ohh be sonunda nehirim :)
geliyom gidiyom nehir geldi mi diye bakıyorum yok anacığım.kocasından bize bi türlü fırsat gelmedi.neyse şükür kavuşturana.
tekrar hayırlı olsun canım yuvan evliliğin.rabbim utandırmasın.ölene kadar ayırmasın.
herşeyin içine sine sine olması çok güzel maaşallah.şanslısın.inşallah hep böyle yolunda gider herşey.
nası alıştın mı,yabancılık çekiyo musun,başka evde ,başka yatakta uyanmaya?en önemlisi annenden ayrı olmaya alıştın mı?
zaman herkes için çok çabuk geçiyo gerçektende.ben artık kovalayamıyorum.akışına bıraktım.
evet teyzesi.biz de bi takım sıkıntılar atlattık.sonunda kurtulduk inş.
diğeri için beklemeyi düşünüyorum 4-5 sene.eğer bi sıkıntı olmazsa tabi.doğduklarından beri süregelen bu tempo beni çoooook yordu.hastanelerde akşam etmek çoook yordu.dinlenmek istiyorum artık.
gerçi bebekken sünnet olmasının avantajlarını yaşıyorum.mesela ilaç sürerken engel olamıyo.ağrıyo diye bağrınıp,çağrınıp naz yapamıyo.büyüyünce çocuklar bunu çok güzel kullanıyolar anneye babaya karşı.
kardeşi olurken eren kayra da giycek elbisesini,çektiricek fotolarını.onun hakkı saklı yani :))
bu arada biz de senin hayırlı haberlerini aldık

tebrik ederiz