- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.181
biz geldik teyzoşlarrrrŞeniz
oğlum içerde uyuyor sabah banyosunu yapdı memesini emdi opuyorumnanaktan
ben uyandıranakadar daha uyanmaz uykularımız düzene girdi maşallah
gece uyumadan iyice emziriyorum ve saat 10 dan sonra uyutmamaya çalışıyorum :lepi:
babası bi yandan annanesi bi yandan ben bi yandan haşatı çıkıyor yaramazın sırnaşık şey
ama biz onu mıncıklamazsak gece o bizi bi güzel mıncıklıyor :roflol::roflol:
dün ilk kontrolümüze gittik çok şükür bebeğimiz 70 gr zayıflamış aslında şişliği falan
inmiş öle dedi doktor normalmiş anlıcanız:1closedeyes:
göbüşümüz düşmüşdü ya içerde azcık parça kalmış bi ilaç sürdü yine düşmezse
getirin dedi:1no2:ama ben artık doğduğu hastaneye götürmeyeceğim hem çok uzak kalıyor
her zaman babamız müsait olmuyor hemde çoocuk doktorunu pek tutmadım
biraz göbek fıtığı var dedi ama geçecek dedi benim kafa allak bullak biraz daha bekleyip
başka bir doktora götüreceğim inş.
benim durumumda gayet iyi yaram kapanmış pansumanım çıkdı sadece sancım oluyor bazen oda çok önemli değil zatena.s
bu arada kayınvaldemde benden 1 gün sonra ameliyat oldu yine dediğime geldi
ah o kızı yokmu boşuna kadını ordan oraya sürükledi neymiş lazımmış al sana lazımlı organ
çöpde şimdi zeynep kamilde oldu doktor sormamış bile alınacak demiş buyrunnnnnnnnn
neyseki ikimizde sağ salim kurtulmuş olduk :Saruboceq
h be ancak fırsat bulup yazımı bitiriyorum şimdi içeri gidip toz alıcam gelen giden oluyor annemede çok zahmet oluyor
sağolsun kadın hiç ayrılmıyor yanımdan o bana bakıyor ben bebeğe herkes yavrusunun
peşinde:gitme:
bu yazıyı yazarken kaç kere gittim geldim bilseniz :ecrin_bebek:
denefcim iyi haberine çok sevindim canım inş 3 ayın sonunda herşey çok güzel olur
oğlum içerde uyuyor sabah banyosunu yapdı memesini emdi opuyorumnanaktan
ben uyandıranakadar daha uyanmaz uykularımız düzene girdi maşallah

gece uyumadan iyice emziriyorum ve saat 10 dan sonra uyutmamaya çalışıyorum :lepi:
babası bi yandan annanesi bi yandan ben bi yandan haşatı çıkıyor yaramazın sırnaşık şey
ama biz onu mıncıklamazsak gece o bizi bi güzel mıncıklıyor :roflol::roflol:
dün ilk kontrolümüze gittik çok şükür bebeğimiz 70 gr zayıflamış aslında şişliği falan
inmiş öle dedi doktor normalmiş anlıcanız:1closedeyes:
göbüşümüz düşmüşdü ya içerde azcık parça kalmış bi ilaç sürdü yine düşmezse
getirin dedi:1no2:ama ben artık doğduğu hastaneye götürmeyeceğim hem çok uzak kalıyor
her zaman babamız müsait olmuyor hemde çoocuk doktorunu pek tutmadım

biraz göbek fıtığı var dedi ama geçecek dedi benim kafa allak bullak biraz daha bekleyip
başka bir doktora götüreceğim inş.
benim durumumda gayet iyi yaram kapanmış pansumanım çıkdı sadece sancım oluyor bazen oda çok önemli değil zatena.s
bu arada kayınvaldemde benden 1 gün sonra ameliyat oldu yine dediğime geldi
ah o kızı yokmu boşuna kadını ordan oraya sürükledi neymiş lazımmış al sana lazımlı organ
çöpde şimdi zeynep kamilde oldu doktor sormamış bile alınacak demiş buyrunnnnnnnnn
neyseki ikimizde sağ salim kurtulmuş olduk :Saruboceq

sağolsun kadın hiç ayrılmıyor yanımdan o bana bakıyor ben bebeğe herkes yavrusunun
peşinde:gitme:
bu yazıyı yazarken kaç kere gittim geldim bilseniz :ecrin_bebek:
denefcim iyi haberine çok sevindim canım inş 3 ayın sonunda herşey çok güzel olur