Radycim bu babyler ne ara bu kadar büyüdülerrr..
Hey maşaallahhh tatlişkolara :81:
Talha tombik yanaklı olan dimi 
Sünnet takımları da pek bi afilliymiş.
valla ben de anlamadım çileğim.ne ara ne zaman büyüdüler.haa çok zor oldu benim için şu geçtiğimiz 4 ay orası ayrı ama şimdi baktığımda hiiiç anlamamışım nası geçtiğini diye düşünüyorum.az önce eşime diyodum bende tam.bebekken nasıl olduklarını unuttum diye.zaman çabucak geçiveriyo yaa. ve ben yaşlandığıma,annemin,babamın yaşlandığına çoook üzülüyorum.insan keşke hep 23 yaşında kalıverse

(
talha esmer olan teyzesi.şöyle sööliim.talha daha esmer eren daha açık tenli.talha daha ufak tefek.eren biraz daha iri.bu arada aralarındaki kilo farkı epey açılmış.300 gramken 800 gr olmuş.emir (talha)daha az kilo almış bu ay.
ensarın dişi de hayırlı olsun.bi arkadaş var.onun da oğlu 10 aylık.daha dün çıkardı ilk dişini.benim üst komşumun kızı var 10 aylık.6 tane dişi var.4 aylıkken çıkarmaya başlamış.her çocukta değişiyo işte.ama gerçekten çok zor yaa bu diş olayı.hem onlar için hem anneler için.bizimkilerin ne zaman çıkcak bakalım.sürekli salya akıtmaya başladılar ama onla alakalı mı bilmiyorum.
görümcenin tayinine de çok sevindim valla.hem onun adına hem de senin adına.eşlerin evliliklerini yalnız yaşamaları taraftarıyım hep.eğer sebebi çaresizlik değilse,ne kız ne erkek tarafı olmamalı ya bence evde.hiç hoş bi durum değil.
hem dediğin gibi görümcene de zor olur.yeni evli.git gel.çok iyi olmuş böyle.hayırlı olsun.
sen işe felan başlamayı düşünmüyo musun.annen ya da başka biri bakamaz mı ensara.sıkıldın mı evde olmaktan.ben çok sıkıldım.aslında çalışmamaktan değil de,çok fazla evde hapis kaldım birden bire.ondan dolayı çok aşırı bunaldım.yazı iple çekiyorum.hem bebekler büyüycek biraz hem de eşim evde olcak.annemde çalışmıyo yazın.daha rahat oucam,gezip tozucam inşallah :)
kendimi çok yorgun hissediyorum.hem bedenen hem ruhen.bi de şu yalnızlık psikolojisi çok yoruyo beni.çocuklar büyüdükçe daha da zorlaştılar.şuan ağrımadık yerim yok.şimdiden böyleylerse biraz daha büyüdüklerinde ben noolurum bilmiyorum.zaten bel fıtığım vardı daha önceden.şimdi iyice kötü olmaya başladı.bütün eklem yerlerim ağrıyo valla.gece hiç uyumuyolar hala ya.40 çıkınca düzelir dediler,hiçbişey
değişmedi.3 ay dediler,4. ayın bitmesine 1 hafta kaldı hala aynılar.offf çoook yorucu çookk.
neyse çok kafanızı şişirdim.hadi iyi geceler herkese.muucckk :)