Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

merhaba arkadaşlar bende geleceyin anne adayıyım henüz bı gırışımımız yok bebiş için benım tedavının bıtnesını beklıyoruz az kaldı bı kac ay sonra bıtıyo bı bı senede beklerım herhalde olmasını bakalım inş allah hepimize hayırlı cocuklar nasip etsın hepineze cici cici bebeler dılerım inş:emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

AMİN inşallah ALLAHIM HEPİMİZE nasip eder inşallah

aşk olsun acemim yokkkkkkkkkkkkk ramazan başladığından beri geçen seneyi düşünüyorum
sen baenim moralımı bozmazsın aksine destek olursun yaşadıklarımız aynı sayılır
ben sadece bıraz katmerlisini yaşadım bebeklerimi kaybederken

canım ALLAHIM elbet bizlerinde yüzünü güldürecek hayılısıyla

sag olasın canım evet 7 haftalıkken aybettim halada kendime gelemiyorum ve düşük yapalı bir ay olmadan ben adet oldum ya ona canım sıkılıyor sen neler yapıyosun dr gittinmi hiç

canım şimdi okudum gerçekten çok üzüldüm canım benim üzülme ne olur herşey allahtan allahım sana sağlık versin tekrar olur ne olur umudunu kaybetme

Bi sohbet lafı var ama nerede yapılıyor bilmiyorum..
Bu arada herkese selamlar..
Ben yazıları okurken bir çikolata kisti lafı duydum ve hemen gözlerim açıldı..
Bende 3,5 senedir çektiğim için..Yazmadan edemedim..
Aman radyolojicim sakın ihmal etme, sakın..başka birşey demiyorum diyemiyorum...

çok sağol canım nehircim
ya arkadaşlar ben siteye giremiyorum sabahtan beri yaa
denefim çok mu yoğundunuz bugün özel mesajı aldım canım

Merhaba ,,,,,
kizlar bir şey soracağim
adetime daha var , ayin başinda olacak.ancak göğüslerimnde ok gibi saplana ağrialr oluyor
o an aklim çikiyor,, acaba ne demek ya of ya hamile olduumdan mi şüpheleniyorum yoksa ben

Merhaba ,,,,,
kizlar bir şey soracağim
adetime daha var , ayin başinda olacak.ancak göğüslerimnde ok gibi saplana ağrialr oluyor
o an aklim çikiyor,, acaba ne demek ya of ya hamile olduumdan mi şüpheleniyorum yoksa ben bilmiyorum ama bu ağri neden?

artık midende bulansa başimda donse göhuslerımde sizlasa buyusede hamileyım diye düşünmuyecem çünkü degılım biliyom diyecem eger midem çok bulanıyor hastaneye gidelim diyene kadar yok artık umutlenmek ole kara aldım kızlar:emir_bebek:radyolojı duaya başladınızmı canımya

Back
X