anaaaa hamiş haberi aldık demek
la berin.yani bekliyoduk bu haberleri özlemle de,senden değildi yani.hemen üstüne alınmışsın.biz kaza lafını kullanmıyoruz bilindiği üzere.sanırım plansız oldu.çünkü ali fırat çok küçük.ama yine de sevindim.çünkü o da büyür çıkar aradan yaşın geçmeden.hem annene de yakınlaşmışsın.onlarda gelir kalır sende kardeşlerin felan.hayırlı olsun canım.öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olmasını,sonra da kız olmasını istiyoruz :)
bu arada yeni evin de hayırlı olsun canım.
anam birileri anasını bacısını mı özlemiiişş :) kıyamaaammm...
gelmiştir heralde nevin.keşke sende gitseydin nehirim.bi hafta kalırdın noolcek.ama neyse.alışırsın inş. canım zamanla bu duruma.zordur mutlaka.çok zordur hem de.mesela ben aynı şehirde semt değiştirmek bile istemiyorum uzak olcaz diye.ama bu hep böyle devam etmiycek biliyorum tabi.eğer kendi evimiz alırsak,şu an oturduğumuz yerden düşünmüyoruz.
naapalım,ayrılıklarda gurbette hayatın gerçeği.rabbim sağlık versin,herkes yerinde mutlu huzurlu olsun da,gidilir gelinir.hem temelli de kalmıycaklar sanırım orda.ablanın,senin bebişiniz olunca kaçırısınız annei tekrar inş. sen üzülme tatlım.
bebişler iyiler nehir teyzesi.sadece uykusuzlukları var işte.bi de gazımızdan ve kusmamızdan kurtulamadık haaaalen.pazartesi günü kuranlarını okutucam inş.
baya gecikti aslında ama biraz büyümelerini istedim.küçükken enfeksiyona felan daha açık oluyolar.çabuk hasta oluyolar.kalabalık felan olcak diye korktum.hem de zaten ameliyat felan girdi araya.o yüzden bekledik.
salı günü de gatroenterolojiye götürmeyi düşünüyorum ikisini de.kusmadan dolayı.bi araştırsınlar bakalık neymiş,ne değilmiş.kendimde herşeyi ihmal ederdim ama onlarda asla.geçer geçer diye bekledik,geçeceği yok bu kusmanın anladam.ama endoskopi felan yapmak isterlerse izin vermem ona.
alhanım dediğin gibi artık bizim topik kimsesiz kaldı.işte arada biz bir iki satır bişeyler yazmazsak hepten yok olup gitcek.ya ben gündüz genelde uyuyo oluyorum.bazen de vakit olunca face de takılıyorum.burayı da mutlaka her girdiğimde okuyorum.ama yazmak uzun sürüyo diye hiç girişmiyorum.
ama görüldüğü gibi hepten de ihmal etmiyorum canııım.
yarın diş randevum var.korkuyorum yaa.20liklerime müdahale edilcek.ama çook arkadalar.nası olcek bilmiyorum.sanırım cerrahi gerekcek.pooff.niye var ki bu 20likler yaa.hiç bi işe yaradığı yok.küllen sıkıntı..bi de antibiyotik gerekirse hepten yandık.
neysen hadi öptüm bacılar.