Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:60::60::60:

Aynennnn...

Veririm zopayı görürsün heeee...:66:

Accıık yidim geldim..Çok yemiyimki akşama acıkıyım yahuuu...
:60:

Nehirim gelecek dimii :69:

Bende çamaşır astım, yemeğin soğanını-salçasını kavurdum, bulaşık mak. çalıştırdııımmm :15:
Şimdi de anama gidiyorum, bekliyor beni. Komşumuz doğum yaptı da, ona geçmiş olsuna gidicez.

Akşama yine gelirim burda olursanız görüşürüz
Müsadeni istiyorum nevinim :26:

:60:

Nehirim gelecek dimii :69:

Bende çamaşır astım, yemeğin soğanını-salçasını kavurdum, bulaşık mak. çalıştırdııımmm :15:
Şimdi de anama gidiyorum, bekliyor beni. Komşumuz doğum yaptı da, ona geçmiş olsuna gidicez.

Akşama yine gelirim burda olursanız görüşürüz
Müsadeni istiyorum nevinim :26:

Evet canım nehircim gelcek,evlendide yemeklere geliyor hatun..Elhamdülillah..

Müsade senin canım,nedemek..Bende anama yardım edem az biraz bariii...Zahmet olcek ama:1:
Komşunuzda gülegüle büyütsün bebeğini
hayırlı evlat olsun inşallah...

Biara uğramaya çalışırım canım,denk geliriz inşallah..

Görüşmek üzre tatlım,öptüm kocaman..

Evet canım nehircim gelcek,evlendide yemeklere geliyor hatun..Elhamdülillah..

Müsade senin canım,nedemek..Bende anama yardım edem az biraz bariii...Zahmet olcek ama:1:
Komşunuzda gülegüle büyütsün bebeğini
hayırlı evlat olsun inşallah...

Biara uğramaya çalışırım canım,denk geliriz inşallah..

Görüşmek üzre tatlım,öptüm kocaman..
Tamam canım, kolay gelsin size de, nehirime de çookkk selamlar.. :54:
Amin sağolasın.
Öpüyorum çok :54:

selam gaak ahalisiii:16:bir saattir siteye girmeye uğraşıyorum şu anda arkadaşımdayım oğlu pc yi halletmiş o kadar ağır ki anlatamam sürekli takılıyor hesapta yoktu bu misafirlik eşim geç gelecekmiş arkadaşta çağırınce git dedi ordan girerim nasılsa diye yazmadan çıktım ama inanın saatlerdir pcle boğuşuyorum okuyamadımda kim var kim yok umarım yazdığım gider ondan bile emin değilimm neyse sizi sattım zannetmeyin inanın ben de bilmiyordum inşallah bir dahaki sefere bir mani olmaz da bende sohbetinizde bulunurum şimdilik şu işkenceye bir son vereyim yazmak bile çokkk zor çünküü hepinizi öpüyoruz canlarımmm:54:

baya bol katılımlı bi sohbet olmuş maaşallah :))

bi ben eksikmişim desenize.neyse artık bu seferlik böyle oldu.

bizde gittik geldik doktorcuğumuza.
dediğimiz gibi ameliyat olcak minik.ama şu anda hasta olduğu için iyileşmesini bekliycez.iğneleri bitsin.balgamı öksürüğü geçsin.çocuk doktoru görcek.ameliyat olmasına mani yok derse bir an evvel olcak.beklememek gerekiyomuş.beklenmesi durumunda tehlikeli oluyomuş bu fıtıklar.sanırım bi 15-20 günü bulur yine.

nevinim ben çok şaşırmadım.çocuklarda çok sık rastlandığını biliyorum.sadece çok üzüldüm.keşke olmasaydı.ama allah beterinden korusun tabi bunda bişey yok.nice çaresiz hastalıklar var diymi.bu ameliyat basit dedi dr.bikaç güne kadar iyileşiyolarmış.sadece bizi korkutan anestezi vermektir dedi.artık dua edicez onda da sorun çıkmıycak inş.

demek nehirimin işlem tamam ha.eğer anladığım şeyse tabi :))
iyi bari sevindim kazasız belasız atlattı şükür :23:

ne çabuk gezmelere başlamış yahu.otursun evinde azıcık bakiim.daha haftası dolmadı. :20:
ne diyolardı yaa gezenti miydi neydi hah işte ondan :))

selam gaak ahalisiii:16:bir saattir siteye girmeye uğraşıyorum şu anda arkadaşımdayım oğlu pc yi halletmiş o kadar ağır ki anlatamam sürekli takılıyor hesapta yoktu bu misafirlik eşim geç gelecekmiş arkadaşta çağırınce git dedi ordan girerim nasılsa diye yazmadan çıktım ama inanın saatlerdir pcle boğuşuyorum okuyamadımda kim var kim yok umarım yazdığım gider ondan bile emin değilimm neyse sizi sattım zannetmeyin inanın ben de bilmiyordum inşallah bir dahaki sefere bir mani olmaz da bende sohbetinizde bulunurum şimdilik şu işkenceye bir son vereyim yazmak bile çokkk zor çünküü hepinizi öpüyoruz canlarımmm:54:
Ben de seni öpüyorum arkadaşım, bir dahaki buluşmaya inşaallah

Gamzem bırak mesaj yazmayı ben giremedim dün akşam ve gece hiç..Kadınlar kulubu bekleniyor diyor açmıyor..Neyse..

radym,beklenilen bi sonuç oldu..Evet bencede ameliyattan ziyade anestezi daha ürkütücü..Ama ameliyat olması gerekiyorsa da olacak işte,napçan...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla atlatmak nasip etsin canım,kolay değil..Minicik daha,sen dokunmaya kıyamazken...
Ama dediğin gibi Rabbim beterinden saklasın,bugünümüzü aratmasın...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek..

aslında benimki şaşırmak değilde,neden oluyor onu bilmiyorum.benim babamda hep masa başı işlerde çalıştı ama çift taraflı fıtık oldu...Kuzenimin oğlu 3 yaşındayken oldu.Anne acıyo anne acıyo diye gelmiş annesine..Nebiliyim yani,el kadar şeylerde neden oluyor bilmiyorum...vardır bi hayır diyelim.Çok şükürki farkedilen bişey,tedavisi olan bişey..

Geçecek bugünlerde canım,içini ferah tut,söylemeye gerek yok ama bol bol oku canım.Ameliyata girerken arkasından oku,Allahın izniyle bunuda atlatacaksınız..

Buarada evet anladığın şey Radym,işlem tamam:60:Birazcık gül hadi olurmu canım...

Myhopeçum,işler bazen planladığımız gibi gitmiyor malesef...arkadaşından girecekmişsin ya,kısmet değilmiş işte.Olsun,başka zaman görüşür muhabbet ederiz inşallah canım..Öptüm kocaman..

Ya sistemi devamlı değiştiriyorlar, hiç beğenmedim, mesaj yazma panelini kaldırmışlar alttan :41:

Akşam bir sürü bişiler yazmıştım radye.. neyse..

Radyim Allah rast getirsin doktorunuzu, nevinime harfiyen katılıyorum.

Kafam kazan gibi Ensar gece 2 de uyandı 4 buçuğa kadar oyun oynadık :47:
Sabahta erken kalktı, tam uyuttuk, bu sefer verem savaşa gidilmesi lazımdı, pazartesi gideyim dedim, ertelenemiyormuş.. Neyse yine uyandı... Çıldırdı sonra uykusu şaştı uyutamadık bi türlü, şimdi uyudu sonunda ..
Ben de biraz yatam da kafamı toplayam, sonra da bebe mevlüdüne gidicem inş.

Haydin görüşürüz..

Dün akşam bakım varmış sitede..

Evet bende pek beyenmedim ama alışırız zamanla...

Uykusuzluk zor zanaat...Allah kolaylıklar versin...

Hiçte evde durmuyon hee,geziyon maşallah:51:

Hadi gözün aydın kulağın bursa diye bayat bi espri yapayım:30:Ama çok geçe kalmışın gamzem yaa...Doktor kontrolüne gittimiydin hiç...

selam radym,nasılsın?

Zaten hem bilgisayarım yavaş hem internetim yavaş..Bide konuya cevap vere tıklayıp bi saat bekliyom:63:

gamzemm sen yine erken olmuşsun bende hala tık yokkkkkkk:1:
radymm biliyorsun oğluşta anestezi aldıı ama çok şükür bir aksilik olmadı senin meleğinde hayırlısıyla atlatacak canımm iyileşecek Allahın izniyle inşallahh keşke bunlar yaşanmasa ama olmuyor iştee Allah dermansız dert vermesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhh:nazar:
nevinim bayağı geç döndük arkadaşımdan nasılsa akşama kadar ordayım rahat girerim hesabı yaptım ben ama tıklıyorum içeri giriyorum aradan geçiyo 5 10 dakka ancak açılıyo bir oğluş bir pc yaptım anlayacağın sanırım oğlunun girdiği bir oyundan virüs kapmış üşütmüş pc:37:klavye de yeğenlerden nasibini almış zor basıyo hatta bazısı hiç basmıyoo 12 ve 2 yaşında iki oğlu vardı ee benimkide halletmişti klavyeyi bu ikinci hatta mausu bile çiftledik doğaldırrr:52:nehirime çokkk selammm:54:

Dün akşam bakım varmış sitede..

Evet bende pek beyenmedim ama alışırız zamanla...

Uykusuzluk zor zanaat...Allah kolaylıklar versin...

Hiçte evde durmuyon hee,geziyon maşallah:51:

Hadi gözün aydın kulağın bursa diye bayat bi espri yapayım:30:Ama çok geçe kalmışın gamzem yaa...Doktor kontrolüne gittimiydin hiç...
Sağol canım, ilk zamanlar çok zorlanıyordum ama alışıyor insan, netcen :97:

Ya evet bu hafta öyle denk geldi, bayadır evdeyim aslında, ama son günlerimiz, artık zor bu havada çocukla çıkmak.

Hayır nevinim gitmedim, çevremdeki hatunlar normal bekle az daha dediydi; geldi şükür.
gamzemm sen yine erken olmuşsun bende hala tık yokkkkkkk:1:
radymm biliyorsun oğluşta anestezi aldıı ama çok şükür bir aksilik olmadı senin meleğinde hayırlısıyla atlatacak canımm iyileşecek Allahın izniyle inşallahh keşke bunlar yaşanmasa ama olmuyor iştee Allah dermansız dert vermesin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhh:nazar:
nevinim bayağı geç döndük arkadaşımdan nasılsa akşama kadar ordayım rahat girerim hesabı yaptım ben ama tıklıyorum içeri giriyorum aradan geçiyo 5 10 dakka ancak açılıyo bir oğluş bir pc yaptım anlayacağın sanırım oğlunun girdiği bir oyundan virüs kapmış üşütmüş pc:37:klavye de yeğenlerden nasibini almış zor basıyo hatta bazısı hiç basmıyoo 12 ve 2 yaşında iki oğlu vardı ee benimkide halletmişti klavyeyi bu ikinci hatta mausu bile çiftledik doğaldırrr:52:nehirime çokkk selammm:54:
Hadi yaa, ama canım doktora gittin mi sennn ?:53:

Biz de Ensara bir klavye edindik, zira bilgisayarımıza bir dadanıyor, alamıyoz elinden

ay birileri uykusuzluk mu dedi
ben çıldırıyorum uykusuzluktan.
şu kolik mi desem gaz mı desem, zıkkım şey uyutmuyo çocuklarımı.
ya ben yenidoğanlar emer uyur,emer uyur diye biliyodum.hiç öyle değilmiş valla.
emer ağlar,altı değişir ağlar,yatar ağlar,kalkar ağlarmış :D
gündüz de uyuyamıyorum.
doğumdan önce geceleri ayaktaydım ama en azından gündüzleri telafi ediyodum.herkes diyodu yat dinlen diye.ah kafam niye dinlememişim ben.

nevinim görmemişim selam verdiğini.ben çıkmışım sen gelmişin heralde.
dediğin gibi geçicek inş. canım.sağol iyi dileklerin için.
zaten biran önce olmasını istiyorum ben.gazdan anamız ağladı.ameliyat çözüm olur inş.
bugün ve dün bütün gün ağladı çocuk yaa.ses mes bişey kalmadı.kurtulsun artık bu çileden yavrucuk..

nehirim de gelsin artık yaçözledik.evinde net var mıydı.uzak kalmıycak bizden di mi?

myhopum teşekkür ederim canım.bu arada ben alperenin neden anestezi aldığını unutmuşum yaw.niye aldıydı ki?

gamzecim sağol canım.öpüyorum

hayırlı pazarlar kızlar..
radymm kıyamam sana ya inşallah bebişlerin bu sıkıntısıda geçecek hayırlıısyla o zaman rahatlarlar cnm benim:16:

Ensar'la ikimiz hastayız yine :2: Off :2:

Bugün Üniv.den arkadaşlarım geldi, pek tadım yoktu ama yine de güzel bi gün geçirdik, hatta Ceyda ile tanışmıştınız bi ara kulubümüze yazmıştı.

Hadi ben kaçıyorum, Ensarı uyutup biraz dinlenmem lazım :26:

Merhabalar, sessiz ve de sakin topikimiz :26:

Nehirim merakla gelişini bekliyorum, seni çok merak ediyorummm :69:

selamın aleyküm arkadaşlarım.
aşure gününüz mübarek olsun.
biz bugün ameliyat tarihini aldık.haftaya çarşamba günü olucak ameliyatını oğlum.kurtulcak inş. ağrısından sıkıntısından.

hemen uyumam lazım çooook yorgunum.hepinizi öpüyorum.

Back
X