Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Yok artık 2 saatte mi azdın mesajı abooooovvvvv:53:
Ay ben o kadar sabırlı değilim şu internet konusunda.
Geçenlerde buraya upusuzun bi mesaj yaamıştım, silindi tabi gönderemedim.
Ancak 2 gün sonra yeniden yazmaya geldim ancak geçti sinirim:60:

Hepinizden Allah razı olsun dualarınız vede iyi dilekleriniz için:16:

Ayy Redim ahh redim..
Ne ağladım annemmm annnemmmmmm diye:14:
Sinanda şaşırdı garibim, daha dün görmedinmi anneni diye:23:
Öyle dedikçe ben hıçkırmaya devam:60:
Bu sebeple gece 12'de anneme gitmeler nerdeyse hergün annemi bi şekilde görmeler:60:
Her annem aklıma gelince başlıyordum ağlamaya..
Hem yanından ayrıldığım için tabi ama asıl sebep Kırşehiregitmesi..
Yani daha alışamadan daha çok yeniyken..
Babam 1,5 senedir kırşehirdeydi ve biz annemle yalnız yaşıyorduk..
Ben annemi bırakıp hiç bir yere gitmiyordum, yalnız kalmaması için..
Yani koskoca kadın kalır tabikide yalnız ama yalnız bırakamıyordum.

Şimdide yalnız kalmasına gönlüm müsaade etmiyor, bizede geldi ablama gidiyo, kuzenim anneme gidiyor öyle idare ediliyor şimdilik..
E babam orda yalnız annem burda olmuyor işte..

Öyle diye diye kendim ikna etmeye çalışıyorum..
İşte annemle babam bir arada kalacak gözümüz arkada kalmayacak diye..
Ama ne çare:14:

Neyse bebeklerimiz iyi elhamdülillah..
Sende iyi olursan çok daha fazla sevineceğim..
Hakikaten kronikleşti sende bu durumlar.
Ama kendinde biliyorsun sebebini işte dinlenememekten kaynaklanıyor..
Tabi biraz çözümsüz bi durum nasıl dinleneceksinki..
Zaten çok zayıflamışsın bu arada..
O yeni kilo verdiğin zamanlardaki gibi görüyorum fotolarda seni..
Hamileyken bayaa kocamandın:60::60: Lohusa psikolojin falan yok dimi böyle dedim diye benle küsmezsin dimi:60:
Hatta lise arkadaşlarınla yemekte hep böyle arkalarda duruyordun:1:
Ama şimdi fıstık gibi olmuşsun çok beğendim seni.
E tabi 2 tane yakışıklı oğlun güzelde anaları olacak elbette:49:

Gamzem hep bi umutla bekledim ama aslında gelemeyeceğinizi biliyordum..
Çocukla gece vaktinde bilmediğiniz bi yere gelmek elbette zor..
Bunu anlayabildiğim için birde yanımda olmayı ne kadar çok istediğinizi bildiğim için bişe diyemiyorum..
Olsun inşallah evime geleceğinize yürekten inanıyorum:64:
Bu arada o iş falan diyorsunuz, tabiki yani benden kaçar mı:66:
Birileri gibi 2 ay beklemedik:60::60:
ayyy redi beni kesin öldürecek feyste arkadaşlık listesinden çıkaracak bu gidişle:60::60::60:

:60: :60:
2 ay diil bi kerem 1 ay taammı :))))))

şimdi kilo olayına barnak basıyım önceliklen :60:
ya o resimlerde arkada olmam tamamen tesadüf valla bak.hem de orda gözüktüğü kadar şişmedim ayol.krem tuniğimn azizliği o.dün oraaki arkadaşlarım geldi bebekleri görmeye.onlarda dediler.hiç ikiz gibi değildin çok iyiydin diyeeeee :19: :63:
şuan sizinle buluştuğum halimden 3 kilo eksiğim. :))
ama gidicek zamanla inş.
kararlıyım.şimdi çok üstüne düşmüyorum emziriyotum diye.ek gıdalara bi geçelimde,o zaman ilgilencem kendimle.

geçer nehirim zamanla bu durumlar üzülme.hem ablan var şanslısın.kimsesiz kimsesiz gurbete gidenler var diymi.
ama sen bu diyene bakma yine de.annemle aramız 7-8 dakka bizim.bende yeni evlendiğimde ayyynı senin gibiydim.her akşam ağlamalar sızlamalar :)))
kardeşmin annemin kokusu geliyo burnuma diyodum da eşim dalga geçiyodu almanyadamıyız diye :))

onların da düzenlerini kurmaları lazım neticede.ayrı ayrı zor tabi.hem kırşehir daha önce de dediğim gibi eşimin memleketi.bende bi kere gittim.fena yerler değil.merkezi güzel.size de gezme bahanesi olur.gidersiniz.annenin torunları olur inş. yakın zamanda.gelir kalır :) di mi.
inş. inş. inş.

nevinim gerçekten yaa.emzir emzir de nası emzirmek lazım.ölüyorum acısından yaa.iki gündür hiç emzirmiyorum.sağıp biberonla veriyorum.çocuklar memeyi unutucak :((
naapıyım yaa dayanılcak gibi değil.şimdiye kadr dişimi sıktım ama olcak gibi değil yani.

he bu arada ben mesajı yazarken,hele de uzun sürecekse,veletlerden dolayı kalkmak zorunda kalıyosam arada,yazdıktan sonra kopyala yapıyorum.silinse de sinir olmuyom,yapıştırıyorum tekrar.ama arada kaçtığı silindiği de oluyo tabi maalesef.

yarenay hoşgeldin.
inşallah planladığınız zamanlarda alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

nehirim inşallah evine gelmeyi gerçekten ben de çok istiyodum.hatta bebekler piyasada yokken eşimle de konuşmuştuk.düğününe gelme ihtimalim yüksekti o zamanlar.düğününe gelemedik ama bakarsın yazın bi izmit çıkartması yaparız.sende bize şöööyle bi maşukiye gezisi felan düzenlersin he.çok güzel olur valla.
inşallah bakalım.biz şubat gibi araba almayı planlıyoruz.eğer olursa gamzeleri de alığ kaçarız belki yazın o taraflara doğru.inş.

faceden çıkartmak mı?
gerek yok ki.zaten kocişinden fırsat bulupta girdiğin yok ki.gördüğümüz yok ki seni bi yerde.

Aryona (:52:ayy ne güldüm yaa) Hüsniye teyzem Kırşehiremi gidiyorr.. :53:
Baştan kocişini ziyarete sandımdı. Ama gerçekten gidiyor yani hee..

Ne diyim bilemedim üzüldüm açıkçası, ikiniz için de büyük boşluk olacak, siz annenizle arkadaş gibisiniz, bağınız çokk kuvvetli.. Hele nehirim sen çok hassassın bu konuda :26:
Ama öte yandan onlar karı-koca, ikisi ayrı şehirlerde ve de yalnız çok zorr, yapacakta başka birşey yok sanırım. Gitmesi en doğrusu.
Hayırlısı olsun bakalım, Allah rast getirsin, kolaylıklar versin..
Size de sabırlar versin, anne-baba özlemi zor :26:

Ensar bin şükür yeni yeni iyileşiyor.. Ben de onunla uğraşıyorum devamlı..
Çok hareketli maşaallah, zor ayak uyduruyorum :27: Sıralıyor, devamlı kanepe kenarında, kanepeden kendini çekip 30 sn. kadar da desteksiz ayakta duruyor, yakında yürücek sanırım :55:

Nehirim çok kaçaksın hakkaten, seni bulabilene aşkolsun :82:

Aşurelerinizi yaptınız mııı??

Son düzenleme:
Anammm kimsecikler gelmemiş yahuu..

Amin pinkim amin...Sanada bebişli yıllar olsun inşallah..

Ben anmadayım,evi topluyoz yada toplamaya çalşııyoz,hala içinde yaşandığı için tam toplanamıyor haliyle,bu hafta burdayım,hafta sonu tamamen toplayıp çıkıcaz inşallah,kamyon ayarlanana kadar annem sülale boyu misafirliğe çıkıcak artık:))

Radym bebikler nasıl,sen nasılsın..

Gamzem sen nasılsın,ensar kuzusu nasıl..

Pinkim sende iyisin inşallah..

Öptüm hepinizi,görüşmek üzere..

nevinim biz iyiyiz şükür.yaramazlık yok.

şimdi nehirin fotolarına baktım.harika olmuş gerçekten.ya ama bööööle boydan ve aydınlık bi fotosu yok mu.ben gelinliği tam görmek istiyom :(

ama görebildiğim kadarıyla çoook beğendim.süper gözüküyo.sinan da çok yakışıklı olmuş.rabbim gülen yüzlerini hiç soldurmasın inş.,

2011 bool bol bebiş getirir inş.
bol bol teyze oluruz inş. :)

Ben gelddiimm..
Bugün canım sıkkın yine nedenseee.. sigara içen smili bulamadım ya :95:
Kayınvaldem geldi pazar günü, torununu sevmeye.. 1 hafta kalacak..
Şimdi çarşıya kadar gitti, ben de Ensar ı uyuttum, biraz dinleneyim diyorum.. Başım ağrıyor biraz..
İşte böyle Nevinim..

Sizden naber.. Elif napıyor.. Annen nasıl?

Gözünaydın gamzem:60::60:

Bebike bakar birazda sende dinlenirsin inşallah bol bol...

Evet bikaç smile eksilmiş sanki diğmi?

hepimiz iyiyiz çok şükür 1 haftadır annemdeyiz ,öyle takılıyoz işte,bi coşuyoz kutu dolduruyoz,bi oturup çekirdek çitliyoz,öle geçiyor günler işte..Buakşam evime gidicem iinşallah,nöbet teslimini elif sinan ikilisine bırakıcaz:))Pazartesi de artık herşeyi tamamen toplucamutfakta kalanları,televizyonu,tv sehpasını falan,sonra annem annesine gidicek,gidene kadar orda kalcak sanırım.Gerçi anamın işi belli olmaz:60:

Elifte iyi şite,habire ev süpürüp duruyor,malum halılar yeni tüy çıkartıp duruyor,süper ev kadını oldu maşallah..Geçen akşam koca tarafında 12 kişi ağırladı tek başına,üstelik yemekleride çok beğenilmiş..Kıvırdı bu işide bee,hey maşallah..:nazar:

Öle işte gamzem be..Günler su gibi akıp geçiyor,ömür gidiyor işte...

Teyzemin gelinide hamileymiş 3.ye.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Ama durumu fena evde kolunda serum yatıyor.Hiçbişey yiyemiyormuş,konuşurken bile öğürüyor,baya kötü durumu yani,serumla besleniyor.Acil şifalar olsun inşallah..

Sağol canım..
Dinlenmek miii?? Ben de öyle düşünüyordum ama olmadı be...
Kayınvaldem pazar günü gitti.

Siz de bugün toparlama yapıyorsunuzdur, Allah kolaylıklar versin.

Nehirim yemek yapmayı bilmiyorum diyordu, ben de inanmıyordum..
Başaracağını biliyordum zaten, maşaallah..
Annecine ve Elifime selamlar..
Öpüyorum yanaklarınızdan.

Biraz temizlik yapam, Ensar uyanmazsa tabiii..
Hayden Allahaısmarladık :82:

günaydıııııın

nasılsınız bakalım arkidişlerim.
benim çooook uykum var :(

bu veletlerin uykuları iyiice azaldı.önce gece uyumayıp gündüz uyuyolardı.şimdi ne gece uyuyolar ne gündüz.ben dayanamıyorum yaa bunlar nası dayanıyo.pooff.....
azıcık gelip bakın da bir iki saat uyuyum nooooooluuuuurrrrr

nasılsın gamzecim.ensar nasıl.
niye dinlenemedin ki kayınvaliden gelince.bıraksaydın ona ensarı,gezip tozup,uyusaydın.
ahh bende de keşke olsaydı sağlıklı bir valide.bazen kendimi çok şanssız hissediyorum bu konuda.ve de bazen bi yalnızlık hissi çöküyo.özellikle çok yorulduğumda.niye kimse yok diyorum yanımda.herkes tek çocuğu iki hatta üç kişi büyütüyo.biz tek başımıza heryere yetişmeye çalışıyoruz.

arada da dayanamayacağım hissine kapılıyorum.sonra çözümler aramaya başlıyorum.hiçbişey bulamıyorum.sonra aynen devam işte.aman neyse bebeklerim sağlıklı olsunlar da naapalım.yapcak bişey yok.

nevin nehir...
orda bir topik var uzakta.o topik sizin topiğiniz.
hatırlatiim dedim. :))

Ayyy Radymm,bende üzülüyorum senin bu haline yaa..Tek başına 2 bebekle,çok çok iyi dayanıyorsun bence maşallah..Rabbim kolaylıklar versin sana sağlık sıhhat güç kuvvet versin..

Geldik geldik tamam sövüp durma:26:

Gamzem kaynanacığın tez gelip tez gitmiş..:52:
Bulduğunuz her fırsatta iş yapıyorsunuz dimi,Yatın uyuyun dicem ama evi boşlamakta olmuyor dimi.İnsana batıyor durduğu yerde..
Bi bakmışınız okula başlamışlar,nasıl geçti bunca vakit diceniz..Allah yardımcınız olsun..

Ben bişey yapmıyorum..Babamdan haber bekliyoz hala.Annem bi orda bi burda vakit geçiriyor işte..Bakalım hayırlısı..Yapacak işimde yok pek,ev temiz ütü yok,yemeğim var..Öle oturuyom işte bende sömek sömek..
Çoluk çocuk olmayınca da böle bi hayat oluyor işte napçan:68:

Ayyy Radymm,bende üzülüyorum senin bu haline yaa..Tek başına 2 bebekle,çok çok iyi dayanıyorsun bence maşallah..Rabbim kolaylıklar versin sana sağlık sıhhat güç kuvvet versin..

Geldik geldik tamam sövüp durma:26:

Gamzem kaynanacığın tez gelip tez gitmiş..:52:
Bulduğunuz her fırsatta iş yapıyorsunuz dimi,Yatın uyuyun dicem ama evi boşlamakta olmuyor dimi.İnsana batıyor durduğu yerde..
Bi bakmışınız okula başlamışlar,nasıl geçti bunca vakit diceniz..Allah yardımcınız olsun..

Ben bişey yapmıyorum..Babamdan haber bekliyoz hala.Annem bi orda bi burda vakit geçiriyor işte..Bakalım hayırlısı..Yapacak işimde yok pek,ev temiz ütü yok,yemeğim var..Öle oturuyom işte bende sömek sömek..
Çoluk çocuk olmayınca da böle bi hayat oluyor işte napçan:68:

canım nevinim amin amiinnn

valla ben ev işi kısmıyla pek ilgilenemiyorum maalesef.evim rezil gibi oldu.günlük 3-4 saatliik uyku olunca hiiiç gücümde kalmadı.dökülüyorum.halsizim.bi bulaşığı zor makinaya koyuyorum ya da yıkıyorum.annem gelipte yaparsa ev temizleniyo.yoksa kalıyo.açıkçası pe te umursamıyorum yaa of banane.rahatsız oluyyorum pislikten tabi ama kendimi de hiiiç sıkıştıramam temizliycem diye.o da kusur kalsın.ben şu çocuklara bakabildimmi yeter.benden iyi kimse yok.

sömek sömek bende çok oturdum nevinim biliyosun işte. ama şimdi nasıl biliyomusun.ben hiiiiç bişey yaşamamışım. o tedavileri ben olmamışım,sıkıntıları geçirmemişim.sanki evlenmişim ve hemen çocuğum olmuş.hemde kendi kendine olmuş :))))
diğer kısımlar bi rüyaydı.gördüm ve uyandım.hatta onlar yokken zamanımı nası geçirdiğimi,neler yaptığımı bile hatırlamıyorum.hayatımın o kısımları yaşanmamış gibi..senin de öyle olur merak etme inş.
özlemle hatırlarsın bugünleri.dinlenebilmeyi sömek sömek oturabilmeyi özlersin benim gibi :))

var mı bir düşünce,bi icraat, geleceğe dair plan felan?olsa fena olmaz artık aslında yaa.epey ara verdik di mi.sen daha iyi bilirsin tabi de.

bu arada elimde bir sürü puregon kaldı yaa.bunları naapıcamı bilmiyorum.benim tedavide 2,5 kutu kullandık biz puregon 300.şimdi elimde 5 kutu var.lazım olan olursa aklınızda bulunsun.para mara istemem veririm.

nehirimize selam söyle.o da gelsin arada.hayat kocasından ibaret değil yani.burda arkadaşları da var ilgi alaka bekliyen.bak ben ayağımda çocuğu sallıyom.arada elimle diğerinin beşiğini sallıyom.aynı anda da size yazıyom :) haha.

annen daha gitmedi demek.keşke baban evi bulunca toplasaydınız eşyaları.kadıncağız da sıkılır böyle göçebe gibi orda burda.kırşehirin merkezinde mi oturcaklar.biz iki sene önce gitmiştik eşimle.merkezi güzeldi.eşimin memleketi demiştim ya.dayısı oturuyo orda.ziyarete gitmiştik onu.annen de çabuk alışır inş. oralara.

berin de uğramaz oldu.iyidir inş.

slm kızlar hayırlı haftasonları radym cnm kolaylıklar versin ALLAHIM sana zor işin ama dünyanın en zevkliside aynı zamanda:12::12:büyücekler onlar o zaman dahada zor olucak tabii sende pratikleşiceksin:22: öpüyorum hepinizi

İyigeceler herkeslere..

Ayşem dediklerine %10000 katılıyorum.Eminim bebeikler gelince onlardan önceki geçmiş tamamen siliniyordur.Onları yaşayan biz değilmişiz gibi oluyordur,eminim..Ve öylede olmalı zaten..

Biz şuan dinleniyoruz canıom ya,,enteresan karışımlar yiyip enteresan sular içiyoruz:60::60:
Anne,teyzem,yengem üçlüsü birşeyler karıştırıp karıştırıp veriyorlar işte,bizde yiyip içiyoruz,şifa olsun inşallah,neyin sebep olacağı belli olmaz nede olsa:))

Tüp bebek için zamana ihtiyacımız var biraz daha..Ben başlayana kadar ilaçlar hala elinde olursa ben alırım ayşem ama benim için saklama tabi.Belki aynı ilaç kullanılmaz..Tüp bebek bölümüne gir,orda bulursun bişeyler bence..Hiç birşey bulamazsan başlık aç elimde ilaç var diye..Belki gerçekten lazım olan birileri çıkar..

Evvvveet geleli günün anlam ve önemine..

Ayşem orda ev hazır..Lojmanda oturcaklar zaten..Bizim kamyon işi biraz arap saçına dönmüştü..
Fabrikadan istanbula mal getiren tır,dönerken eşyaları alacaktı.Ondan haber bekledik ama olmadı işte..Onu bekliyorduk şimdiye kadar..Olmayınca nakliye şirketlerine başvurduk,busabah kırşehirden kamyon geldi,eşyaları aldı gitti..Çok şükür..
Bizde yarın annemle 13.30 otobüsüyle gidiciz inşallah..Nezaman döneriz tam bilmiyorum,işleri toparlamamıza bağlı..En geç bu cuma değil bidahaki cmaya dönneriz heralde..Hayırlısı..

Yaa sanırım merkezde değil,fabrikaya yakın biyerde ama 5 dakkada bir otobüs varmı ve sanırım çokta uzak değil..Bakalım gidince görücez işte..
7 saat nasıl geçecek onu düşünüyorum ben.Geçen sene ankaraya giderken afakanlar basıyordu bana ama otobüsle farklı olur belki..Araba tutmasın diye ilaçta içicem zaten,uyurum heralde onun etkisiyle..

Haydi bize hayırlı yolculuklar,sizlere hayırlı günler geceler..
Hepinize öpücükler,kuzularıma da kocaman öpücükler..Büyüdüler artık,öpebiliriz demi?:emir_bebek:

heyyyyyttttttttt slm hatunlar ben geldim sonunda.
cok şükür bugun ınternetımızbaglandı.sagolsun kocacım spriz yapmış gecmısten haberım yok umarım hepiciniz iyisinizdir.sizleri cok özledim beeeen .
neyse gec oldu bundan sonra görüşürüz canlarım herkese iyi geceler.

İyigeceler herkeslere..

Ayşem dediklerine %10000 katılıyorum.Eminim bebeikler gelince onlardan önceki geçmiş tamamen siliniyordur.Onları yaşayan biz değilmişiz gibi oluyordur,eminim..Ve öylede olmalı zaten..

Biz şuan dinleniyoruz canıom ya,,enteresan karışımlar yiyip enteresan sular içiyoruz:60::60:
Anne,teyzem,yengem üçlüsü birşeyler karıştırıp karıştırıp veriyorlar işte,bizde yiyip içiyoruz,şifa olsun inşallah,neyin sebep olacağı belli olmaz nede olsa:))

Tüp bebek için zamana ihtiyacımız var biraz daha..Ben başlayana kadar ilaçlar hala elinde olursa ben alırım ayşem ama benim için saklama tabi.Belki aynı ilaç kullanılmaz..Tüp bebek bölümüne gir,orda bulursun bişeyler bence..Hiç birşey bulamazsan başlık aç elimde ilaç var diye..Belki gerçekten lazım olan birileri çıkar..

Evvvveet geleli günün anlam ve önemine..

Ayşem orda ev hazır..Lojmanda oturcaklar zaten..Bizim kamyon işi biraz arap saçına dönmüştü..
Fabrikadan istanbula mal getiren tır,dönerken eşyaları alacaktı.Ondan haber bekledik ama olmadı işte..Onu bekliyorduk şimdiye kadar..Olmayınca nakliye şirketlerine başvurduk,busabah kırşehirden kamyon geldi,eşyaları aldı gitti..Çok şükür..
Bizde yarın annemle 13.30 otobüsüyle gidiciz inşallah..Nezaman döneriz tam bilmiyorum,işleri toparlamamıza bağlı..En geç bu cuma değil bidahaki cmaya dönneriz heralde..Hayırlısı..

Yaa sanırım merkezde değil,fabrikaya yakın biyerde ama 5 dakkada bir otobüs varmı ve sanırım çokta uzak değil..Bakalım gidince görücez işte..
7 saat nasıl geçecek onu düşünüyorum ben.Geçen sene ankaraya giderken afakanlar basıyordu bana ama otobüsle farklı olur belki..Araba tutmasın diye ilaçta içicem zaten,uyurum heralde onun etkisiyle..

Haydi bize hayırlı yolculuklar,sizlere hayırlı günler geceler..
Hepinize öpücükler,kuzularıma da kocaman öpücükler..Büyüdüler artık,öpebiliriz demi?:emir_bebek:

hmm sen şindi kırşehirdesin yani.iyi hadi bakalım.hayırlagit gel.

ya ilaçlar için bende düşünmedim değil konu açmak ama sanki yasak mıydı neydi.öyle bişeyler hatırlıyorum.çevremde bi kaç kişi var bu sene içinde yaptırmayı düşünen.biraz daha beklesin bakalım.zaten son kullanma süreleri 2012 nin sonu.kime kısmet olursa artık.aslında tanımadığım kişilerdense tanıdıklarıma vermeyi daha çok istiyorum.

karışımlar şifa olur inş.
sebep olur da bi müjdeli haber de senden gelir.inş. :49:

beybiler kocaman oldular teyzeleri.3. ayımızın dolmasına bikaç gün kaldı.tabi öpebilirsiniz artık.hatta bak onlar da sizi öpüyolarmış :)

alhanııım hoşgeldiiinn.ohh bee :)
sağolsun kocan.

Son düzenleme:
selam kızlar iyisiniz okuduğum kadarıyla alhan gelmiş hoşgelmiş eti bağlanmış ne güzel sürpriz:46:
nevinim kırşehir güzel geçer yerleşir gelirsiniz hayırlısıyla ye karışımları şifa olsun bebik olsun inşşş rediim bende öptüm oğlanlarııı:71::71:

Back
X