Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol radym sagol pinkim evet bencede güzel bir sürpriz oldu.
topik aynen bıraktıgım gıbı kımsecıkler gelmıyor.
ahhh ahhhh neydik ne olduk?
radym benım yerıme öp mis kokulularımı hemde beyunlarından tememmi?

Heyoo ben geldiiimm...
Moralim bozuk kızlar duygusal çöküntüdeyim..
Annem gitti...temelli gitti...
Burdaki evimiz artık yok..
Benim genç kızlığımın geçtiği gelin olduğum baba evi boşaldı..
Ablamla annemide uğurladık salı günü..
Bende durmadan telefon ediyorum napıyorsunuz dye iyiler çok şükür ev yerleştirmeye çalışıyorlar..

Bende gidicektim aslında kocişi izin verdi yani izin almak garip zatende kendi teklif etti, eğer sende gitmek istersen gidebilirsin diye..
Ne kadar gerekiyorsada kal önemli değil dedi ama ablam pek sıcak bakmadı daha çok yeni evlisin diye
Az bi zaman olsa tamamda 2 hafta olmayacağız burda dedi..
Aklım onlarda kaldı ama napi gitmemeyi seçtim..

Kayınvalidemlerde niye gitmedin kızım dediler, e dedim yeni evliyizya işte..
Olur mu öyle şey onlar annen baban senin, hem biz öyle şeylere bakmayız yeni evliyseniz yeni evlisiniz keşke gitseydin mutlu olurlardı dediler Allah razı olsun..
Nyse kocikle ben kaldık evde gene başbaşa :))
amaaa redi dediğinde laf mı hep kocik hep kocik değil elbet..
Yani gelmiyorsam hep kocişimle ilgilendiğimden değil..
Annemin yanındaydım çoğunlukla bi günü bile boş geçiremedim o buradayken..
Zorla bize çağırdım bizde kaldı..
Şimdide gittiler işte..
Bende dün çok fena temizlik yaptım..
Ev kadını olmaktan nefret ediyorum hiç sevmedim hemde hiiiç
sürekli iş yap yemek yap hayat mı bu beee
Acilen çalışmak istiyorum çok sıkıldım..
Zaten hamlıktan bel ağrılarım gene başladı..
Amaaan zaten canım sıkkın bide oram buram ağrıyınca iyice çekilmez oluyorum:27:
Kocam zaten hafta sonlarıda çalışıyor bu aralar..akşamdan akşama görüyorum..
Haftaya muhasebe kursuna başlıyorum..
Keşke daha önceleri ertelemeseydim kursa gitmeyi..Neyse bu sefer gidicem işte..

Redim nasıl oldu prens ameliyatı atlattı mı tamamen..
Nasılsın diye sormuyorum bile, çok üzüldüm ve yoruldum yazını okuyunca :))
2 tane çocuk ve teksin gerçekten çok ama çok zor yaa Allah kolaylıklar versin inşallah..

Gamzem sen neler yapıyorsun?
Yakışıklı gittikçe büyüyor çok tatlı yaa he dayısına benziyor hala bu arada:60::60:
Benzetilmesini sevmem ama benzetirim biliyorsun :)))

Alhanım hoş geldin hayırlı olsun netin bağlanmış :)

Hepinizi öpüyorum hatuşlar görüşmek üzereeeee:80:

sagol nehırım sonunda sahalara gerı döndük çok şükür..
sana ve nevınıme allah kavustursun dıyorum gurbetlıgı bılırım hemde cok ıyı.
kendı memleketınızde anne babaya hasretsınız cok zor gercekten.neysekı ablan var akrabaların var bak bana kımsem yok buralarda sen yınede sanslısın cnm.
ev hanımlıgından emeklı olunmuyor canım üzgünüm sende bızım kervana katıldın bırkere dönüşün yok heee heee

radym suan bebıklerın istılasındasın sanırım ınsallah bu gece erken uyur tombişlerım de sızde dınlenırsınz

slm kızlar ben geldım
artık ist taşındık 2 gundur ev yerleştıriyorum bıttı sayılır şükür annemlere geldım bı bakam dedim
ne var ne yok diye kimseler uğramaz oldu artık
dün anneme araba carpmış benım yenı haberim oldu tansiyonum cıkar diye dün haber vernediler bana
verilmış sadakamız varmış annem 2 takla atmış havada
şimdilik yürüyemiyor kalcası cok ağrıyor ve köprücük kemiğinde kırık var

ha bu arada şoklardayım hamileyim sanırım :49:

amanııın şok şok üstüne hangısınden baslasam acep?
öncelıkle annene cok gecmıs olsun cnm rabbım sıze bagıslamıs...ınsallah tez zamanda ıyıleşir.
sen ne aralık ıst tasındın ohh annene yakın geldın gözünaydın olsun cnm.
veee son bombaaa hamılemısın?ayyy kaza kursunu sanırım?test yaptınmı nekadarlık oldu?korunurkenmı oldu ?ay ne cok soru sordum.hayırlı olsun cnm bebısın darısı ısteyen tüm arkadaslarımıza ınsallah.
bu aralar benıde herkes rüyasında hamıle görüyormus güya korunuyorz ama ALLAH bılır tabı

amanııın şok şok üstüne hangısınden baslasam acep?
öncelıkle annene cok gecmıs olsun cnm rabbım sıze bagıslamıs...ınsallah tez zamanda ıyıleşir.
sen ne aralık ıst tasındın ohh annene yakın geldın gözünaydın olsun cnm.
veee son bombaaa hamılemısın?ayyy kaza kursunu sanırım?test yaptınmı nekadarlık oldu?korunurkenmı oldu ?ay ne cok soru sordum.hayırlı olsun cnm bebısın darısı ısteyen tüm arkadaslarımıza ınsallah.
bu aralar benıde herkes rüyasında hamıle görüyormus güya korunuyorz ama ALLAH bılır tabı

sağol canım Allah razı olsun bu ay musibet ayıymış hele de carşamba günleri annemede carşamba
günü araba carptı haftaya carşamba ya gerekmedikce evden bıle dışarı cıkmamak gerekiyormuş
haberiniz olsun

bızde salı gunu taşındık inş pişman olmayız geldiğimize
ben kıraya gelmek ıstemıyordum hep eşimin ısrarı yüzünden geldim
kaynanam şimdilik oğluyla küs taşındığımız için ama ilerde yine mutlaka gelir

veeee bizde pardon bende güya korunuyordum
bıde Ali 11 aylıkken adet olmaya başlamıştım ama düzenli olmuyordum
1bucuk ay aralıkla adet oluyordum ama bu sefer 2 ayı gecınce idrar testınde çift cizgi cıktı
bızımkılere henüz söylemedim eşim ve sizden başka kimse bilmiyor
ali de hala emiyor bazıları sütün kokar kendiliğinden bırakır diyo bazıları da sen bıraktıracan diyor
henüz dr gitmedim cesaret edemıyom

başka soru var mıydı acep ? cevapladım sanırım

herkesi öpüyorum canlarım :71:

anaaaa hamiş haberi aldık demek :D

la berin.yani bekliyoduk bu haberleri özlemle de,senden değildi yani.hemen üstüne alınmışsın.biz kaza lafını kullanmıyoruz bilindiği üzere.sanırım plansız oldu.çünkü ali fırat çok küçük.ama yine de sevindim.çünkü o da büyür çıkar aradan yaşın geçmeden.hem annene de yakınlaşmışsın.onlarda gelir kalır sende kardeşlerin felan.hayırlı olsun canım.öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olmasını,sonra da kız olmasını istiyoruz :)

bu arada yeni evin de hayırlı olsun canım.

anam birileri anasını bacısını mı özlemiiişş :) kıyamaaammm...
gelmiştir heralde nevin.keşke sende gitseydin nehirim.bi hafta kalırdın noolcek.ama neyse.alışırsın inş. canım zamanla bu duruma.zordur mutlaka.çok zordur hem de.mesela ben aynı şehirde semt değiştirmek bile istemiyorum uzak olcaz diye.ama bu hep böyle devam etmiycek biliyorum tabi.eğer kendi evimiz alırsak,şu an oturduğumuz yerden düşünmüyoruz.

naapalım,ayrılıklarda gurbette hayatın gerçeği.rabbim sağlık versin,herkes yerinde mutlu huzurlu olsun da,gidilir gelinir.hem temelli de kalmıycaklar sanırım orda.ablanın,senin bebişiniz olunca kaçırısınız annei tekrar inş. sen üzülme tatlım.

bebişler iyiler nehir teyzesi.sadece uykusuzlukları var işte.bi de gazımızdan ve kusmamızdan kurtulamadık haaaalen.pazartesi günü kuranlarını okutucam inş.
baya gecikti aslında ama biraz büyümelerini istedim.küçükken enfeksiyona felan daha açık oluyolar.çabuk hasta oluyolar.kalabalık felan olcak diye korktum.hem de zaten ameliyat felan girdi araya.o yüzden bekledik.

salı günü de gatroenterolojiye götürmeyi düşünüyorum ikisini de.kusmadan dolayı.bi araştırsınlar bakalık neymiş,ne değilmiş.kendimde herşeyi ihmal ederdim ama onlarda asla.geçer geçer diye bekledik,geçeceği yok bu kusmanın anladam.ama endoskopi felan yapmak isterlerse izin vermem ona.

alhanım dediğin gibi artık bizim topik kimsesiz kaldı.işte arada biz bir iki satır bişeyler yazmazsak hepten yok olup gitcek.ya ben gündüz genelde uyuyo oluyorum.bazen de vakit olunca face de takılıyorum.burayı da mutlaka her girdiğimde okuyorum.ama yazmak uzun sürüyo diye hiç girişmiyorum.
ama görüldüğü gibi hepten de ihmal etmiyorum canııım.

yarın diş randevum var.korkuyorum yaa.20liklerime müdahale edilcek.ama çook arkadalar.nası olcek bilmiyorum.sanırım cerrahi gerekcek.pooff.niye var ki bu 20likler yaa.hiç bi işe yaradığı yok.küllen sıkıntı..bi de antibiyotik gerekirse hepten yandık.

neysen hadi öptüm bacılar.

sagol berınım sımdılık sorularm bu kadar :)
sagsalım rabbım bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.layınvalıdende torununa dayanamaz gelır merak etme.

radymmm gecmıs olsun cnm ınsallah dişindede bebıklerımızdede bısey cıkmaz .yarında kuran okutackmıssın sımdıden allah kabul etsın cnm.,nsallah gelenelr paşalarımızı fazla mıncıklamaz grip salgını var aman dıkkat et cnm.

selam kızlar bende grip oldum galiba çok halsizim vede hapşırıyorum :2: havalar soğuk üşüttüm galiba..
berincim :49:hamilesin demek hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebişini cnm :71:araları az olucak ali fırat la ne güzel işte zor olur ama büyüyünce rahat edersin annenede çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşş sanırım bol bol sadaka vermek gerekiyormuş bu ay bende duydum..
radym cnm ALLAH kabul etsin okumalarınızı çabucak büyüsün oğlanları inşşş ..:12::12:
alhanımı da görmek çok güzel hepinizi öpüyorum çok çok:68:

Ben geldim, merhaba kızlar..

Yeni haberler var maşaallah.. Hayırlı olsun Berincim, İst.a taşınmanıza da çok sevindim.. Öyle eşinden ayrı gayrı olmuyordu zaten. İşin zor ama neyseki annene yaklaştın, anne en güzel yardımcı insana.

Alhancımm hoşgeldinnnnn...... Seni yeniden buralarda görmek çok güzel. Nasılsın, neler yapıyorsun? Elif nasıl?

Ayşecim mevlüdünüzü Allah kabul etsin, nasıl geçti? Dişi ne yaptın?

Nevinim, Nehirim Allah kavuştursun, annecinizi gönderdiniz.. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama böyle olması gerekiyordu işte.. :26:
Allah sağlık versin, herkes yerinde mutlu, huzurlu olsun..
Annenden son haberler nasıl, alışmaya başlıyor mu?

Ben de iyiyim şükür.. Ensarla uğraşıyorum, şuan bilgisayarla savaşıyor, zar zor yazmaya çalışıyorum.. :37:
Çok hareketli, devamlı beni yanında ve ilgidar istiyor.. Bir de yeni bir huyu çıktı Allahımmmmm, misafirliğe gitmemizi kesinlikle istemiyor, gidince çıldırıyor, ağlıyor, sıkıntı çıkarıyor.. Bir yere gidemiyorum artık onunla.. Annemler hariç neyseki, orada çok mutlu..
Görümcem 15 tatile çıktı, Ankarada şimdi.. Onunla da aram pek iyi olamıyor bir türlü, canımı sıkıyor..
Yaklaşık 2 aydır da babam rahatsız, psikolojik çöküntüde.. Özel bir nedeni yok.. Birikim diyelim. Çok takıntılı ve aşırı sorumluluk sahibi olduğu için herkesin yükü ağır geldi.
O'na canım fena halde sıkılıyor..
Böyle işte, benim de pek tadım yok canlar :59:

sagol cılekcım bende elıf sımayla bogusmakla gunlerımı gecırıyorum.bu aralar oda grıpten nasıbını aldı pesınde kosturuyorum ıste.ılac ıcırmek ıskence onun dısında ıyıyız cok şükür.ensar rahatına düşkün desene annesı elıf sımayda bır ara öyleydı zamanla bırakır oda ınsallah.

pinkim gecmıs olsun cnm aman dıkkat bu grıp adamı cok fena yapıyor.kımı duysam hasta.benımde 5 yasında yegenım var adı alhan yanı nikimin sahıbı.oda grıp olmus dun sabah kalkmıs yavrum yürüyememıs hemn dr gıtmısler dr lösemıden şüphelenmıs cok şükür tahlıller temız cıkmıs.dr bu senekı gıbı grıp ben görmedım dıyormus.allahım herkesı beterınden korusn.

radym sen neler yapıyosun cnm görüşemedık bıkacgundur kısa zamanda ararım cnm aklımdasın :)

nevınm ve nehırım sızler nasılsınz bakalım nerelerdesınz ?

Evvett herkeslere selamlar..

Haberler baya biirikmiş maşallah...

Ben cuma gecesi geldimaslında ama bilgisayarım yeni geldi..Dün misafirim vaedı giremedim hiç...Ama neyse geldim işte sonunda.

Berincimle başlıyım..
Bombaları arka arkaya patlatmışın şekerim yaa..

Annecine geçmişler olsun,Allah acil şifalar versin inşallah...Rabi bidaha yaşatmasın inşallah.

Yeni evniz yeni şehriniz hayırlı olsun..En güzel günler sizin olsun inşalah...Kaynanaylada durular düzelir inşallah canım yaa..Biraz destek olsalar nolur sanki dimi?

Vee vee vee bebiş geliyor haa..Maşallah maşallah..Hayırlısıyla sağıkla tamamına ersin inşallah..Ama doktora gitmeyi daha fazla geciktirme canım lütfen..Hem aliyi emzirip emzirmicenide ona danışırsın en sağlıklı cevabı doktor verir sana...

Yani neymiş,Rabbim vermek isteyince engel tanımıyormuş...Olacaksa kısmeti varsa oluyormuş geliyormuş.Sağlıkla gelsin inşallah...İşin biraz zor tabi ama büyüyüp boyuna yetiştilermi ayy ne güzel oldu böle dicene eminim nerdeyse..Kendine dikkat et canım olurmu..Üzüntüleri sıkıntıları at kenara..

Alhanım hoşgeldin sefa geldin...Netsiz olmuyor be ya demi:))

Pinkim geçmişler olsun acil şifalar olsun..Ben henüz hasta olmadım çokşükür..Evden çıktığım yok zaten hehe...

Gamzem rabbim sıkıntılarınızı alsın götürsün canım..Düzelecek herşey inşalah..
Demek ensar beyler evden çıkmak istemiyorlar..Hımmm...Çocuklar bunu bidönem yapıyorlar heralde yaa..Gitsen bi dert gitmesen bi dert oluyor...Napçan ona ayak uydurcan işte..

Ayşem dişin için geçmişler olsun.En iyisi o 20liklerden kurtulmak.Durup durup ağrıyolar çünkü..

Gelelim bana..Meşhur kırşehire gittim geldim işte..Anca yerleştik 10 günde..Mobilyalar kurulu değildi yaa,akşam babamı bekledik kurmak için.Dolaplar olmayıncada yerleşilmiyor haliyle..
lojman şehir merkezine yarım saat mesafede..Mesafe sorun değilde minibüs sıkıntısı var biraz.Öle her elini attığında minibüs bulamıyorsun..Minibüsler saatli kalkıyor falan..Acil araba almaları gerekiyor yani..Onun dışıda iyi işte..İzmitimle kıyaslanmaz bile ama yaşanmayacak biyer değil sonuçta..Bakalım görcez artık...

Böle işte kıslar...Haydi daha sık gelin emi,bende daha sık gelmeye çalışıcam inşallah..
Görüşmek üzereeeeee..Öpücük öpücük...

heyyt ben geldim canolar
nassınınz
nevinim hoşgeldin canım.ay başağrısından hiç bahssetme.bi haftadır çok kötü ağrıyo benimde yaa.sebebini bilmiyorum.

kuranımızı okuttuk çok şükür.resimlerimizi bi ara buraya koyarım.faceye koymadım.herkes bi yerden karışıyo.sinir oluyorum.o yüzden koymıycam.buraya koyarım.

alhanım dişimi sormuşsun.bitane 20 lik vardı çektirdim.bi tane daha var.ayın 17sine randevu aldım.o da çekilcek.bi de dolgu yapıldı.sorun yok şimdilik şükür.antibiyotiğe felan gerek kalmadı.çabuk iyileşti.sorun yok.

çileğim geçmiş olsun babana.benimde annem öyle.strese bağlı tansiyonu yükseliyo.hemde baya fazla.17lere çıkıyo.şimdi araştırma yapılıyo.dediğin gibi yılların birikimi.o da öyle psikolojik çöküntüde.
rabbim acil şifalar versin.onları başımızdan eksik etmesin.

merhaba kızlar ben geldim ama çabuk gidicem gibi görünüyor semih ağlamakrizine giriyor
annesi bişey yapıyor kolaymı her an gölge gibi peşimde göz açdırmıyor hiç :50:
huysuzda bu ara 15 günde 4 diş çıkardı gene iyidayandı yavrum önde dişleri var
artık çok sevimli görünüyor:52:

çilekcim biz aynıyız zaten sen ne yaşıyorsan bende onu
babana çok geçmiş olsun allah sağlık versin inş.

berincim hayırlı olsun bebişin çok sevindim beraber büyürler bende cesaret vardı
vakti zamanında ama arfık yok ikinci çok zor benim için:53:

herkese sevgiler yengemdeyim fazla kalamıcam öpüyorum

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı ve mubarek olsun arkadaşlar..

1 haftadır Ensar çok hasta onunla uğraşıyorum.. Ateşi 40 lara vardı, iğnelerimiz yeni bitti ama hastalık bitmedi, bir antibiyotik daha verdi dr.
Bu bebelerin böbreklerinin hali ne olacak böyle bilmiyorum.. offff
Sömestr bitti, görümcem geldi bugün..
Babam da aynııı :26:
Ayşecim Allah senin annene de, babacıma da, sıkıntıda olan tüm mümin kullarına da bu mubarek kandilin hürmetine şifa, ferahlık, huzur ihsan etsin inş.. Bol bol dua edelim bu gece birbirimize.

Nazcım sağol arkadaşım, öpüyorum oğlunu da seni de..

Mevlit Kandilimiz hayırlara vesile olsun sağlıklı huzurlu bir ömür versin YÜCE ALLAHIM cümlemize ve bebiklerimiz gelsin İNŞALLAH :71:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım..Hayırlara vesile olsun inşallah..Bütün dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah...

Gamzem geçmişler olsun ...Bu sene gripler çok fena geçiyor sanırım..40 derece ateş offf ki offf...Acil şifalar inşallah..
Ayşem Allah kabul etsin...Resimleri eklemeyi unutma ve hemen silme lütfen:9:Ben kocişten bilgisayarı alamıyorumda son günlerde malesef:D

Bende bişi yok işte aynen devam..Görüşmek üzere...Hayırlı geceler..

Back
X