavisi.bakalım yarın durumlar ne olacak.
nazcıgım inan bende görüşmek isterdim...ben fulyaya gelecem yakınmısın bilmiyom ki..kaybolursam bi de istanbulda eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3