Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ceyda hoşgeldin aramıza :kedi: gerçi bende çok sık gelemiyorum ama topiğin eskisi sayılırız 2 yıl oldu artık demi hihoyyythihoyyyt
swethome hayırlı olsun işin

herkesi öpüyorum Allaha emanet oluna.s.

selamlar kızlar
iyi pazarlar herkese.
ben de gelemedim kaç gündür haklısınız.okuyup çıktım genelde.iki gündür de zaten yataktan kalkamadım.biraz lekelenme var yine maalesef.yarın kontrolümüz var.inşallah bir sorun yoktur.

swetcim hayırlı olsun yeni işin.defneye kim bakıyor.babaanne mi.

slm bende giremiyorumm misafirlerim gelip gidiyor yandna temizlik yapmaya çalişiyorum göbeğim artık iş yapmamida engelemeye aşladı kızım bu aralr rahat duruyor mid ebulantılarımda bitti iştahim açildi biri bei tutsunn zemuszemuszemuszemuszemuszemus

selamlar kızlar
iyi pazarlar herkese.
ben de gelemedim kaç gündür haklısınız.okuyup çıktım genelde.iki gündür de zaten yataktan kalkamadım.biraz lekelenme var yine maalesef.yarın kontrolümüz var.inşallah bir sorun yoktur.

swetcim hayırlı olsun yeni işin.defneye kim bakıyor.babaanne mi.

cnm şu işe gittmesen olmazmı acaba kendine çok dikkat etmen gerekiyor..

esracım bulantılar daha yeni mi bitti senin.bayağı uzun sürmüş.benim artık baya baya azaldı şükür.demek artık prenses hanım belli oluyor haa :))

işe artık gitmiycem zaten esracım.aslında nisan sondu.ama yerime başlıycak olan arkadaşın biraz işleri varmış.onları halletmeye çalışıyor.ben de onu bekliyorum.ama o işlerini bitirene kadar başka birini mi ayarlarım ben mi giderim onu bilmiyorum.hayırlısı bakalım.

şu an sadece sağlıklarını ve kendi sağlığımı düşünüyorum açıkçası.cinsiyetlerini de merak etmiyor değilim tabi ki de.ama sorun yaşayınca böyle,o kısmı önemini biraz daha yitiriyo.

isim düşündünüz mü.

esracım bulantılar daha yeni mi bitti senin.bayağı uzun sürmüş.benim artık baya baya azaldı şükür.demek artık prenses hanım belli oluyor haa :))

işe artık gitmiycem zaten esracım.aslında nisan sondu.ama yerime başlıycak olan arkadaşın biraz işleri varmış.onları halletmeye çalışıyor.ben de onu bekliyorum.ama o işlerini bitirene kadar başka birini mi ayarlarım ben mi giderim onu bilmiyorum.hayırlısı bakalım.

şu an sadece sağlıklarını ve kendi sağlığımı düşünüyorum açıkçası.cinsiyetlerini de merak etmiyor değilim tabi ki de.ama sorun yaşayınca böyle,o kısmı önemini biraz daha yitiriyo.

isim düşündünüz mü.

kız annesi olunca bulantılar uzuyomuş cnm bence yerine birisini bul cnm yaa

isime kara veremdik sizin bildiğiniz anlami güzel isimler varsa yardımcı olun...

zuhal turan sağolasın canım hoşbuldum a.s.

kızlar buarada haftaiçi kısmetse Gamze'ye gitmeyi düşünüyorum artık ayağım iyileşiyor Allah'a şükür.. Gamze de evime nasılsa çok yakın yavaş yavaş giderim artık :) Ensar bebeği o kadar çok merak ediyorum kiii :ecrin_bebek: Gamze'nin bu ziyaretten daha haberi yok ama neyse kaydirigubbakcemile3 Gamzeciğime selamları olan varsa bizzat iletirim şeekrler

selam kızlar.
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.

pinkcim özlemezmiyiz.özlüyoz valla.facede görüyorum ama burdaki gibi olmuyo.uğra ara sıra.

maşallah radym canım benim sportmen olucaklar hehehe drumuz nasıl iyidir inş emin ellerdesin cnm
gelicem tabiki bende özlüyorum yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş swetim hayırlı olsun iniş cnm defnenin bakıcısı kim bende merak ettim öpüyorum tektek hepinizi

sağol pinkcim.
nası olsn işte.bildiğin süha bey :))
yalnız hasta sayıları baya baya düşmüş şu tek embriyo olayından sonra.normalde her gittiğimizde çok fazla dolu oluordu klinik.şimdi çok az dosya ve hasta var.bu durumadn şikayet ediyorlar.değişmesini bekliyoruz diyor.ama pek te ümidi yok.

Merhaba arkadaşlar
Pek keyfim yok, bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı ve doğru düzgün ememiyor, canı çok yanıyor mafoldumben
5 ten beri uğraşıyoruz :gitme:

Swetçim demek çalışma kararı aldın, hakkınızda hayırlısı olsun inş. memnun kalırsın

Zuhalcim buluşmamız geçen yıldı, çok güzel bir gündü gerçekten, keşke tekrarlayabilsek :asigim:

Pinkçim selamlarr opuyorumnanaktan

Radyim maşaallah barekallah o yavrulara
Yerim ben onları, Rabbim size bağışlasın inş.
ışten ayrılıyor olmana da sevindim

Ceydacım, güzel arkadaşım, buyur gel çok özlediim senii olumunekankayizsmile

Bu arada Nevinimi çok özledim benn boshayallersmile alhanımı da

Hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Nehirimm :1hug: opuyorumnanaktan

gamzecim geçmiş olsun.doktoruna sordun mu.karbonatlı suyla pansuman öneriyorlar genelde diye biliyorum.çabucak geçer inş.

bu arada alhanın interneti kesik.o yüzden giremiyor.haberleri benden alıyor arada.
nevinimin de yokmuş heralde neti.o hepten unuttu bizi :)

Canım karbonatlı suyu bende duymuştum ama dr.lar önermiyorlar
Eczaneden solüsyon aldık inş. işe yarar :(( çok üzülüyorum

Kızların neti yok biliyorum, ama çok özledim onları gelsinler artık :gitme:

Hayırlı geceler
Herkesler nerde :gitme:

Ceydadan da haber yok, neden gelmedi acaba?

Bizim bugün kırkımız çıktı, gezmelere götürdüm oğlumu :)
Yarın da hıdrellez kutlamamız var mahallecek guclubacismile

selam kızlarrropuyorumnanaktan
oğluş kucaktan inmiyor bir günaydın deyip kaçıyorumm hepinizi öpüyoruz gaak ahalisiiiiŞenizŞeniz

Ben geldiiiiim..zemuszemus

Bu aralar okuyup çıkıyorum hanımlar kusura bakmayın ne olureyvahedigeldismile

Napim nişana az kaldı, hazırlık hazırlık vede hazırlııııkohaoldumsmile

Ablamın hala neti yok:olmaz:
Ve bana nian bohçası işliyor, neti olsada gelemezdi herhaldekaydirigubbakcemile3
Nişan orada olacağı için ablam zaten çok fena streslieyvahedigeldismile

Nişan elbisemide yarın alıyoruz inşallah tamamlanacakopuyorumnanaktan

Alışverişimizde daha dün bitti çok şükür..
Bizden böyle işte...

Gamzem demek 40'ımız çıktı çok şüküropuyorumnanaktan
Ne çabuk büyüdü yaamafoldumben
Daha göremedenmafoldumben
Bizde seni çok özledik tatlım:asigim:

Rediciim çok sevindim işi bırakıyor olmana gerçekten:dance:
Galiba seninlekelenme doğuma kadar devam edecek..
Olur mu olur:roflol:
Gamzenin bulantılarına geçer dedik ama doğurana kadar geçmedi:roflol::roflol:
Sağlıklı olsunlarda napalım doğuma kadar yüreğimiz ağzımızda geçecek zaman:roflol:

Back
X