Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canlarım cok cok ozur dılerım........tup merkezınden aradılar ben ve bı arkadasım beraber yaptırcaz ya hemen gelın dedıler yasadıgım yerle merkezın arası tam 2 saat suruyor......hemen gıttık tabı bazı formalıteler ıcınmıs meger........oruc agzımızla tam 4 saat yol cektık........aceleden pc yı acık bırakmısım onlıneymısım yanı esım sonradan eve gelıp kapatmıs ben arkadasla gıttım bugun........onemlı deyınce telaslandık.......ıftara anneme zor attım kendımı anca geldım......tum ozellere bakıcam sımdı ok???????ozellıkle sen kusura bakma radyolojı ya canım lıste sana kaldı.......

lotusum nasılsın canımmma.s.
comebaby ben geldim ama gidecem eşim pc devir teslim diyooooo gece gelebilirsem beyefendiden fırsat bulup yine damlarım burayaaa sen nasılsın canımmm:1hug:
gece kuşlarımmm nevinim nehirim alhanım acemim mavişim pink rosem bakalım uykuya yenik düşmezsem bir iki saat sonra buradayım sizi de beklerimmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canımya bende birileri gelirde sohbet ederiz diye pc başındayım eşim bilardo oynamaya gitti savurda anca gelir bende beklemedeyim uykum gelmesin diye takılıyorum beklerim

Selam kızlarrrrr........Keyfim yok be yaaa.....Böle içim sıkılıyor bişey olcakmış gibi,oooooffffff...:(((((

Selam kızlarrrrr........Keyfim yok be yaaa.....Böle içim sıkılıyor bişey olcakmış gibi,oooooffffff...:(((((

hayır olsun canım benimde öyle hiç keyfim yok ama sebebi var
akşama eşimin ark. iftara davet ettiler gittik 2 çocukları var ve kadın demesinmi spral çıkarmış bu ay ve hamile kalmış büyük ihtimalle yaşıda 46 ama inş. değilimdir deyip duruyor inanırmıısınız migrenim tuttu ya

hayır olsun canım benimde öyle hiç keyfim yok ama sebebi var
akşama eşimin ark. iftara davet ettiler gittik 2 çocukları var ve kadın demesinmi spral çıkarmış bu ay ve hamile kalmış büyük ihtimalle yaşıda 46 ama inş. değilimdir deyip duruyor inanırmıısınız migrenim tuttu ya

Ahh ahhhh...Nedesem yaaa...En iyisi bişey demiyim ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Anlıyorum canının ne kadar sıkıldığını,kader işte...Herkes için herşeyin hayırlısı canım,olcak inşallah bizimde minnoşlarımız:))))

yok canım öyle deme olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir allah korusun
benim de eşim rahatsız.bağırsaklarını bozmuş.çok ta halsiz.ben de ona üzüldüm

Geçmiş olsun canım yaaa...Banada geçen ay olmuştu,bi serum,bi ton ilaç anca düzelmiştim....Geçmezse bi acile gidin canım....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Baya erken olmuş kız hakketen,ay güldürdün beni beeeeee.....:1hug:

ne gülüysun kızzzzzzzzzzzkötükedihüso:oklava:
şuna bak yaw hem söölemiyo bu zaman kadar hem de gülüyo
bi kere senin topiğe üye olan herkese topik kurallarından önce bunu ilan etmen lazım
bi daha sakın böyle hatalar yapma bak heeee:oklava:
bak mavi ayla acemkızının gelin görümce olduğunu cümle alem biliyo
ya şaka maka geçen sadece bi muhabbette biraz şüphelendim nehirin akrabası mı var topikte diye ama anlamadım.üzerine de gitmedim.meğer neler kaçırmışım:)))))))))))))
REZİL OLDUM REZİİİLsenağlama

ne gülüysun kızzzzzzzzzzzkötükedihüso:oklava:
şuna bak yaw hem söölemiyo bu zaman kadar hem de gülüyo
bi kere senin topiğe üye olan herkese topik kurallarından önce bunu ilan etmen lazım
bi daha sakın böyle hatalar yapma bak heeee:oklava:
bak mavi ayla acemkızının gelin görümce olduğunu cümle alem biliyo
ya şaka maka geçen sadece bi muhabbette biraz şüphelendim nehirin akrabası mı var topikte diye ama anlamadım.üzerine de gitmedim.meğer neler kaçırmışım:)))))))))))))
REZİL OLDUM REZİİİLsenağlama

Aaaaa kız ben ilan ettimde sen yoktun ozamanlar daha,küçüktün sen ondan:roflol:

Hatta Nehir nazlanıyodu topiğe gelmek için dedim çağırın kardeşimide gelsin:))))Onlarda çağırdılar sağolsunlar,bağırlarına bastılar benim kardeşçiğimi...Yaaaaa işte böle...

Back
X