Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

61 esra sen nasılsın canım....pek sizle muhabbet etme şansımız olmadı .umarım ileri tarihlerde daha çok seninle kaynaşırız.ALLAH umarım sanada tez zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder...

ben iyim cnm busıralar ara verdik bebege oruçta tutmuyorum pazattesi başlıyacam tekrar umutlanmaya ay sonun gelınce bir hayal kırıklıgı yine yaşama inş en kısa zamanda hamile kalırız inş birde kizlar Allah bebek konusunda dua eden kişiler ey halık ey barik ey musavvir disimlerinide kullanınca daha makbule geçıyormuş bir kitapta okudum geçenlerdekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

denef canım benim okumam bitti allah kabul etsin inş hepimizin
niyetlerini allahım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin:ecrin_bebek:
banada bulantısız bi hamilelik nasib etsin bende çıkım aradan bari:Saruboceq:

yüregine saglık canım...şimdi sıra sende galiba demi...çünki yagmur gelmedi bayadır topige..

61 esra sen nasılsın canım....pek sizle muhabbet etme şansımız olmadı .umarım ileri tarihlerde daha çok seninle kaynaşırız.ALLAH umarım sanada tez zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder...

ben iyim cnm busıralar ara verdik bebege oruçta tutmuyorum pazattesi başlıyacam tekrar umutlanmaya ay sonun gelınce bir hayal kırıklıgı yine yaşama inş en kısa zamanda hamile kalırız inş birde kizlar Allah bebek konusunda dua eden kişiler ey halık ey barik ey musavvir disimlerinide kullanınca daha makbule geçıyormuş bir kitapta okudum geçenlerdekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yüregine saglık canım...şimdi sıra sende galiba demi...çünki yagmur gelmedi bayadır topige..

canım önce bebek isteyenlere okuyalım benim acelem yok okuruz bi soralım arkadaşlara
olurmu isteyen vardır swochome ister belki a.s

hanımlar burda hamile kalamiyanlarda yasını okutuyorlar 500 kere ve o kişi hamile kaldı kuran bilenleriniz varsa onuda deniyelım isterseniz

ya bende okumak istiyorum ne okunuyor nasıl okunuyor yardımcı olurmusunuz

canım.biz 4444 tane tefriciyye okuyoz sırayla radyoliji arkadaşımıza sölersin senide yazar .hem duayıda yazar sana.ben nasıl kopyalanacagını bilmiyom....sonra sırayla okuyoz.hep takip ediyoz.ne kadar okuyabileceksek sölüyoz radyolojiye o sayıdan düşüyo.anladınmı canım..

canım benim ne kadar anlayışlısın.sen den sonra kimse ona okuruz...sıra atlamayalım.olurmu başka arkadaşlara ayıp olmasın...

olur canım benim için no problem liste nerde ya du ben bi bakim
şu listeye ama radyoloji daha iyi anlıyor genede bi bakim o gelince başlatır.

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallu bihil'ukadu, ve tenfericu bihil'kurabu, vetukdâ bihil'havâicu, ve tunâlu bihir'regâibu, ve husnul'havâtimi, ve yusteskal'ğamâmu bivechihil'kerimi ve alâ âlihi ve sahbihî fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli mâlû»min lek.

canım okudugumuz dua bu işte..sırayla bunu okuyoz...kaç tane okuyacaksak sölüyoz radyolojiye...

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallu bihil'ukadu, ve tenfericu bihil'kurabu, vetukdâ bihil'havâicu, ve tunâlu bihir'regâibu, ve husnul'havâtimi, ve yusteskal'ğamâmu bivechihil'kerimi ve alâ âlihi ve sahbihî fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli mâlû»min lek.

Manası: Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün û‚l ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir

**********OKUNAN ARKADAŞIMIZ DENEF72 *************

ANNE ADI:SEHER
BABA ADI:CEMİL
NİYETİ: SAGLIKLI Bİ HAMİLELİK GEÇİRİP EN KISA ZAMANDA, SAGLIKLA EVLADIMI KUCAGIMA ALMAK İSTİYORUM...
TOPLAM: 4444 adet olacak
cnm dua bu heralde ama nekadar okudular bilmiyor radyolojı arkadaş bakıyor bunun sorunlusu o

Canim teyzelerim biz geldik. Nasilsiniz bakalim

sohbetiniz bol karniniz bebiş dolsunnnnnn

amin sağolasın
bebiş ne yapıyor oyyyyyyy
inşallah ahyılsı ile doğar ve çok sağlıklı ve akıllı olur.
darısı bize olsun inşallah
istiyorum ben de bebeişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:teytey:

Canim trabzon merkezdemi oturuyorsun.

Babam askerdi. Tam 8 sene kaldik orada ilkokulu ve ortaokulu orada bitirdim. çok seviyorum trabzonu şimdi git deseler gene gelir yaşarim orda

hoşgeldin ecem esracım liste odeğil ya radyolji sayfayı biliyor sanırım bakdım bulamadım
okuduğumuz liste var ama o geçerlimi bilmiyorum belki cumartesi ya izinlidir
biraz bekleyelim bari:sm_confused::sm_confused:

hoşgeldin ecem esracım liste odeğil ya radyolji sayfayı biliyor sanırım bakdım bulamadım
okuduğumuz liste var ama o geçerlimi bilmiyorum belki cumartesi ya izinlidir
biraz bekleyelim bari:sm_confused::sm_confused:

cnm zaten sadece duayı ve anlamını kıme okunacagını yazdım lıstede var ama dogru olmaz diye koymadım bebek ecem merkezde oturmuyom cnm ilçesınde ama trabzon gerçekten çok güzel bir yer

Manası: Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün û‚l ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."

LİSTE
1) myhope
2)radyoloji teknikeri.....................okunacak
3) maviay
4) denef72
5) yağmur 23
6) yasmin_yldrm
7) naz_24
8) bebekecem17
9)lotus
10)nevin
11)mumudihaba
12)alhan
13)burcu8279
14)pinkrose
15)acem kzı
16)sweethome

kızlar selamlar listemiz bu mu bi bakın kime okuycaz ben bugün biraz okuyup evden çıkmak istiyorum bekliyorum...denefim ALLAHIM hayırlısıyla dualarımızı kabul eder bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH canım..a.s.

Back
X