Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hello cınımmm
Şükür gelebildin, nerdesin yaa
Sen hello leydiz deyince aklıma bu şarkı geldi hemen bye bye love çok severimm

Hımm gelin istiyorsun demek, resimler harddiskte alayımda koyayım o zaman

Gelinliği diktirmek en mantıklısı, eminim ki çokk güzel olacaktır inş..
Yaa biliyo musun ben gelinliğin altına çamaşır aldırmadım ya, hiç uyaran da olmadı, jartiyerde giyemedimmmmmmm :dilcikar:

Nikah olmasına çoookkk sevindim, ben çalgılı düğünleri pek sevmemde

Kiracılar ne zaman çıkacakki? Çok iş var mı? Hem olsa bile çabuk yapılır para olduktan sonra aklinialirimsmile

Ya hakkaten bende çok merak ediyorum Berini...

Maşallah sübhanallah maşallah sübhanallah..Allahııımmm bu ne tatlı birşey olmuşşş.
Hem sarı şeker olmuş hem boncuk olmuuşşşşopuyorumnanaktan
Ayyy maşallah sübhanallah, gittikçe güzelleşiyor yaaaa:asigim:
Allah bağışlasın sizlere, Allah nazarlardan saklasın yavrum benimm..Ne kadar güzel bir bebek:gitme:
Nikahıma gelsin damatlık giysinaklinialirimsmile
Tamam nikahıma gelsin damatlık giymesede olur:umursamaz:
Tamam anasıda gelsin nasıl gelirlerse gelsinler:dance:

Gelin kızımızda pek hoşmuş efem..Bir boydan foto olaydı ne iyi olurdukaydirigubbakcemile3
Gelinlik göreceğiz galiba şurdakaydirigubbakcemile3

Ama nikahları her nerde kıyıldı ise harika olmuş.
Bu arada açık olsaydım mutlaka klasik kocaman bir topuz yaptırırdım bayanssulusmile
Vee Ensar halasına hiç benzemiyorbilmiyorumkismile
Anası vede dayılarına benziyorzemuszemus

Nassıı yani çileem sen şimdi gelinliğin altına ne giydinohaoldumsmile
Jartiyersiz gelin olur mu ayolohaoldumsmile
Jartiyersiz çıkmam abi:roflol: Beyaz dantelli çorabımıda takarım jartiyeree :dance:

Kiracıların ne zaman çıkacağı maalesefki hiç belli değil gamzem.
Yani böyle giderse çıkamayacaklar galiba.
İçindekiler öğrenci. Ve hiç bir yerde ev bulamıyorlar. Kimse ev vermiyor bunlar öğrenci diye. Aylardır bekliyoruz ev bulup çıkmalarını. HAyırlısı olsun ne diyelim.
Evin tadilatı var tabi olmaz olurmu..Kapılar yerler, banyo tuvalet yeniden yapılacak.
E bunun içinde zaman lazım..E kaldı 3,5 aydan az..Ne diyelim hayırlısı...

Bizde çalgı çengi yoktur. Malum nedenlerden dolayı:teytey:
Nikah en iyisi en sadesi zaten.

Ya ben bişe sorcam sana ama çekiniyorum.
Abine kız istediniz dimi?
Ben feyste fotoğraflarını gördüm abinin, sevgilisiyle, galiba oğlu var öyle mi??
Ya karışmak istemiyorumda merak ettimbilmiyorumkismile

Şarkıyı ilk defa dinledim ama çok hoş. Böyle eski parçaları bende çok severim babam sayesindeguclubacismile

Sağol Elif teyzesi oğlum tam ballı kaymak oldu, maşaallah barekallah..
Rabbim sana da versin böyle güzeller güzeli bir evlat.. Tüm arkadaşlarıma da..

:roflol::roflol::roflol:
Babasını kandırırsak, hem anası gelir, hem babası, hemidee damatlıkta giyeriz bayanssulusmile du bakalım.. inş..

Evet Ankara Göksu Park ta bir restaurantta oldu düğün. Gerçekten harika bir yerdi.. Ama Ensar o günlerde hasta olduğu için hiçbirşeyin tadına varamadım, gözüm pek bişi görmedi..
Bu arada sana katılıyorum topuz konusundaa.. Ayrıca benim açıkkende düğünüm oldu Ankara da, orda klasik topuz yaptırmıştım, çok güzel olmuştu.

Hımmmmmmmmm evet oğlum bana ve de dayılarına benziyorrr diymii :dilcikar: Bu konu niye böyle devlet meselesi oldu yaa kaydirigubbakcemile3

Yaaaaaaa bende bilmiyoruuuuuummmmmm ohaoldumsmile neden giymedim, neden almadılarrrrrrrr :sinifsinif: jartiyersiz ve de dantelli çorapsız gelin oldum işte senağlama senağlama senağlama

Ev konusu gerçekten hayırlısı canım.. Zorla çıkartacak değilsiniz ya öğrencileri, Allah yazmıştır onlara da bir yer, zamanı gelince taşınırlar. İnşaallah kısa sürede o zaman gelir hayırlısıyla.. Sıkışmadan rahatça yaparsınız ..
Ohh ne güzel ev derdiniz hiç olmayacak, çok seviniyorum senin için.
Benim bu 3. evim ve kiraya çıkıyoruz malesef.. Artık 4. son olur inş. hayırlısıyla..

Kız ne çokk güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emiiiiiii :roflol: :roflol: ne oğlu ya :roflol: nerden çıkardın.. O çocuk kızın yeğeni :roflol: :roflol:
Daha istemedik, kurbandan sonra galiba :roflol: :roflol: Allah ım koptum :roflol:

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar arkadaşlarım opuyorumnanaktan
Ensar ı uyuttum çingene salıncağında :)) Dışardan çok ses geliyor diye camı da kapattım, buharlaşacam şimdi yaa.... Pervane var Allahtan ama o da kesmiyor.. Allah hayra çıkarsınnn...

Bu arada Berin hala yok bilmiyorumkismile

amanın kımler tesrıf etmış topiğimize.çilekcım kocaman olmus bu tosuncuk.cokta yakısıklı mssallah kuzuma.
evet gelınınız hosmus allah mesut etsın utandırmasın insallah.
nehırırm bende jartıyer gıymeyenlerdenım aklım nerdeyse nenden almadıysam söz kocamla bırdaha evlenırsem gıyecem :)
ayrıca berınımden hala haber yokkk telı yokmu kımsede arayan yokmu kızlar?

Dicemki evleneli çok oldu ikinizinde ama ablam 7 senelik evli o bile giydi jartiyer.
Yani ne bilim ben ölüyorum giymek için.
ki ben sözümdede nişanımdada giydim zaten, birinde ten tengini birinde siyahını düğündede beyazını giyeceğim inşallahzemuszemus

kız gülme öldürürürüüüüüüüm seniiiiiiiii:roflol::roflol:
Nerden girdiysem gördüm işte:roflol:
Ne bilim her fotoda var, abin o benim manevi oğlum diyor, kız yazılarında o benim aşkım küçük aşkım falan filan.
Yani kızın evinde yaşıyormuş gibi geldi bana bilemiyorum:1closedeyes:

Sen gül bi tarafınla şimdi bana:kızgın:
Haydi o vakit hayırlısı olsun inşallah..

Senin açık düğünün mü oldu??
Niyeki???? Erkeklerle karışık mı nassı yani??

Gelinlikte güzel hoş olmuş..ama seninde anladığın gibi tarzım değilbilmiyorumkismile
Ben daha sade daha az kabarık falan filan..
Bi halta benzerse gelinliğim tebibilmiyorumkismile

Bu arada jartiyer jartiyer diye kuduruyorum ama çamaşırı aldık jartiyer daha bulamadım..koskoca istanbulda hemde..
Yani beyaz siyah bordo kırmızı var ama ekru yani krem yok..
Gelinliğim o renk olacak inşallah, çamaşırlarımıda öyle beğendim, tabi şimdi ekru jartiyer bul bulabilirsen..Tabi çorapta beyaz olmayacak ama vanilya rengi jartiyersiz çorap varmış..Alacağım inşallah...
Benim için anlaşıldığı gibi vatan millet meselesi bu:roflol::roflol:
İç çamaşırı çok önemlidir:1closedeyes:
Aldığım 30-40 atlet yığınla sütyen takım fantazi gecelikler ve kilotlar bunu ispatlar durumda:roflol:

Sağolasın alhanım, Allah razı olsun, büyüdü kocaman oldu hamdolsun.

Gülerim tabii :roflol: :roflol: komikti kabul et lülülülülülü
Ama 2. tesbit doğru aferin, çocuk ablasının oğlu, ablası çalışıyor onlarda kalıyor..

Canım daha önce söylemedim miki ben?? Ben nikahlandığım gün kapandım, babama süpriz yaptım :), öncesinde açıktım, nikahtan 15 gün önce Ankara da düğün gibi bişi oldu bahçelerinde, orada açıktım doğal olarak.. Kısmet olursa gösteririm resimlerimi.

Tahmin edebiliyorum tarzını, güzel olacak merak etme, sen taşıyacak olana bak, maşaallah bayanssulusmile

Görümcemin de krem rengiydi jartiyeri, bulmakta hiç zorlanmadılar. Hayret nasıl bulamadınız, halbuki krem daha çok gidiyor artık..
Bu arada tebrik ederim seni, çocuk olana kadar giyebildiğini giy, bende çok almıştım çeyizime o takımgillerden :delphin:

Sağolasın alhanım, Allah razı olsun, büyüdü kocaman oldu hamdolsun.

Gülerim tabii :roflol: :roflol: komikti kabul et lülülülülülü
Ama 2. tesbit doğru aferin, çocuk ablasının oğlu, ablası çalışıyor onlarda kalıyor..

Canım daha önce söylemedim miki ben?? Ben nikahlandığım gün kapandım, babama süpriz yaptım :), öncesinde açıktım, nikahtan 15 gün önce Ankara da düğün gibi bişi oldu bahçelerinde, orada açıktım doğal olarak.. Kısmet olursa gösteririm resimlerimi.

Tahmin edebiliyorum tarzını, güzel olacak merak etme, sen taşıyacak olana bak, maşaallah bayanssulusmile

Görümcemin de krem rengiydi jartiyeri, bulmakta hiç zorlanmadılar. Hayret nasıl bulamadınız, halbuki krem daha çok gidiyor artık..
Bu arada tebrik ederim seni, çocuk olana kadar giyebildiğini giy, bende çok almıştım çeyizime o takımgillerden :delphin:

Bizde çoc
uk hemen olmuyo zaten rahatım:roflol:

Hııııı deme
k kız bakıyor çoocuğa..Bak en azından bi yerini doğru anlamışım yani ne işim varsa merak ettim işte .Halbuki hiç karışılacak şey mi?
Çoc
u olsa ne olur.
Ahhh
karı milletiyiz işte:roflol::roflol::roflol:

Deme
k buldular hemennn, izmitte hiç dolaşmadım daha buralara bakmam lazım inşallah bulurum. Bencede krem daha çok tercih ediliyor artık.

O nasıl bi sürpriz
kızzzzemuszemus
Yani gelinliğinin baş örtülü olacağını
kimse bilmiyor muydu??
Ayy ço
k ilginç yaa.
Yani genelde düğünden sonra örtünülürya sen o gün örttün yani maşallah ar
kadaşımaopuyorumnanaktan
Evet ölede resim isterim
bilmiyorumkismile

Allahım gülsemmi bilemedim ama gülücem müsadenle :roflol: töbe estağfirullahhhh :roflol:

Çocuğa o bakmıyor annesi bakıyor :roflol:

Evet kimse bilmiyordu gibi bişey, salona girdiğimde toplu bir aaaaaaaa sesi yükseldi önce :)) sonra da teyzelerim duygulanıp ağladılar çaktırmadan :))
İlginç bir süpriz oldu, babam çok istiyordu ama ben evlenene kadar okuduğum için kapanmamıştım. Onu giderken mutlu etmek istedim işte..

İyigeceler arkadaşlar..

Gene resim kaçırmışım poffff...

Sususzlukla baş ağrısı ve mide bulantısyla savaş veriyorum ben:))

Siz neler yapıyonuz bakam...

Oğlu annesi teyzesi kim bakıyor,nerde kalıyor derken baya karışmış olay yahuu:DD

Hayırlı uğurlu olsun inşallah,hep mutlu olsunlar,huzurlu olsunlar,sağlıklı olsunlar...

Gamzem maşallah keyfin yerinde kuzum,aman böle devam etsin hep..

İyi geceler..

ıyı geceler kızlar nasılsınz bakalım?
nevınım gecmıs olsun cnm yaaa ramazandamı oldun böyle?ınsallah gecer guzelım.
bizde elıf simayla savaş verıyoruz evde.yapmadıgı yaramazlık yok heryerı kurcalıyor dolap cekmece banyo balkon buldugu her fırsatı degerlendırıyor zilli.
cok öpüyoruz sızı

Günaydın, hayırlı cumalar mirmirmirmir

Nevinim akşam seni düşünüyordum bende.. Eğer bugün de gelmiş olmasaydın arayacaktım, merak ettim. Gerçi az çok tahmin ediyorum geçen yıldan, Ramazanda baş ağrıların çok olur pek gelemezdin buraya.
Allah sabrını versin canım.

Sağol tatlım, eski günlerdeki gibi sizlerle sohbet etmek keyiflendirdi beni olumunekankayizsmile

Alhanım Allah kolaylık versin, ben bu yaramazın o hallerini düşünemiyorum, şimdiden kök söktürüyor, çok hareketli maşaallah.

slm kızlar ben geldım
benım ıcın dua eden arkadaslaedan Allah razı olsun
benım ısler karısık Allahtan hayırlısını dılıyorum

benım ufaklıkta yurumeye basladı sayılır her gun kafasını bıryerlere carpıyor dur durak dınlemıyo heryerı karıstırıyor cekmecelerı boşaltıp duruyor
bıde her buldugunu koltugun arkasına atıp düttü diyor vermessen cıgırmaya baslıyor
verınce tekrar atıyor yıne verecen yoksa yıne cıgırıyor
cok ısım var bu veletle cooookkk
alhanım allah sanada kolaylık versın
buyuyunce dertlerde buyuyor yumurcaklarla

bızde artık net yok söylemıştim saanırım
pcde oyun oynamaktan ali ye bakamıyodum sözde ilgi vermıyormuşum bırılerinin dedığine göre

hadi ben cıkıyorum hepinizi öpüyorum byyyyyyyyyyyyy
Allaha emanet olun

Ben karıştırdım ortalığı çocuk kimin nerde yaşıyo falan filan:roflol::roflol:

Berincim hoşgeldin ama söylemiyorsun hala neler olduğunu

Eşinle mi ilgili, kayınvalidenle mi ilgili hayırdır yaa

Alhanım onun o mavi gözlerinden belli zaten fıldır fıldır yerinde duramadığı :)))

Maşallah sübanallah..Sağlıklı olsunlarda..

Bu arada sevgili arkadaşlarım, ablalarım nikah tarihimiz 4 Aralık oldu vede kesinleşti.

Salonu tuttuk çok şükür.
27 kasım diyorduk ama bayramdan tam 1 hafta sonraya geliyor. Bu durumda çeyiz serme bayramdan 1 gün sonra olmuş olacaktı.
E kurban bayramı telaşesi et şu bu derken zor olur diye düşündük ve 1 hafta erteledik.
Oda 4 Aralık oldu..Hayırlı olur inşallah..

Beyaz eşyalarımızıda aldık
:sm_cool:
Ayy baya hazırlığa başladık biz yaaaa:sm_cool:

Evet hanımlar hepiniz ayrı ayrı davetlisiniz

4 Aralık Cumartesi saat: 19.00 - 23.00 arası
Alikahya Sabancı Nikah Salonu ayyy adı böylede olmayabilir hatırlayamadım şimdi:roflol:

Redi nerelerdeeee yaaaaaa????

Gamzem okudun değilmi???

redy burda tatlım.
tam artık bugün yazıyım diye girdim baktım canım arkadaşım beni somuş.

redynin facede mahjong oynamaktan başka hiçbişey yaptığı yok.çok sıkılıyo evde.evde durmak hiç güzel değilmiş bunu öğrendi.çalışmaktan hep şikayet ederdi ama eğer tekrar işe başlarsa zamanın birinde,bi daha hiiiç şikayetlenmiycek.evde oturmaktan bin kat güzelmiş meğer çalışmak...

biz artık 30. haftaya girdik çok şükür.herhangi bir sıkıntımız yok.herşey yolunda elhamdülillah.ufaktan bazı alışverişlerini yaptık bebiklerin.isimleri hala belli değil.yalnız emir talha ve eren kayra olma ihtimali çok yüksek.son anda fikir değiştirmezsek bunlar olur sanırım..

sadece doğumun hangi hastanede olacağına karar veremedik.kendi doktorumuz olsun istiyoruz ama oranın fiyatları da çok tuzlu geliyo.henüz belli değil yani.araştırma aşamasındayız.

nehircim resim istemişsin.henüz bende resim yok.olunca koyarım.
elticiimin gelinliği de ekru renkteydi.çok şık bir gelinliği vardı.jartiyer o da giymedi sanırım.yani yazın hem jartiyer hem gelinlik zor erçekten.o önden sen şanslısın.kış gelini olcaksın.ayrıca gelinlikçiler bazı gelinlikler için jartiyersiz giyilmesini tercih ediyolar.gelinligin kumaşına işlemesine ve modeline göre değişiyo.

nikah tarihiniz hayırlı olsun.çalgılı çengili olmaması daha güzel olmuş bence.ben de pek hoşlanmıyorum aslında o tarz düğünlerden.sade olmasından yanayım.

havalar önümüzdeki hafta serinliycekmiş bende buna seviniyorum :))

berinli dün çok az msn de konuşma fırsatımız oldu.sorunun tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum ama eşiyle ilgiliymiş sanırım.çocuk olduktan sonra değişiklikler olmuş biraz beyfendide.
dua edelim de inşallah en kısa zamanda problem neyse aralarında çözüme kavuştururlar..

Nehirim neyi okudum mu bilmiyorumkismile

Düğün tarihinin ertelenmesi gayet mantıklı olmuş canım, hayırlı olsun.
Beyaz eşyaları hangi marka aldınız, ankastre mi?

Radycim isimler çok hoşuma gitti, ama iki isim kullanımı çok zor oluyor, muhtemelen herkes 1. ismi kullanacak. Hayırlısı olsun.

Berincim hoşgeldin. Neyse sıkıntın biran önce feraha ulaşırsın inş.
Çocuk olduktan sonra erkeklerde değişme oluyor ister istemez, eski günlerdeki gibi olamıyor hiçbirşey.. Devamlı ilgi odağı çocuk oluyor, eşler birbirine ayıracak pek vakit bulamıyor, bulsa da zaten yorgun oldukları için dinlenmeyi tercih ediyorlar çocuk uyudukça.. Böyle işte.. Anne de baba da olmak zor.. Ama anne olmak en zor..

sağol gamzecim
biz de öyle düşündük zaten.emir le eren i kullanırız diye.ama yine de iki isim olsun istiyoruz.

herkes senin gibi diyo.merak ediyorum bakalım bizim beyfendide ne gibi değişiklikler olcak :sm_confused:

Back
X