- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
- #19.961
:)) Ben de unuttum Ensar ın bebekliğini, resimlere bakıp şaşırıyorum değişimine..valla ben de anlamadım çileğim.ne ara ne zaman büyüdüler.haa çok zor oldu benim için şu geçtiğimiz 4 ay orası ayrı ama şimdi baktığımda hiiiç anlamamışım nası geçtiğini diye düşünüyorum.az önce eşime diyodum bende tam.bebekken nasıl olduklarını unuttum diye.zaman çabucak geçiveriyo yaa. ve ben yaşlandığıma,annemin,babamın yaşlandığına çoook üzülüyorum.insan keşke hep 23 yaşında kalıverse(
talha esmer olan teyzesi.şöyle sööliim.talha daha esmer eren daha açık tenli.talha daha ufak tefek.eren biraz daha iri.bu arada aralarındaki kilo farkı epey açılmış.300 gramken 800 gr olmuş.emir (talha)daha az kilo almış bu ay.
ensarın dişi de hayırlı olsun.bi arkadaş var.onun da oğlu 10 aylık.daha dün çıkardı ilk dişini.benim üst komşumun kızı var 10 aylık.6 tane dişi var.4 aylıkken çıkarmaya başlamış.her çocukta değişiyo işte.ama gerçekten çok zor yaa bu diş olayı.hem onlar için hem anneler için.bizimkilerin ne zaman çıkcak bakalım.sürekli salya akıtmaya başladılar ama onla alakalı mı bilmiyorum.
görümcenin tayinine de çok sevindim valla.hem onun adına hem de senin adına.eşlerin evliliklerini yalnız yaşamaları taraftarıyım hep.eğer sebebi çaresizlik değilse,ne kız ne erkek tarafı olmamalı ya bence evde.hiç hoş bi durum değil.
hem dediğin gibi görümcene de zor olur.yeni evli.git gel.çok iyi olmuş böyle.hayırlı olsun.
sen işe felan başlamayı düşünmüyo musun.annen ya da başka biri bakamaz mı ensara.sıkıldın mı evde olmaktan.ben çok sıkıldım.aslında çalışmamaktan değil de,çok fazla evde hapis kaldım birden bire.ondan dolayı çok aşırı bunaldım.yazı iple çekiyorum.hem bebekler büyüycek biraz hem de eşim evde olcak.annemde çalışmıyo yazın.daha rahat oucam,gezip tozucam inşallah :)
kendimi çok yorgun hissediyorum.hem bedenen hem ruhen.bi de şu yalnızlık psikolojisi çok yoruyo beni.çocuklar büyüdükçe daha da zorlaştılar.şuan ağrımadık yerim yok.şimdiden böyleylerse biraz daha büyüdüklerinde ben noolurum bilmiyorum.zaten bel fıtığım vardı daha önceden.şimdi iyice kötü olmaya başladı.bütün eklem yerlerim ağrıyo valla.gece hiç uyumuyolar hala ya.40 çıkınca düzelir dediler,hiçbişey
değişmedi.3 ay dediler,4. ayın bitmesine 1 hafta kaldı hala aynılar.offf çoook yorucu çookk.
neyse çok kafanızı şişirdim.hadi iyi geceler herkese.muucckk :)
Sağol, gerçekten baya sancılı bir dönem bu diş çıkarma dönemi.. 1 diş daha çıktı üstten dün

Birden gelmeye başladılar. İştahı kaçtı yavrumun, uykusu azaldı..
Gece 5 ten 8:30 a kadar kıvrandı resmen uyuyamıyor sıkıntısından

Salya olayı bizde de çok erken başladı 3 aylıkken.. Ama 11. ayda geldi dişler :) O pek belli etmiyor...
Görümcem gidiyor, aynı gün kayınvaldemle kayınpederim geliyor.. Bi süre burdalar. Kocamla bizi başbaşa bırakmamaya yemin ettiler kanımca :82:
Çalışma hayatını çookkkk özlüyorum bazen.. Ben tek çocukla ve annem dibimdeyken bu kadar sıkılıyorsam senin durumun çokkk normal..
Allah kolaylıklar versin zaten, başından beri diyorum sana.. Ama Allah hep kolaylıklar tanıyor, kuluna çekeceğinden fazlasını yüklemiyor.. Sabret.. Elbet hep böyle gitmez, hele yaz gelsin daha farklı olursunuz..
Ben de Ensar'ın biraz daha büyümesini beklicem.. 2-3 yaşından sonra çalışmaya başlarım nasipse..
Çalışmam şart, yeni ev alabilmemiz için..
Sağol canım yaa.. Ahh bi de dayandığım için bi Allah razı olsun diyenim olsaydı..
Gamzem hadi gözünüz aydın canım.Çock 2 diş birden çıkarmış annesi kolaymı ahhh kolaymı..4 tane 20lil d,ş çıkarana kadar anamız ağlıyor,hatta doğru düzgün çıkaramıyoruz bile..O garibanlar napsın issürü diş çıkarmaları lazım
Hastalığı dişler yapmıştır bencede..Neyse çok şükür atlattınız canım..
Görümcenin tayinide hayırlı olsun..Büyük ihtimale herkes için hayırlısı olduğunu düşünüyorum
Arada tatl tatlı görüşmek başka,her dakka burun buruna olak aşka nede olsa..İyi bile dayandın canm..
Ohh ohh ensarımız büyüdüde tatil hayalleri bile başladıHer şey gönlünüze göre olsun canım benim..
Evet elif işe başladı..Ben hiç hoşnut değilim tabi bundan..Zaten ayakta uyuyordu şimdi hiç uyanmaz heralde
Ama evde çok sıkılmıştı,onun için iyi oldu tabi..Onun için iyi olan benim içinde iyidir..Heralde galiba sanırsam
Berincim nasıl gidiyor hamişlik.Doktora gittinmi,ali fıratı sütten kestinmi(barışmançonun şarkısına benzedi yaww)..Bi sıkıntın varmı,bulantı vs. gibi,annen nasıl oldu,inşallah iyidir..
Bende bişi yok,habire adet olup duruyom işte..Olmuyor bir türlü,napsam ne etsem bilemiyorum..Çok zoruma gitmeye başladı..Artık şunu alırım bunu alırım odası şöyle olur çarşafı böle olur vs vs vs faslını geçtim,nerde olsa yatar yani bebek sonuçta ama hayal bile kuramaz oldum..Şuanda tek düşündüğüm,yaşlanıcam ve yapayalnız olucam,kapımı çalan kimse olmıcak,bayramda seyranda evim bomboş kalıcak..Bu psikolojideyim yani,zoruma giden bu,çok koyuyor zaman zaman..Ben bayramda seyranda bütün aile toplansın,çoluk çocuk torun torba bayılıyorum..Ama benim öle olmıcak heralde..
Ne biliyim işte,en zoruma giden bunlar son zamanlarda..
23 şubat annemlerin evlilik yıl dönümü,eski resim arşivlerini toplayıp slayt hazırlıcaz inşallah..Öyle bakıp bakıp gözlerim doluyor resimlere..30 sene sonra,banada böyle güzel sürprizler yapan bissürü çocuğum olsun istiyorum..Beni bizi çok sevsinler,onlar hayırlı evlat olsunlar,bizler hayırlı anne baba olalım istiyorum.Ciddiyim bissürü istiyorum...Ama kısmet işte,kader..Boynumuz kıldan ince..
Bayadır içimi dökmüyordum sanırım,dolmuşmuyum ne
O zaman hiç bişeye yanmazdım.. Hem çekmek hem de kıymet bilinmemesi çok uyuz bişiy :26:
Bitanem yaaa.. Gene hangi düşüncelere dalmıışssın senn ..
Nolur böyle şeyler düşünme, çok etkileniyorum, çok üzülüyorum..
Sınavdayız sakın aklından hiç çıkarma nolur.. Tevekkül et.. Var bir hayır mutlaka, şüphesiz..
Kimi evladıyla sınavda, kimi evlatsızlığıyla..
Herkesin derdi ayrı işte.
Şükür ki seni çokk seven ve değer veren, çok iyi anlaştığın bir eşin var..
Çok sevdiğin ve sevildiğin ailen, arkadaşların..
Sen herkes için çok kıymetlisin..
Benim için de..
Rabbim sabrına karşılık en güzel şekilde mükafatlandırsın seni, cennetine koysun sevdiklerinle beraber...